Maalesef canım teşekkür ederim.Victoria Secret Love Spell vücut losyonu çok az kullanıldı 10 TL
Takas düşünür müsün
canım hangi ürünler var baskaa elinde tous tester derken nerden aldın acaba ?50 TL ve üzeri alışverişlerinizde pure beauty ve diadermine bb krem, lolita lempicka 15 ml'e yakın parfüm(orijinal şişesinde), pure beauty pudding cream(yüz kremi) ve sayamadığım bir çok çeşit hediyelerden yararlanma fırsatını kaçırmayın . :))
dipnot: her 50 tl alışverişe benden 1 tane hediye olmak üzere hesaplanacaktır.
Sevilde çalışan akrabam kendi verdi canım. Ara sıra tester getiriyor bana.canım hangi ürünler var baskaa elinde tous tester derken nerden aldın acaba ?
tous altın tenklı bide pembesi var keske ondan olsaydı almak isterdim :) yine ara ara bakim ben takip edeyim seni : canm zebramo kullanıyor musun ?? ürünlerin ordada varsa ordan da bakabilrmSevilde çalışan akrabam kendi verdi canım. Ara sıra tester getiriyor bana.
Tarzım olmayanları buraya koyuyorum bende.
Kullanmıyorum canım o ne ki? :) burada zamanında baya bir satış yaptım ben..yine sen takipte ol belki zevkine uyan bitane cıkartous altın tenklı bide pembesi var keske ondan olsaydı almak isterdim :) yine ara ara bakim ben takip edeyim seni : canm zebramo kullanıyor musun ?? ürünlerin ordada varsa ordan da bakabilrm
tous un parfümlerini seviyorm ama bütceme pek uygun deiller indirimde yakalayamıyorm sende denk gelirsem alırım takipteyimm ... zebroma bi satıs sitesi harika bir yer kullansan vazgecemezsn bende yeni kesfettm sayılır telefonuna yüklüyorsun uygulamayı ... binlerce insan orda yeni eski az kullanılmıs ürünlerini satıyoo meselaa hostes ler falan cok farklı ülkeleerden falan aldıkları parfümleri kullanmadıklarını gyim ayakkabı vs bir cok seyin satısı orda mevcut kullanmadıgın seyleri orda satabilrsin para siteye yatıyo site senin hesabına ggönderiyor cok güvenilir bi yer tavsiye ederim ayrıca almak istedgin üründe 9 taksit yapılıyooKullanmıyorum canım o ne ki? :) burada zamanında baya bir satış yaptım ben..yine sen takipte ol belki zevkine uyan bitane cıkar
vanilla bean noel cook merakk ediyormm :) kokusunuYeni ürünler eklendi!!!
kurabiye gibi kokuyor canım, aynı vanilyalı kurabiye :)vanilla bean noel cook merakk ediyormm :) kokusunu
offCarolina Herrera 212 sexy satılmıştır.
Daha bugün koydum canım yaoff
ne ara koydun bunuda satıldı
neyse kısmet değilmiş :)Daha bugün koydum canım yahemen satıldı
canm burda mısın bsey sorcammkurabiye gibi kokuyor canım, aynı vanilyalı kurabiye :)
canm vanilla bean noel i burdan alabilirmiyim ? eşim orda kredi kartı bilgilerini kopyalyorlar die wermek istemedii biz senin hesabına yatıralım yarın sen öle kargoya ver olur muCarolina Herrera 212 sexy satılmıştır.
Alabilirsin canım ben özelden gönderiyorum sana bilgilerimicanm vanilla bean noel i burdan alabilirmiyim ? eşim orda kredi kartı bilgilerini kopyalyorlar die wermek istemedii biz senin hesabına yatıralım yarın sen öle kargoya ver olur mu
msj attım canm :)Alabilirsin canım ben özelden gönderiyorum sana bilgilerimi
Gördüm canım sen sabah haber verirsin bana, ona göre yarın kargoya gideceğim zaten gitmişken diğer müşterinin de senin de kargonu yollarım.:) Yarın 212 sexy alan bayanınkini de kargolayacağım çünkü:)msj attım canm :)