- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
-
Yengem yapıyor benim ansiklopedi gibi kataloğu var içinde de ne arasan
Satışın bol olsun arkadaşım
slm benim ilk kargom geldi:)) kendime pembe maske getirtmiştim. biraz suluydu. kurumadı( 30-40 dk beklettim. ince sürüldüğü için tam soyulmadı. yüzüm kırmızı,alerji gibi oldu.yanıyor valla... offfff acaba geçermi bu kırmızılık (((
keşke iyice araştırsaydın da öyle yapsaydın ya.ciltle ilgili iyi araştırmak lazım. geçmiş olsun düzelmiştir umarım cildiniz.
bu arada bi şey sormak istiyorum?
bi seferde kaç liralık satış yaptınız? prim açısından kazancı nasıl.biriktiriyorum kampanyadan yararlanmak için ama çok bi getiri yoksa beklemiyim hiç.
Bende bu konu açmıştım jetnetworkıng le ilgili nedir ne değildir die. üye olmak istemiştim ama bana konuyla ilgili bilgi veren çıkmadı. kataloğu inceledim ama tam olarak bilgi almak istiyorum. Sistem aynı avondaki gibimi işliyor her ay belli miktar siparişmi vermemiz lazım. ödemeleri nasıl hiçbir fikrim yok.:26:
çok mükemmel bi bilgiye sahip değilim ama bildiğimce cevap vereyim ben.
her ay sipariş vermek zorunda değilsin. istersen hiç vermezsin istersen bi kaç gün arayla sipariş verirsin o sana kalmış bi şey. zorunluluğu olmaması en güzeli zaten :)
ödeme olayı kapıda ödeme sistemi, havale ve kredi kartı var.
ben kapıda ödeme ve havale ödemeyi kullanmayacağım için açıkçası pek araştırmadım tam olarak ama sanırım yarısını önce kalanını satıştan sonra ödeme olayı var ama emin değilim.
kredi kartı bana daha cazip geldi.taksitli ödeme imkanı da sunuyor.tek çekimde tabi olduğu gibi ödüyosunuz ama taksitli sistemde tabi vade farkı koyuyo ama çok da dokunmuyo açıkçası küçük meblalar.en azından kolaylık sağlıyo.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
[sıze=2]kızlar bunda da avondaki gibi geliş fiyatı saış fiyatı oluyo mu?
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?