• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Japonya'da Erdoğan'a zor soru!

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Başbakan Erdoğan, 3 ülkeyi kapsayan Uzakdoğu gezinin ilk ayağı olan Japonya'da Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından askeri törenle karşılandı. Başbakan Erdoğan, Nikkei gazetesinin düzenlediği konferansta da bir konuşma yaptı. Erdoğan'a Japon gazetcilerden gelen bir soru da, "Hem partinize hem de ülkenize 2023 hedefi koyuyorsunuz. Politik liderliğinizi nasıl sürdüreceksiniz?" oldu. "Bu zor bir soru" diyen Erdoğan, 3 dönem şartını hatırlatarak, "Siyaset sadece parlamentoda yapılmaz. Parti çatısı altında da çalışılır. 'Ölene kadar ben burada çalışacağım' mantığı doğru değil" dedi.
şahsen bu cümleden anladığım "cumhurbaşkanı adayı olmayacağım" oldu. bu bir geri adım mı, stratejimi?

soru dolu olduğu kadar cevabı dolu olmamış; aksine çok sığ kalmış. çok da politik olmamış bana kalırsa.. beklenmedik bir soruya maruz kalınca basit bir cevapla geçiştirmiş gibi geldi bana.

soru dolu olduğu kadar cevabı dolu olmamış; aksine çok sığ kalmış. çok da politik olmamış bana kalırsa.. beklenmedik bir soruya maruz kalınca basit bir cevapla geçiştirmiş gibi geldi bana.

Tek uzmanlık alanı, bunu hep yapar. :)

Back