• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İzmitte Tavsiye Edebileceğiniz Çocuk Doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
tecrübeli anneler izmitte önerebileceğiniz Çocuk doktoru varmııı :uhm:

35+6 haftalık hamileyim ortalama 30 günüm kaldı :CüvCüv:
akademi hastanesinde doğum yapıcam ordaki doktor için bi çok kişi çok iyi ama biraz tuhaf agzı bozuk filan demişlerdi
eşimde böyle şeylere pek gelemez :tomato:
ve sanırım o doktora gitmeyi kabul etmicektir

bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı a.s.

canım ilgi çocuk hastanesinde yusuf bey var yusuf çalışkol. kardeşimin bebeğinin doktoru ben de kızımı izmite geldiğimde ona götürüyorum oradaki diğer doktorlara da götürdüm ama yusuf beyden memnun kaldım bebekle iletişim de iyi onu tavsiye ederim
bebeğini de hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah

teşekkür ederim canım
ilgiyi duymuştum ablamda bi kere götrmüştü oğlunu

ben ilgiye götürüm en başta ordaki bütün drlara gittik en iyisi hüseyin bey ama ben artık oraya gitmiyorum eğer yakınsan konaktaki halil beyi tavsiye eder,m bende tasiye üzerine gittim ve çok memenunum açkçası artık başka dra gitmem çok ilgili bikere

canım bende özel ilgiye gidiyorum ilk önce ismail beye gittik iyi ama başı pek kalabalık bir dr oldugundan çok ilgilenmiyor gibi geldi bana daha sonra acil bir durumumuzda ilker bey nöbetçiydi onunla devam ettik çok ilgili 24 saat bişey oldugunda arayablrsnz dedi özel ilginin bütün drleri iyi bence

canım bende özel ilgiye gidiyorum ilk önce ismail beye gittik iyi ama başı pek kalabalık bir dr oldugundan çok ilgilenmiyor gibi geldi bana daha sonra acil bir durumumuzda ilker bey nöbetçiydi onunla devam ettik çok ilgili 24 saat bişey oldugunda arayablrsnz dedi özel ilginin bütün drleri iyi bence

canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama ilker bence çok bilgisiz bir dr benim sorularıma hiç bir zaman cevap veremedi beni bbilgisi hiç tatmin etmedi ama tabiki herkesin kendi tercihi sağlıcakla büyüt yavrunu

canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama ilker bence çok bilgisiz bir dr benim sorularıma hiç bir zaman cevap veremedi beni bbilgisi hiç tatmin etmedi ama tabiki herkesin kendi tercihi sağlıcakla büyüt yavrunu

2.5 aylık bir kızım var cnmgerçektenmi canım ya bilmiyordum bizim sadece idraryolu enfeksiyonu sürecinde nöbetçi dr oydu şansımıza iyi anınamı denk geldik bilmiyorum çok ilgili davrandı hüseyin çalışkol içinde çok iyi diyorlar özellikle beslenme konusunda çok tecrübeliymiş kaydirigubbakcemile5

2.5 aylık bir kızım var cnmgerçektenmi canım ya bilmiyordum bizim sadece idraryolu enfeksiyonu sürecinde nöbetçi dr oydu şansımıza iyi anınamı denk geldik bilmiyorum çok ilgili davrandı hüseyin çalışkol içinde çok iyi diyorlar özellikle beslenme konusunda çok tecrübeliymiş kaydirigubbakcemile5

evet canım hüseyin bey ilkere göre çok daha iyi haberin olsun

Dörtyoldan çıkarken sanat sokağına varmadan köşede çerçevecinin üstünde Hatice Toker vardı bir zamanlar. Benim çocukluk drum. Hala çalışıyorsa tabii.

teşekkürler kızlarr ilgi için herkez farklı bir doktoru önermiş burdan eşimin kuzenlerinin eşleriylşe konuşuyordukta hiçbiri tavsiye etmedi ilgiyi :/

ben konak hastanesinde savaş çetinay'a götürüyorum çocuklarımı,ilgi hastanesini ve dr yusuf beyi tavsiye etmiyorum.

Konak ---- Nevzat Dogan Cok iyi bir doktor bende heb kucukken giderdim hemde akrabamiz oluyor her yonden iyi bir doktor

okadar çok dr değiştirimki izmitte gitmediğimiz kalmadı şuan konakta halil beye gidiyorum

benim kızımda 2 aylık özel ilgide ismail beye götürüyorum ve şimdilik memnunum tek sorunumuz birazcık beklemek ama çevremdeki arkasdaşlarımın önerisiyle başladık ilgiye

burda hiç adı geçmemiş ama mehmet ali paşa polikiliniğinde DR.BİLGE ÇELİKKOLu tek geçeri 2 oğlumunda doktoru müthiş bir dr insan herşeyden önce ve asla aileyi panikletmiyor arıyorsun açmıyo kendi arıyor buyrun sorun neydi diye pozitif bilgili güleryüzlü mütevazi vereliniortakvereliniortak

Back