Janna'nın butiği

50 TL ve üzeri alışverişlerinizde pure beauty ve diadermine bb krem, lolita lempicka 15 ml'e yakın parfüm(orijinal şişesinde), pure beauty pudding cream(yüz kremi) ve sayamadığım bir çok çeşit hediyelerden yararlanma fırsatını kaçırmayın . :))

dipnot: her 50 tl alışverişe benden 1 tane hediye olmak üzere hesaplanacaktır.

canım hangi ürünler var baskaa elinde tous tester derken nerden aldın acaba ?

Sevilde çalışan akrabam kendi verdi canım. Ara sıra tester getiriyor bana.

Tarzım olmayanları buraya koyuyorum bende.
tous altın tenklı bide pembesi var keske ondan olsaydı almak isterdim :) yine ara ara bakim ben takip edeyim seni : canm zebramo kullanıyor musun ?? ürünlerin ordada varsa ordan da bakabilrm

tous altın tenklı bide pembesi var keske ondan olsaydı almak isterdim :) yine ara ara bakim ben takip edeyim seni : canm zebramo kullanıyor musun ?? ürünlerin ordada varsa ordan da bakabilrm
Kullanmıyorum canım o ne ki? :) burada zamanında baya bir satış yaptım ben..yine sen takipte ol belki zevkine uyan bitane cıkar

Kullanmıyorum canım o ne ki? :) burada zamanında baya bir satış yaptım ben..yine sen takipte ol belki zevkine uyan bitane cıkar
tous un parfümlerini seviyorm ama bütceme pek uygun deiller indirimde yakalayamıyorm sende denk gelirsem alırım takipteyimm ... zebroma bi satıs sitesi harika bir yer kullansan vazgecemezsn bende yeni kesfettm sayılır telefonuna yüklüyorsun uygulamayı ... binlerce insan orda yeni eski az kullanılmıs ürünlerini satıyoo meselaa hostes ler falan cok farklı ülkeleerden falan aldıkları parfümleri kullanmadıklarını gyim ayakkabı vs bir cok seyin satısı orda mevcut kullanmadıgın seyleri orda satabilrsin para siteye yatıyo site senin hesabına ggönderiyor cok güvenilir bi yer tavsiye ederim ayrıca almak istedgin üründe 9 taksit yapılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…