James Duncan Diyeti ile 1 haftada 6 kilo

EmmaAutumn

Saygı ve nezaket en büyük erdemlerdir
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
968
287
43
Herkese merhaba,

Yabancı forumlara göz gezdirirken James Duncan diyetinden bahsedildiğini gördüm. İsveç diyeti, elma diyeti, 5 gün diyeti vs gibi şok diyet kategorisinde aslında, ama madem bu diyetleri deneyenler, yapanlar var, James Duncan diyeti de bir seçenek olabilir dedim :)

Söylendiğine göre 1 haftada 1 stone (yaklaşık 6.3 kg) verilebiliyor. Tabi herkeste aynı oranda kilo kaybı olmaz bence ama yine de genelde insanlar 4-6 kilo arasında kilo kaybı olduğunu bildirmiş.

Liste şöyle:

Day 1
Breakfast: 1 slice dry toast with 1 gilled tomato OR tinned tomatoes
Lunch: Fresh fruit - any amount
Dinner: 2 hard boiled eggs, Salad & grapefruit

Day 2
Breakfast: Grapefruit & 1 boiled egg
Lunch: Grilled chicken with tomatoes & Toast
Dinner: Grilled steak & Salad

Day 3
Breakfast: Grapefruit & 1 boiled egg
Dinner: 2 grilled lamb chops, Salad & grapefruit

Day 4
Breakfast: 1 slice dry toast
Dinner: 2 hard boiled eggs, Salad & grapefruit

Day 5
Breakfast: 1 slice dry toast
Dinner: Fresh fish, Salad

Day 6
Breakfast: 1 glass grapefruit juice
Dinner: Grilled chicken, Carrots & grapefruit

Day 7
Breakfast: Scrambled eggs, Grilled or tinned tomatoes
Lunch: 2 poached eggs, Spinach
Dinner: Grilled steak, Salad

1.GÜN
kahvaltı: 1 dilim kızartılmış ekmek, 1 domates
öğlen: istediğiniz miktarda taze meyve
akşam: 2 tane haşlanmış yumurta, salata, greyfurt

2.GÜN
kahvaltı: greyfurt, 1 adet haşlanmış yumurta
öğlen: ızgara tavuk, tost
akşam: ızgara biftek, salata

3. GÜN
kahvaltı: greyfurt, 1 tane haşlanmış yumurta
akşam: 2 ızgara kuzu pirzola, salata, greyfurt

4.GÜN
kahvaltı: 1 dilim kızartılmış ekmek
akşam: 2 tane haşlanmış yumurta, salata, greyfurt

5. GÜN
kahvaltı: 1 dilim kızartılmış ekmek
akşam: Balık, salata

6.GÜN
kahvaltı: 1 bardak greyfurt suyu
öğlen: istediğiniz miktarda atze meyve
akşam: ızgara tavuk, havuç, greyfurt

7.GÜN
kahvaltı: yumurta karıştırması (yani omlet gibi değil de pişerken karıştırarak yapıyorsunuz), domates
öğlen: yumurta (suda pişmiş yumurta ama bence omlet de aynı işi görür), ıspanak
akşam: ızgara biftek, salata

ben daha once isvec diyetini yaptım zor oldu ama bitirmiştim:1: şimdide bunu bi deneyeyim diyorum kaç gundur başlıcam diye kandırıyorum kendımı hazır lıste varken yarından itibaren başlarım ozaman tabi harfıyen uygulamayabilrim ama ona yakın bi şeyler denerim :34:

ben daha once isvec diyetini yaptım zor oldu ama bitirmiştim:1: şimdide bunu bi deneyeyim diyorum kaç gundur başlıcam diye kandırıyorum kendımı hazır lıste varken yarından itibaren başlarım ozaman tabi harfıyen uygulamayabilrim ama ona yakın bi şeyler denerim :34:

Ben denemedim diyeti, aslında şok diyetlere de pek sıcak bakmam ama arada ihtiyaç duyuyorum :1:

Kilo vermem durduğunda, kısa bir süre de olsa kaçamak yapıp disiplinden koptuğumda...

İşte o zaman "Acaba ne yapsam da tekrar eski tempoma dönsem?" diyerek forumlara bakıyorum :)

Ben de bu diyeti denemeyi düşünüyorum ama bu mevsimde greyfurt bulunur mu, bulunursa nerden bulunur bilmiyorum :9::9::9:

Ben denemedim diyeti, aslında şok diyetlere de pek sıcak bakmam ama arada ihtiyaç duyuyorum :1:

Kilo vermem durduğunda, kısa bir süre de olsa kaçamak yapıp disiplinden koptuğumda...

İşte o zaman "Acaba ne yapsam da tekrar eski tempoma dönsem?" diyerek forumlara bakıyorum :)

Ben de bu diyeti denemeyi düşünüyorum ama bu mevsimde greyfurt bulunur mu, bulunursa nerden bulunur bilmiyorum :9::9::9:
greyfurt yerıne başka bi meve yenebilir mesela valla ben karar verdim başlıyorum yarın kesin.tek sıkıntı şu gunlerde eve kapanmış gibiyim spor felan yapma ımkanım yok evde de tek başıma hiç yapamam bu sıcaklarda:1: yürüyüşe felan çıkmaya çalışıcam ama ondanda emin değilim tembelliğim üstümde:17:onun dışında hırslıyım azimliyim bitecek bu diyett:1:

greyfurt yerıne başka bi meve yenebilir mesela valla ben karar verdim başlıyorum yarın kesin.tek sıkıntı şu gunlerde eve kapanmış gibiyim spor felan yapma ımkanım yok evde de tek başıma hiç yapamam bu sıcaklarda:1: yürüyüşe felan çıkmaya çalışıcam ama ondanda emin değilim tembelliğim üstümde:17:onun dışında hırslıyım azimliyim bitecek bu diyett:1:

Başarılar dilerim :)

Sonuçları heyecanla bekliyor olacağım :16:

Bugün bu diyete basliyorum insallah. Internette ne türkce nede almanca yorum bulabildim. Deniycem ne kadar verirsem kardir:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403849975.458952.webp

Hadi bismillah! Varmi bana arkadaslik edecek???

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

almanca bilmiyorum :)

ama Türkçe bilgi hiç yok çünkü bilinen bir diyet değil, ben de İngilizce sitelerde-forumlarda gördüm, Türkçe'ye çevirdim.

güzel sonuç alanlar var, bizler neden geri kalalım ama di mi :9::9:

başarılar :)

Bu gerçekten çok rahat yapılabilir özellikle meyve seven biri olarak cazip geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende baslicam insss

Bende baslicam insss

Şimdi şeftali yoğurt diyetine başladım önümüzdeki hafta buna başlıcam sonucu mutlaka yazarım buraya

Back
X