Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum . benim üst kolumda paralel olarak 7 tane jilet izi var . ankarada yaşıyorum . bu jilet izlerinin tedavi fiyatlarını bilen var mı ?
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum . benim üst kolumda paralel olarak 7 tane jilet izi var . ankarada yaşıyorum . bu jilet izlerinin tedavi fiyatlarını bilen var mı ?
Merhaba, bir de ameliyat izleri için kullanılan bir krem denemek ister misiniz? Yeni ameliyat islerini geçiren bir krem belki eski jilet izini de geçirir. Bana mesaj atabilirsiniz.
Merhaba :) jilet izi tedavisi konusunda deneyimli olan birileri bana da fikir verme konusunda yardımcı olabilir mi rica etsem? Kalıcı makyaj, lazer, ameliyat internette bir sürü yorum var ve hangisi en etkili olur ben karar veremiyorum