Parfüm delisiyim bir sürü parfümüm var :) paramı sadece parfüme yatırıyorum diyebilirim:) sonrada birikiyorlar ve kullanamıyorum cabuk sıkılıyorum. Böylece kullanmadıklarımı satışa cıkartıp çürüyüp gitmelerini engellemeye calısıyorum.Ben. Parfüm düşünmüyorum ama butıgınıze baktım nekadar çok parfüm wr. Neden satıyosunuz merak ettım ve dükkânınız falan mı war hayırlı satıslar
evet orjinaller teşekkür ederim :))Orijinaller miii bayıldımmm
Malesef canım magnetism veya chanel chance eklemeyeceğim, söylediğin kokuları sana hazırlıyorum özelden haberleşelim mutlaka. Bu arada Miss Dior edt düşünür müsün? Veya Guerlain Shalimar Initial.. ? İndirim yapabilirim istersen 2-3 parfüm alışverişi yaptığın icin. Kargoda benden olur. Şekerli kokuları seviyorsan bende şekerli koku bol, Aquoline Pink Sugar Sensual düşünür müsün?Selam tekrar,
Lancome la vie est belle 25 ml kalmış olanı ve
Guerlain le petite robe noire i almak istiyorum. Başka ekleyecek misiniz? Mesela escada magnetism, chanel chance vs.
Malesef tatlım Noa'yı bu yaz ben kullanıp bitirdimBVLGARİ OMNİA ya da NOA var mı?
evet temiz, ferah kokuları seviyorum. onları hiç kullanmadım daaha önceMalesef tatlım Noa'yı bu yaz ben kullanıp bitirdimAma temiz kokuları seviyorsan Bvlgari Rose esentielle, Calvin Klein Truth,Guerlain Idylle eau sublime,Yves Rocher Tendre Jasmin var onları önerebilirim :)
Gidip deneme imkanın varsa dene canım.. Ama bayramda ben gidiyorum ve bayrama kadar bana siparişlerin verilmesi lazım yoksa yurtta olacağım ve parfümleri yanıma almayacağım. Ama ben hepsini sana kısaca tarif edeyim.evet temiz, ferah kokuları seviyorum. onları hiç kullanmadım daaha önce
teşekkür ederim, yarın ya da sonraki gün gidip deneme şansım olursa bakacağım, beğenirsem size dönüş yaparım kesinlikle. Noa ve Bvlgari Omnia bulundurursan her zaman alırım amaGidip deneme imkanın varsa dene canım.. Ama bayramda ben gidiyorum ve bayrama kadar bana siparişlerin verilmesi lazım yoksa yurtta olacağım ve parfümleri yanıma almayacağım. Ama ben hepsini sana kısaca tarif edeyim.
Calvin Klein Truth: çiçeksi ve hafif odunsu bir koku, temizlik kokuyor birde hugo boss'un jour pour femme parfümüne benziyor hafiften.
Bvlgari Rose Esentielle, tatlımsı gül&misk karısımı bir koku oldukça hafif her mevsime uyan bir tarzda. Cogu çicek kokusunda olan acımsılık bunda yok. Orta kalıcılıkta bir parfüm.
Guerlain Idylle eau sublime, biraz narciso rodriguez for her tarzı bir koku, diğer önerdiklerime göre daha çiçeksi.
Yves Rocher Tendre Jasmin, en güzel çiçek kokusu diyebilirim. Normalde çiçek kokularından pek haz etmem ama bana kendisini sevdirmişti. Zamanında abartıp şişelerce aldıgımdan buda dopdolu elimde kaldı:) cok temiz bir koku.
Noa'yı genelde kendim kullandığımdan satma fırsatım olmadı pekteşekkür ederim, yarın ya da sonraki gün gidip deneme şansım olursa bakacağım, beğenirsem size dönüş yaparım kesinlikle. Noa ve Bvlgari Omnia bulundurursan her zaman alırım ama
hepsini not aldım tek tek deneyeceğim fırsat bulursam , çok teşekkür ederimNoa'yı genelde kendim kullandığımdan satma fırsatım olmadı pekYves Rocher Tendre jasmin'i denemeni şiddetle öneririm.