evet benımde oyle hep sayfaları koptu 2 tane daha katalog sıparısı verdım ve onlar geldıgınde zımbalatmayı dusunuyorum cunku kopan katalogun sayfaları hem karısıyo hemde kayboluyo bende bu konuda sıkıntı cekıyorum
Sormaya arkadasım yav sölüyorum katalogunuz şu durumdaoluyor elime dökülüyor yapraklar hepsi öyle hanfendi biçözüm bulmalısınız buna diyorum idare ediceksiniz bişeyler siz yaparsınız diyr allahım ya ne biçim bir bela bu yaa püfff siparişimin üstüne bi kaç ürün daha eklemek istedim yaapılmıyor hanfendi diyor başlıcam hanfendine ya sitelerinde hem ekliyebilirsinzi diyorlar sonrada hayır diyor lar anlamadım ben bundan bişeyya jetnetworkıng sayfasını goruntulemıyor sızlerdedemı oyle arkadaslar bu sıte ne kadar problemlı boyle ya sıparıs vermek ıstersın aktıf degılsın der neyse duzelttırırsın sıparıs verırsın kargon 1 hafta olur daha gelmez maıl atarsın ılgılenılmez zaten sıparısım gelsın bır dahada sıparıs vermem heralde bu gıdısle bır yıgın tel parası harcıyorum bunları aramak ıcın ayıp ya ayıp
Sormaya arkadasım yav sölüyorum katalogunuz şu durumdaoluyor elime dökülüyor yapraklar hepsi öyle hanfendi biçözüm bulmalısınız buna diyorum idare ediceksiniz bişeyler siz yaparsınız diyr allahım ya ne biçim bir bela bu yaa püfff siparişimin üstüne bi kaç ürün daha eklemek istedim yaapılmıyor hanfendi diyor başlıcam hanfendine ya sitelerinde hem ekliyebilirsinzi diyorlar sonrada hayır diyor lar anlamadım ben bundan bişeysabah bende giremedim sipariş vercektim yeni verdim
sizde sıparış gırısınde sorun yasıyormusunuz yanı aktıf degıl yazısıyla karsılasıyormusunuz sık sık ben her 3 yada 4 gun gırıs yapıyorm sonra aktıf degılsınız dıyor ve cok sıkıntı cekıyorum tekrar arıyorum duzeltıyolar 3 yada 4 gun sonra bırdaha hep boyle olacak galıba ne yapacagım bılmıyorum cunku yıne oyle aktıf degılım yarın yıne tel edıcem duzelttırecegım ınsallah
yok ben rahatlıkla giriyorum bir problem yok ama dün sitenin sipariş bölümü açılmadı sayfa görüntülenemiyor dedi okadar öğlende düzeldi
ya arkadasım bişey dicem kargo takip numarasını nerden alıyoruz birde ben siparişi verdiğimde bilgilere baktım onaylandı dedi bugün açtım başka bir sipariş nosuyla alta tekrardan geçmişler siparişiniz onaylandı diye sonrada içine baktım aynı ürünler ya yanlısmı verdim siparişi yoksa böylemi oluyoryoksa aynı ürünlerden 2 şer tanemi gelcek inş öleolmamıstır yaa
kızlar jetnete üyeydim ama hiç sipariş vermedim alt ekip kurdum sonrada birdah abakmadım ne oldu sipariş vermekten vazgeçtimde die şimdi bir baktımki bayapı prim birikmiş :d gerçektende %5 prim verio çok mutlu oldm hemen sipariş vericm de kaç günde ulaşır acaba
ben böyle üyelik sistemi ile degil istanbuldan katalog siparişi ile satış yapıyorum üyelik sistemi yok sadece çamaşır satışı ben bu sistemide inceledim ama fiyatlar benim aldıgım toptan fiyata göre pahalı yani sizin alışınız pahalı birde üstüne kar yaparak satmak zorundasınız . katalogdan siprişleri toplayıp netten gönderiyorum artı 6 tl kadar kargo parası veriyorum sipariş ertesi gün elimde ben menunum
merhabalar çalıştığınız sistem ile ilgili bilgi alıcaktım özel msj göndermek istedim fakat kabul edilmiyor özel msj inş. burdan mesajımı görürsünüz
kataloguna baktım uçuk fiyatlar çevrem asla almaz uygun fiyata ben verirsem kaarım olmaz o yuzden ben düşünmüyorum jet networking daha uygun geldi malıda güzel ama gerçekten pierinde ürünleri mütiş :)
Merhaba..
Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..
Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..
Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..
Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.
Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..
Katolog eklemek,ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..
Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..
Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..
Kolay gelsin
Kadınlar Kulübü
Bu şekilde paylaşım yapmayanlar siteden bir süre uzaklaştırma alacaktır..
nasıl yaaa fiyatlar süper ki uygun 114 tl siparişimde 63 tl ödücem mesela ben sence uygun değilmi
nasıl yaaa fiyatlar süper ki uygun 114 tl siparişimde 63 tl ödücem mesela ben sence uygun değilmi
300 tl alısverıslerde yuzde 10 ındırım yapıyolar 114 tl alısverısde nasıl 63 tl öduyosunuz anlamadım dogrusu acıklama yaparsanız sevınırım ayrıca 300 tl alısverısde nakıt odeme yaparsanız ındırım yapıyolar yoksa baska tarıfeler var bılıyosunuz tamamen sızzın odeme seklınıze baglı dıye bılıyorum
bu yeni katalogu kendiliğinden yollamıyormu jetnetworking yine mi biz isticez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?