arkadaşlar merhaba bizde ufak bir japon balığı var küçük bir akvaryumda tek yaşıyor ama öyle oksijen tüpü falan yok 4-5 günde bir de suyunu değiştiririz önem veririz yani ama yaklaşık 1 aydır ara ara ters yüzüyor balık şu son zamanlarda çok sık ters durur oldu dipte taşlar falan var küçük onların arasına yatıyor kımıldamıyor hiç bir de kuyruğunun uç kısmında siyahlaşmalar var bilginiz varsa bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim neden bu şekilde sizce ve ne yapabiliriz acaba ?
bizimde memba dubaisi cinsi balıklarımız vardı.2 tanesi dediğin gibi kararmaya dipten çıkmamaya motorn akışında ters ters gidiyordu.bir yerde okumuştum bezelyeyi ezip akvaryuma attım 1 tane.1 hafta içinde 2 balığımda cin gibi oldular.şuan hala yaşıyorlar.istersen dene derm bizimkilerde işe yaradı.başta şaşırmıştım nasıl olur die ama oldu vala.
bizimde memba dubaisi cinsi balıklarımız vardı.2 tanesi dediğin gibi kararmaya dipten çıkmamaya motorn akışında ters ters gidiyordu.bir yerde okumuştum bezelyeyi ezip akvaryuma attım 1 tane.1 hafta içinde 2 balığımda cin gibi oldular.şuan hala yaşıyorlar.istersen dene derm bizimkilerde işe yaradı.başta şaşırmıştım nasıl olur die ama oldu vala.
Vaybe bezelye ye bak..:)) ne gibi yararlari varmis...
aaa çok ilgiçmiş bu gerçekten de peki nasıl bezelye atmamız lazım haşlanmış falan mı yoksa çiğ mi?
veterinere götür hemenarkadaşlar merhaba bizde ufak bir japon balığı var küçük bir akvaryumda tek yaşıyor ama öyle oksijen tüpü falan yok 4-5 günde bir de suyunu değiştiririz önem veririz yani ama yaklaşık 1 aydır ara ara ters yüzüyor balık şu son zamanlarda çok sık ters durur oldu dipte taşlar falan var küçük onların arasına yatıyor kımıldamıyor hiç bir de kuyruğunun uç kısmında siyahlaşmalar var bilginiz varsa bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim neden bu şekilde sizce ve ne yapabiliriz acaba ?
kımıldamıyosa ters yatıyosa ölmüş olmasın o :44:
yok canım ölmedi o kadarını da anlardık da dışardan pıt pıt vurunca hareketleniyo arada yüzüyo falan normal aslında ters durması dışında