jilet izi

eternalll

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
5
0
16
Eskişehir
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum . benim üst kolumda paralel olarak 7 tane jilet izi var . ankarada yaşıyorum . bu jilet izlerinin tedavi fiyatlarını bilen var mı ?

tek bir tedavisi var. oda 7bucuk. cengiz açıkel. çok derinse izlerin. çok üzgünüm hiçbir yolu yok ( bendede varda kabusum oldular

kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum . benim üst kolumda paralel olarak 7 tane jilet izi var . ankarada yaşıyorum . bu jilet izlerinin tedavi fiyatlarını bilen var mı ?
Canım ben de senin konuna benzer bir konu açtım ve etkili bir çözüm önerisi sundum. Istersen incele, umarım yardımı dokunur.

Merhaba, bir de ameliyat izleri için kullanılan bir krem denemek ister misiniz? Yeni ameliyat islerini geçiren bir krem belki eski jilet izini de geçirir. Bana mesaj atabilirsiniz.

Prp yaptirisan cok pahaliya maal olcagini sanmiyorum Mehmet Akgün le git gorus istersen yardimci olur odemede de

Merhaba :) jilet izi tedavisi konusunda deneyimli olan birileri bana da fikir verme konusunda yardımcı olabilir mi rica etsem? Kalıcı makyaj, lazer, ameliyat internette bir sürü yorum var ve hangisi en etkili olur ben karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…