Japonum doğduu =)))))))

bu yorumumda belirtmiştim ama bana erken dogum dedı ne kadar hesaplasakta 6 yada 6,5 aylık oluyor ozamanda dogan bır bebegın yasama ıhtımalı mucize sanırım bana bıraz değişik gelmişti kızlar..:umursamaz:

valla bende tesadüf görmüstüm ve isteme olayini anlatmisti yere falan diz cökmüs falan diyordu.
ne zaman hamis kalmis da bebegi gelmis dünyaya .saglicakla büyüt bebegini canim.erken olabilir,

ben de hatırladım...
hatta o zamanlra yazdığında arkdaşlar hikayesinin bi sürü eksiğini yakalamışlardı...
Allah allah kk da ekşın hiç bitmez mi yahu?

Son düzenleme:
hehehe... daha önce de profil resminde başka bir japonla fotosu vardı ,o gayet düzgün tipli olgun biriydi ,ee bu fotodaki daha 17 yaşında çocuk ayol ,off millet uğraçcak bişey bulamamış ,kızda daha lise öğrencisi belli macera peşinde ..

konu başlığından belli ilgi çekemk için yaptığı siz de bi japonla evli olsanız ve çocuğunuz doğmuş olsa nasl başlık açardınız?? :)))

ssacma ya madem beben var bebem oldu de !
sonra obur baslıklarında kocam japon dip duruyo falan felem ...
neden ısrarla ole diyip duruyo !
bize ne ki senin koccanın japon olup olmadıgından ...
ve o koydugu resmi inceledim ben ...
resim creata ile duzenlenmiş !
creata vidyo ve resim duzenleyicisidir ve pdf programıdır ...
o yuzden yuzde binbeş yuz sacma bi hikaye ile keklenmekteyiz ...

konu başlığından belli ilgi çekemk için yaptığı siz de bi japonla evli olsanız ve çocuğunuz doğmuş olsa nasl başlık açardınız?? :)))

arkadaşlar itiraf etmek lazım hayal dünyası çok geniş arkadaşın alkisalkisalkis
otobüste tanışma şekli hemde japonca kursuna giderken ,sonracıma isteme şekli filan hemencecik bebek oluşu ama biraz erken olması
güzel hikaye dimi sürükleyici şahsen ben devamını arkası yarın heyecanında bekliyorum

kesinlikle birazk Photoshoptan anlayan biri anlar bunun Photoshop olduğunu resmi kaydedip yakınlaştırıp baktığınızda anlarsınız :enbuyukkk: :umursamaz:

aynen canım photoshopla asırı içli dışlıyım ...
ve bakınca oyle oldugu anlaşılıyo zaten ...
ben emin olmak için resmin kodlamasına baktım creata ile duzenlenmiş bir resim ve kullanılan program dedigim gibi pdf cıplak resimle montajlama programına dayanıyor yani psd gibi ... klava:

kızklar kesınlıkle photoshop çunkı hava kış kıza göre sarınmış etmış ama oglan sıcak basmışkı sarılı degıl ınce bı ceket var ustunde

ah ben bu kk nın herşeyden anlayan hatunlarını seviyorum...
nasılda işin teknik kısmında sağlam kanıtlarla ilerliyorlar...
arkadaş bu yollarda giderken millet dönüyordu yahu

arkadasin acayip gelismis bi japon fantezisi var sanirim..
hepsini birlestirsek süper bi dizi film cikar ortaya
bizde citleklerimizi alir burda ohhh keyif yapariz ne güzel :icecream:

görüldüğü üzere kız gayet açık ve net şekilde bizlerle dalgasını geçmiş

acaba merak ediyorum neden böyle saçma sapan bir hikaye uydurma gereği duydu?

vede her yorum yazıldığında ne de güzel kahkaha atıp gülüyosundur ve bu sana ne kazandırdı?

KK çoluk çocuğun dalgası olacak kadar basit bir site değil bunu bil sütünü iç yatağına yat

senin camdan bakıpta göremediğini bu sitedeki ablaların duvardan bakarak görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…