Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

buna bi çözüm bulmaları lazım ama yaa ben şikayet etcem çok kötü bir katalog bune ya para veriliyor birde o kataloga dimi ama yazık yaa

ya jetnetworkıng sayfasını goruntulemıyor sızlerdedemı oyle arkadaslar bu sıte ne kadar problemlı boyle ya sıparıs vermek ıstersın aktıf degılsın der neyse duzelttırırsın sıparıs verırsın kargon 1 hafta olur daha gelmez maıl atarsın ılgılenılmez zaten sıparısım gelsın bır dahada sıparıs vermem heralde bu gıdısle bır yıgın tel parası harcıyorum bunları aramak ıcın ayıp ya ayıp

Sormaya arkadasım yav sölüyorum katalogunuz şu durumdaoluyor elime dökülüyor yapraklar hepsi öyle hanfendi biçözüm bulmalısınız buna diyorum idare ediceksiniz bişeyler siz yaparsınız diyr allahım ya ne biçim bir bela bu yaa püfff siparişimin üstüne bi kaç ürün daha eklemek istedim yaapılmıyor hanfendi diyor başlıcam hanfendine ya sitelerinde hem ekliyebilirsinzi diyorlar sonrada hayır diyor lar anlamadım ben bundan bişey sabah bende giremedim sipariş vercektim yeni verdim

Son düzenleme:

sizde sıparış gırısınde sorun yasıyormusunuz yanı aktıf degıl yazısıyla karsılasıyormusunuz sık sık ben her 3 yada 4 gun gırıs yapıyorm sonra aktıf degılsınız dıyor ve cok sıkıntı cekıyorum tekrar arıyorum duzeltıyolar 3 yada 4 gun sonra bırdaha hep boyle olacak galıba ne yapacagım bılmıyorum cunku yıne oyle aktıf degılım yarın yıne tel edıcem duzelttırecegım ınsallah

yok ben rahatlıkla giriyorum bir problem yok ama dün sitenin sipariş bölümü açılmadı sayfa görüntülenemiyor dedi okadar öğlende düzeldi
ya arkadasım bişey dicem kargo takip numarasını nerden alıyoruz birde ben siparişi verdiğimde bilgilere baktım onaylandı dedi bugün açtım başka bir sipariş nosuyla alta tekrardan geçmişler siparişiniz onaylandı diye sonrada içine baktım aynı ürünler ya yanlısmı verdim siparişi yoksa böylemi oluyor yoksa aynı ürünlerden 2 şer tanemi gelcek inş öleolmamıstır yaa

benım sıparıslerde kargo takıp no gelmıyor aslında onların mesaj olarak atması lazım ne yazıkkı bunuda yapmıyolar dıger konuda bı bılgım yok daha dogrusu konuyu tam anlamadım

kızlar jetnete üyeydim ama hiç sipariş vermedim alt ekip kurdum sonrada birdah abakmadım ne oldu sipariş vermekten vazgeçtimde die şimdi bir baktımki bayapı prim birikmiş gerçektende %5 prim verio çok mutlu oldm hemen sipariş vericm de kaç günde ulaşır acaba

istanbuldaysan 3 gün içerisinde istanbul dısı 1 hafta sürüyormus

merhabalar çalıştığınız sistem ile ilgili bilgi alıcaktım özel msj göndermek istedim fakat kabul edilmiyor özel msj inş. burdan mesajımı görürsünüz

merhabalar çalıştığınız sistem ile ilgili bilgi alıcaktım özel msj göndermek istedim fakat kabul edilmiyor özel msj inş. burdan mesajımı görürsünüz

Merhaba..
Bu başlık altından soru ve sorunlarınızı paylaşınız lütfen..Özel mesajlardan üyelik yapmak yada üyelik tekliflerinde bulunmak yasaktır..(Konu içlerinden de yasak olduğu gibi)

Sadece deneyimlerinizi paylaşmak için bu başlığı kullanabilirsiniz.

Sevgiler..

2. siparişlerimi vericem haftaya nasıpse aldıgım ürünlerin kalitesi güzel çok beyendim dikişleri felan iyi tekstilci oldugumuzdan ilk dikişlere bakıyoruz işçilik güzel 200 ve üstü alış verişlerde hediye veriyorlarmıs 200 e yaklastım bakalım ne vercekler

kataloguna baktım uçuk fiyatlar çevrem asla almaz uygun fiyata ben verirsem kaarım olmaz o yuzden ben düşünmüyorum jet networking daha uygun geldi malıda güzel ama gerçekten pierinde ürünleri mütiş :)

kataloguna baktım uçuk fiyatlar çevrem asla almaz uygun fiyata ben verirsem kaarım olmaz o yuzden ben düşünmüyorum jet networking daha uygun geldi malıda güzel ama gerçekten pierinde ürünleri mütiş :)

nasıl yaaa fiyatlar süper ki uygun 114 tl siparişimde 63 tl ödücem mesela ben sence uygun değilmi

..................................................................

nasıl yaaa fiyatlar süper ki uygun 114 tl siparişimde 63 tl ödücem mesela ben sence uygun değilmi

300 tl alısverıslerde yuzde 10 ındırım yapıyolar 114 tl alısverısde nasıl 63 tl öduyosunuz anlamadım dogrusu acıklama yaparsanız sevınırım ayrıca 300 tl alısverısde nakıt odeme yaparsanız ındırım yapıyolar yoksa baska tarıfeler var bılıyosunuz tamamen sızzın odeme seklınıze baglı dıye bılıyorum

vuvv güzelmiş indirimleri ne kadar oluyor bilmediğimden ama müşteri temsilcisini aradıgımda 5 tl bi kaarın felan oluyor dedi bir üründe mesela nekadar kar ederiz dediğimde şimdi hanginiz dogrusunuz bilemedim ve üyelik ücretide var dedi enteresan

kime inanıcagını şaşırıyor insan ya bakalım şu jetnete uyeli olduk bakalım nasıl olcek memnun olcekmiyiz şaunlık siparişler iyi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…