• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

J'adore Parfümünü Kullanan Var mi ???

bende kullandim cok guzel bir koku tavsiye ederim

scent strength: moderate
scent life: 6-10 hours
recommended use: casual
recommended age: mature
classification: flowery

scent strength: moderate
scent life: 6-10 hours
recommended use: casual
recommended age: mature
classification: flowery

bende kullandim favori kokularimdan birisidir kalici ve farkli bir kokusu var

Ben 3 şişe kullandım şimdi 4 cu şişesini yurtdışından sıpariş verdim...HARİKA koku,çok kalıcı.Favorilerimden biri

evet çok hoş bir parfüm. ben de çok beğeniyorum, çok da kalıcı. ama benim tenime yakışmıyor. ama yakışan da hakikaten güzel.

kızlar bu parfümü nerden sipariş veriyorsunuz ? bide benim tenim esmer,esmer tenli arkadaşlar kullandıysa eğer onların tenine yakışıyormu bu koku ve ücreti nasıl ?? bende koku hastası olduğum için çok meraklıyımdır parfümlere.öpüyorum sizleri

jadore ilk çıktığı zamanlarda kullandım tenim buğday rengi ve çok severek kullandığım bır koku olmuştu oryantal çiçek tarzı bir parfümdür ve çok kalıcıdır...

bende J'adore kullanıyorum.gerçekten mükemmel.hatta bende kokusunu çok beğenip J'adore kullanmaya başlayan arkadaşlarımda var.

jadore benim de cok yakin bi arkadasim kullaniyo... enfes bisi... kumral ve ona cok yakisiyo....

Evet arkadaşlar Jadore tamamen esmer kokusu.kullanan tüm esmer arkadaşların tenine çok yakışıyor,ben beyaz tenli ve kumral olduğu için benim tenimde çok etkileyici durmadı.Esmer olanlar düşünebilirler...

:lepi::lepi:Evet arkadaşlar Jadore tamamen esmer kokusu.kullanan tüm esmer arkadaşların tenine çok yakışıyor,ben beyaz tenli ve kumral olduğum için benim tenimde çok etkileyici durmadı.Esmer olanlar düşünebilirler...:lepi::lepi:

Back