• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jean paul gaultier Edt classique???

guldidar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
8
0
86
39
Adana
hanımlar JPG classique hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum...bakındım biraz sitede ama rastlayamadım??

cok hoşş... tam bi vanilya kokusu etkileyici seksi kalıcı...şişe dizaynı zaten cok hoş...cok başarılı bir parfüm bence...ağır bi koku...hihoyyyt

Harika bir parfüm! Gerek kokusuyla gerek şişe tasarımıyla kadını da erkeği de çok güzel ve seksi! Kesinlikle tavsiye ederim! (Özellikle beyaz tenlilere)

Uzun süredir severek kullandığım bana kendimi çok güzel hissettirten bir parfüm, ancak belli bir süre sonra bayabiliyor. Değiştire değiştire, ara vererek kullanıyorum bende.

Jean paul gualtier X var arkadaşlar.. Ona bi bakın en güzeli o bence.. çok etkileyici..

kesinlikle erkek arkadaşlarımın vakti zamanında yaaa bu kokunun adı neeeeeeeeee diye ağzının suyunu akıttıran, eşimle de ilk çıkarken tesadüfen o ara onu kullandığım gerçekten seksi ve etkileyeci bir koku..
tam bir hatun ve sofistike hava veriyor , şişe zaten başlı başına bir tasarım..

bir arkadaşın da dediği gibi her gün her gün sıkılacak bir parfüm değil evet ama kışın ve sonbahar da aralıklarla kullanıldığnda çok işe yarayan klasını konuşturan güzel bir bayan parfümü..
tavsiye..
Kesinlikle !!

Jpg classique edt vazgeçilmezim.
Sipariş verdim. Çoookkk özlemiştim. Hep almak aklımdaydı. Sonunda kavuşuyorum.
100ml 200 liraya aldım netten. =)))

Son düzenleme:
Bende edp olanını kullanıyorum, o daha pudralı tarzda. Biraz daha ağır hali.
Vanilya,pudra karışımı azcıkta gül var:) ama cok kadınsı güzel yumusak bir koku

Back