izsiz meme estetiği

lasantami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
8
0
sitede bilgi verilmiş ama forumu araştırdım bulamadım. bu estetikten yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi? koltuk altından kesilerek silikon yerleştiriliyormuş.

sitede bilgi verilmiş ama forumu araştırdım bulamadım. bu estetikten yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi? koltuk altından kesilerek silikon yerleştiriliyormuş.

Canım izsiz bir ameliyat istiyorsun anladım ama koltukaltı yöntemininde eksileri var bunu unutma.Bildigim bazı eksileri seninle paylaşmak istedim..Koltuk altı göğüs bölgesine uzak olduğu için, bu keside sadece tuzlu su ile doldurulan protezler kullanılabilmektedir. Tuzlu sulu protezlerin ise birçok sakıncası vardır. bunlar arasında, su zamanla buharlaşarak eksilebilir, protezin büyüklüğü azalabilir tuzlu su ısı iletimi olduğu için soğukluk veya sıcaklık hissi olabilir, ayrıca bazen çalkalanma sesi duyulabilir. Bu özelliklerin hiçbiri silikon jel protezde yoktur. Silikon jel ısı iletimi ise sıfıra yakındır.
Endoskoplarla yapılan bu yöntemlerde maalesef yeterli meme poşu oluşturulamama riski vardır,ayrıca bu teknikle protez sadece kas arkasına koyulabilir ve gerçekten deneyimli bir doktor tarafından yapılmalıdır.Yoksa iki gögüstede farklı şekillerde olabilir..Damla silikon kesinlikle kullanılamaz çünkü damla silikonun alt kısmını gögüs alt kenarına denk gelecek şekilde oturtmak gerekir.Koltuk altı yolu ile yapılan girişimde silikona içeriden özel pozisyon vermek zordur..Koltukaltından açılan girişle meme dokusuna ulaşana kadar birçok lenfleriniz hasar görüyor,normal lenf yolu akımınız bozuluyor.Allah korusun ilerisinde meme kanserinize yakalınırsanız tedaviniz güçleniyor.Yapılmanız gereken ameliyatın boyutuda büyüyor ve koltukaltınızın kazınmasına kadar gidiyor..

Evet izsiz bir ameliyat kulaga hoş geliyor,eminimki her bayan izsiz bu ameliyatı olmayı hayal eder.Ben meme ucu kesisi yöntemiyle ameliyat oldum.Ameliyat olalı 10 ay oldu kesinlikle iz falan kalmadı bende,hatta albümümde meme ucu izimin fotosunu bile ekledim.Hatta o fotodaki benim ameliyatımdan çok bir süre geçmemiş halidir..Tabi bu yöntemdede süt bezlerinin bir kısmı zarar görüyor ama bu sizin ilerde çocugunuz olsada emzirmenize,süt verememenize kesinlikle engel degil..İzsiz bir ameliyat düşünürseniz size meme ucu kesisinide önerebilirim.Tabi meme ucunuzunda bu yönteme uygun büyüklükte olması gerekiyor :KK66: Bence size uygun en iyi yöntemi seçeceginiz doktor ile yüzyüze yapacagınız görüşme ile seçin,sırf iz olmaması içinde risk almayın..Saglıklı güzel günler diliyorum...

arzuma katılıyorum bukonuda..bu kadar kısı jel protez tercıh edıyo ve ızı goze alıyo kı 1 yıldan sonra ızden eser kalmıyo..bı bıldıklerı var dımı yoksa onlarda, bende serumu secerdım 1 cm ızle yada gobekten hıc bellı olmayacak sekılde amelıyat olurdum..arzum rısklerını anlatmıs ve bencede ıyı dusunulmesı gereken bı konu ve yaptırcaksanda cerrahını cok ıyı sevmelısın..

bencede izsiz olcam diye bazı risklere girme, koltuk altından açılan yerden silikonu konulduğunda silikonun kayma riskide var ve arzum77 dediği gibide cok iyi bir doktorun yapması lazım..bende gögüs altı kesisiyle oldum ve 1.5 2 seneye yaklaştı izlerimi ben bile dikkatli bakınca görebiliyorum ve cok memnunum keşke öyle izsiz yönetemler olsaydı süper olurudu

X