• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jettvel tarifesi

selena

araştırmacı
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2007
304
3
96
45
İstanbul
arkadaşlar aranızda jettvel tarifesini kullanan varmı .geçen gün beni aradılar işte faturanızı inceledik size uygun cetvel tarifesini öneriyoruz falan şehir ii şu kadar görüşme .bende dedimki benim şehir içi görüşmem pek olmuyor şehirler arası bana uygun bir tarifeniz varmı diye evet var dediler aylık 26 tl .bende jettvel +100 tarifesine geçtim .ama az önce internette araştırdım herkez çok pişman bu tarifelerden ayrıca böyle şehirler arası ucuza konuşturan da bir tarifesi yok .sizce kandırıldımmı şimdi ben.kafamçokkarıştı

arkadaşlar aranızda jettvel tarifesini kullanan varmı .geçen gün beni aradılar işte faturanızı inceledik size uygun cetvel tarifesini öneriyoruz falan şehir ii şu kadar görüşme .bende dedimki benim şehir içi görüşmem pek olmuyor şehirler arası bana uygun bir tarifeniz varmı diye evet var dediler aylık 26 tl .bende jettvel +100 tarifesine geçtim .ama az önce internette araştırdım herkez çok pişman bu tarifelerden ayrıca böyle şehirler arası ucuza konuşturan da bir tarifesi yok .sizce kandırıldımmı şimdi ben.kafamçokkarıştı

Canım.ben bu tür tarifeler var diye biliyorum.fisfisfis.Ben de şehir içini seçmiştim,aynı şekilde.Telekoma giitim,iptal etmek için,çünkü sürekli görüştüğüm arkadaşım şehir dışına taşınmıştı.tarife var..telefonlada onaylanabiliyor yalnız iptali için bağlı olduğun merkeze gitmek zorundasın ne yazıkki..:1no2:

bende 2 ay önce geçtim.ev tlf doğru düzgün kullanmayız biz ama yinede 100 dk nereyle konuştum anlayamadım 24 tl geldi.halbuki 20 sabit fatura gelmesi gerekiyodu.bu ayı bekliyorum bakalım ne kadar gelecek.ama standart tarifeden daha iyi olduğunu kabul ediyorum çünkü biz çok az kullandığımız halde yok vergi ötv harç vs.. 45 tl den aşağı gelmezdi.yani 24 e şükrettim ben.

Bende 100 lÜk tarıfedeyım cnm ama ft gene yÜksek gelıyoo
gerÇı ben Ş.ıÇı Çok konuŞuyorum geÇıyorum sÜreyı sanırım
32 geldı geÇen ay
zaten 14-15 lırası hep kesıntıı

Bende 2 aydır kullanıyorum , 35-40 gelen faturam , 25 civarı geldi ..Şimdilik memnunum..

Back