Sanıyorum 30 day shred, bu kadar kısa sürede boyle az calismayla bu kadar iyi sonuç veren ve evde kendi imkanlarında yapılabilen nadir programlardan biri. Kazanacagimi bildigim sey, beni super motive ediyor.
Bu 30 gün süren bi program. Yakında bitecek, biliyorsun..
Ve hedefin, sonraki levele geçmek. Bence bu da cok etkili bi motivasyon..
Sıkılma?.. Hmm.. ilk level icin belki.. Çünkü zorluk derecesi düşük.. Hareketleri yapıyorsun zaten. Ama iki ve üçüncü level için öyle değil, hareketler zor. Diyelim ki 30 saniyede 22 tekrar aynı hareketi yapıyorsun. İlk günlerde o sayıya ulaşmak zor olabilir. Ben de her gün ne kadar etkili ve tam sayıda yapabilicem diye kendimi siniyorum. Bazen iki hareket arasında jillian konuşurken böyle saniyelik bir es veriyor yada sonraki hareketi anlatıyor. Ben o sırada yeni harekete başlamış oluyorum ve onlardan daha çok yapmayac çalışıyorum. Bu da genel olarak 30 günün sonunda bana ekstra fayda sağlıyor
Kendi sinirlarimi zorlamak ve neler yapabildigime şaşırmak çok zevkli.
Spor benim için disiplinli bi rutin olmasa da, her zaman var. Kisin 4 ay yüzmeye gittim. Sonra bıraktım. Çünkü artık ilk başlardaki hevesim yoktu. Sonra kardiyo yaptım. Birkaç farklı videoyla sureler ve hareketler farklı olunca daha keyifli oldu. Ona ağırlık çalışması ekledim. En son da 30 day shred yaptım. Farklı şeyleri seviyorum. Genel olarak sikilacak, kendimi spordan bıktıracak şeyler yapmıyorum yani..
Eğer denemediysen önyargını kir ve dene.