- 3 Temmuz 2017
- 8
- 0
- Konu Sahibi ozdemirozge
Merhaba, Jellian markasının ürünlerini kullanan bir arkadaşım çok önerdi. Sivilce ve siyah nokta için olan ürünlerini kullanmış oldukça memnun kalmış. Aranızda başka ürünlerini kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi bir soruydu fiyatları da uygun geldi. Güzellik merkezini bildiğim bir yer ürünleri hakkında da bilgi almak istemiştim sadece.ohooo reklama para yok madem dur foruma yazayım
öyle kaliteli markalar var ki kim bakar jellianın yüzüne
Mune reklam buralar hep
Pek bilmediğim bir marka olduğundan sormuştum uygun fiyatlı olduğundan.Cok rezalet urunleri oldugunu anlamak guc degil buralarda reklama dustugune gore :)
Buralara düştü derken? Siz de buradasınız. Bu sizi rezalet mi yapar? :)Cok rezalet urunleri oldugunu anlamak guc degil buralarda reklama dustugune gore :)
Neden ucuz mesela dusundunuz mu.Pek bilmediğim bir marka olduğundan sormuştum uygun fiyatlı olduğundan.
Teşekkürler yorumunuz içinBen kullandım çok ama çok kötüydü. Paranızı sokağa atmak istemiyosanız sakın almayın.
Bel alti vurmaya calisma reklam kizi.Buralara düştü derken? Siz de buradasınız. Bu sizi rezalet mi yapar? :)
Sağolun yinede yorumunuz için.Neden ucuz mesela dusundunuz mu.
Hayvan uzerinde deney yapildigi icin?
Kalitesiz oldugu icin?
Yillardir herkesin kullandigi urunleri kullanin kobay olmayin.
Ciddi bir soruydu fiyatları da uygun geldi. Güzellik merkezini bildiğim bir yer ürünleri hakkında da bilgi almak istemiştim sadece.
Buralara düştü derken? Siz de buradasınız. Bu sizi rezalet mi yapar? :)
Aynen öyle acayip insanlarYa kadının teki soru sormuş yine taşa tutulmuş ne acayip insanlarsınız yahu!
Aynen öyle acayip insanlar