Saç Rengi ve Saç Boyama jeans colour sıkıntım

EdaTheKitty

Oh, jealousy!
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
224
77
merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde bir kuaförde denk geldi ve jamaican jeans colour açık morunu aldım. internette çok fazla yazı bulamadım net olarak. kimisi çok akıyor kimisi hiç akmıyor demiş. bir bana akıl verin nolur. saçlarımı ilk kez boyayacağım ve açtıracağım. boya su bazlı olduğu için denizde falan akar mı hep? ne yapabilirim yardım edin lütfen. teşekkürler şimdiden.

Ben denize falan gideceksen boyama derim. Kendi tecrubemden soyluyorum bende gecen sene bu aylarda sacimi Jeans Color'in mavi boyasiyla boyamistim birak denizi terledigimde bile ensem masmavi oluyordu. Eger daha saglam bir renk istersen Manic Panic veya Directions kullan.

manic panic için de aynısını söylüyorlar, directions ilk kez duydum tecrben var mı?

manic panic için de aynısını söylüyorlar, directions ilk kez duydum tecrben var mı?

Ben bahsettigimiz boyalarin hepsini kullandim benim en cok isime yarayan Manic Panic oldu. Directions da bir nevi Manic Panic gibi pek bir farki yok. Hatta neredeyse ayni.
Manic Panic bir-iki yikamadan sonra kopuklemedikce cok az akiyor yani denizde falan farkina bile varmazsin ve kiyafetlerine de bulasmaz. Ama tabii kisinin sacina gore de degisir sanirim. Ama ben Manic Panic kullan derim. Jeans Color, digerlerine gore daha fazla su bazli olgudu icin cok cok cabuk akiyor.

Nerede oturdugunu bilmiyorum ama Manic Panic ve Directions, Köstebek diye bir magazada satiliyor. Internet sitesinden de alabilirsin.

Jeans color amonyaklı saç boyaları gibi olmadığından soldukça sık sık cila yapar gibi az miktarlarla boyayı yenileyebilirsin. Diğerlerinin aksine 250ml olduğu için birden fazla kere kullanma ve yenileme şansın oluyor. Saç kreminin içine de krem renk alana kadar sıkabilirsin rengi korumana yardımcı olur.
Pembesini kullanmıştım boyamayı bıraktığım halde yansıması 1.5 ay silinmemişti.
Ama akıyor evet, boyarken ellerine bulaşan da zor çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…