Arkadaşlar,özelliklede muayaneden çekinen arkadaşlar,inşallah herşeyiniz yolunda gider ve sadece rutin kontrolleriniz için gidersiniz doktora.Biz 4 senedir bebek istiyoruz ve kaç kere muayene olduğumu hatırlamıyorum.Ben ilk başta da hiç zorlanmadım gerçi,kendimi garip hissettim ama zorlanmadım çünkü gitmek zorundaydım.Benim cesaretim aslında korkudan.Ya doktora gitmezsemde ya ihmal ettiğim için başıma birşey gelirse korkusundan sanırım.İlk erkek doktor tecrübemde de sevgili doktorum hemşiresi eşim ve ben haliyle,hep beraber ailecek muayene olduk:))Evet daha garip bir durum ama onada alışılıyor,hayatta herşeye alışılıyor.Heleki tüp bebek tedavisi,arkadaşında belirttiği gibi dahada zor.Dünyanın insanı oluyor ve üstünüzde örtü olmuyor,çünkü embriyoları rahime yerleştirirken aynı anda karnınızdanda da ultrasonla bakıyorlar.Bu daha da garip,kendinizi tamamen çıplak hissediyorsunuz ama bebek isteği öyle güçlüki,yada şöyle söyliyim her ay adetiniz geldiğinde öyle büyük bir yıkım hissediliyorki muayeneymiş,erkekmiş,ayıpmış hepsi fasa fiso kalıyor...
Herşey gönlünüzce olsun,her işiniz yolunda gitsin inşallah.Bunu yenmemnin yoluda kaçmak değil üstüne gitmek,kaçarsanız yenmeniz mümkün değil,siz kaçtıkça sorunlarınızın büyüme ihtimali çok yüksek.Ciddi problemleriniz yokken bian önce gidin bence..Gidince alışacaksınız çünkü başka alternatifimiz yok,gitmek zorundayız..Hayatımızın en büyük gerçeklerinden biri...
Sevgiler.....