• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Jelli Lazer Epilasyon Yaptiran varmi

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
merhaba arkadaslar jelli epilasyon u deneyen var mi aramizda. nasil oluyor .kesin cozum oluyormu oluyosa kacinci seandan sonra. yenimi cikdi yoksa ben mi yeni duydum bilmiyorum. yaptiran varsa paylasirm bilgilerini

tesekkur ederim:1hug:a.s.

Benim yaptırdığım jelli, alexandra cihasıyla yaptırıyorum. Bolca jel döküyolar dolu dolu hemde, sen bunamı diyorsun jelli epilasyon diye buysa evet ben yaptırıyorum. Çok memnunum 3. senasıma gidicem

ben daha önce alexendrite cihazıyla yaptırdım jel yoktu.şimdi diot lazere başladım onda jel var.daha ilk seans bişey söyleyemem ama ilkinden daha az acıyo

kizlar kimisinde jel suruluyor kimisinde surulmuyormu ?

benimkindede jel suruyorlar mirmirmirmir , jelsiz yapilanlardami yanma oluyor acaba CADIARZU

ben henuz 1 seans yaptirdim hic birsey diyemem ne olacagi belli degil daha fisfisfis

bende jelle yaptırmıştım sonuç hüsraaan jiletle alınmış gibi oldu lazeri tercih ederim temizleniyo kalmıyo hiç değilse dökülüyo jelli sistemde dökülmüyo kıllar yani bnde öyle oldu:sm_confused:

evet jelli de dökülmüyo hemen kıllar ama jelsiz de benim cildim 2 gün kızarık kalırdı ve bacaklarım biraz acırdı.jelliden sonra hiç epilasyon yaptırmamış gibi hissettim.ne kızarıklık ne acı vardı.belki çok buz uyguladılar ondan olabilir

hem jelli hem jelsiz epilasyonu denemiş biri olarak, jelli epilasyonda çok daha az acı olduğunu söyleyebilirim. Fakat jelsiz epilasyon daha kısa sürede etkili olmuştu.
Hangisini tercih ederseniz diye sorarsanız tabi ki daha az acı olanı diyebilirim...

varyansa katılıyorum.ben bikini bölgeme daha düşük dozda yaptırıyorum yeter ki az acısın ama uzasın seanslar napim.sonuçta yokolcaklar.

kizlar ben estede gittim 2 kez yuzume alexandra aletine cok ama cok memnun umm yuzum harika oldu ya resmen cikmiyolar yoklar o kadar mutluyum ki hocama dua etmem icin cok onemli bir neden daha sukurler olsun allahima beni onun karsina cikardigi icin yakup avsar kliniyi

bende gisiyorum canım 3. seansım taa gecen sene bi kez gitmiş denemiş canım acımıştı birde sivilcem vardı o zman bırakmşıtım şimdi tekrar gidyorum daha cok var seansım ama kesin çözüm mereklanma

bende gisiyorum canım 3. seansım taa gecen sene bi kez gitmiş denemiş canım acımıştı kafamçokkarıştıbirde sivilcem vardı o zman bırakmşıtım şimdi tekrar gidyorum daha cok var seansım ama kesin çözüm mereklanmabayanssulusmile

arkadaşlar jel artık eski bir teknoloji çözümüne bişey diyemem ama ben bir bayan olarak vücudumda jeli istemezdim...ıpl cihazlar jel kullanır ama ben yeni teknoloji ulase diye bir marka aldım ıpl&lazer teknolojisine sahip jel yok soğutucusu ile acı hissi azalıyor ve jiletleme yok...

bende yaptırdım sadece bir defa gittim koltuk altı için çok memnun kaldım yarısından çoğu gitti tüylerin 3. seansa bile gerek kalmayabilir :roflol:

ŞU LAZER KONUSUNU Bı ANLAMIŞ DEĞıLıM BEN 7. SEANSIMA GıDıCEM VE HEP JELLı YAPILIYOR ACI HıSSEDıLıYO AMA 7. OLMASINA RAĞMEN HALA BıTMıŞ DEĞıL heleki bacaklarımın üztü olduğu gibi duruyo oda sanırım sarışın olmamla alakalı bacaklarımın üstündki tüyleri görmüyo makine ama siyah tüylerde azalma oranı yüksek

tatıle gıdıcem yuzumu ıgnelı yaptırcam sanırım ama donuste.bu arada bısey sormak ıstıyorum bana tavsıye edebılecegınız apart otel varmı arkadaslar

Back