• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İzmitte lazer için güvenilir bir yer ?

İzmit merkezde Belsa Plaza'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi var. Oraya gittim ve bilgi aldım. Kişiler güleryüzlü ve cana yakındı. Alanında çok iyi oldukları konuşmalarından belliydi. Sistemi, cihazı anlattılar. İnternetten de araştırmam oldu. Cihaz İzmit'te Tek ve son çıkan cihaz. Ağrı Acı yok. Kalıcı çözüm sunuyor ve Tıp Merkezi'nde yapılıyor - Merkezde Cildiye Uzmanı da var. Hemen başladım. Ve sonuç mükemmmeeeeelll. Sonuç aldığımı görünce arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Adapazarı Düzce den arkadaşlarım bu şahane cihazdan yararlanabilmek için geliyor. Eğer düşünüyorsanız başlayın. Çünkü bir Sağlık Kuruluşu olarak İzmit'te son cihaz orada, ağrı ve acı hissettirmiyor, kalıcı sonuç veriyor ve sizi mutlu ediyor benden size tavsiye :)

Cnm kaç seanstan sonra sonuç aldın bende orayı duydum ama gidemedim henüz.Uygulamayı Doktor mu yapıyor?Birde fiyatları öğrenebilir miyim?

İzmit merkezde Belsa Plaza'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi var. Oraya gittim ve bilgi aldım. Kişiler güleryüzlü ve cana yakındı. Alanında çok iyi oldukları konuşmalarından belliydi. Sistemi, cihazı anlattılar. İnternetten de araştırmam oldu. Cihaz İzmit'te Tek ve son çıkan cihaz. Ağrı Acı yok. Kalıcı çözüm sunuyor ve Tıp Merkezi'nde yapılıyor - Merkezde Cildiye Uzmanı da var. Hemen başladım. Ve sonuç mükemmmeeeeelll. Sonuç aldığımı görünce arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Adapazarı Düzce den arkadaşlarım bu şahane cihazdan yararlanabilmek için geliyor. Eğer düşünüyorsanız başlayın. Çünkü bir Sağlık Kuruluşu olarak İzmit'te son cihaz orada, ağrı ve acı hissettirmiyor, kalıcı sonuç veriyor ve sizi mutlu ediyor benden size tavsiye :)

canım fiyatı ne kadar mesela koltuk altı? bide gercekten acımıyor dimi ya

arkadaşlar sayanoraya giden varmı ben oraya gidiyorumda etkisini gören varmı merak ettim

seans ücreti ne kadar ?
Çok güzel ve kılsız geçen :D bir tatilin ardından sorunu yanıtlayayım RİSUS. Seans ücretleri ilgilendiğin bölgeye göre değişiyor tabii. Vücut için 8 haftada bir geliyorsun. Ben ilk kolaltı ile başladım. 5 seansta bitti, baktım çok memnun kaldım diğer bölgelerde devam ediyorum çok memnunum tatilimi de çok rahat geçirdim valla :)

canım fiyatı ne kadar mesela koltuk altı? bide gercekten acımıyor dimi ya

Canım kolaltı 75 TL. Çok çabuk sonuç alınıyor kolaltında. Acı çok az, mesela daha önce Alexandrite yaptıran arkadaşlar daha sonra Soprano için geldiler. Alexandrite ın çok acıttığını söylediler. Soprano böle değil.

Cnm kaç seanstan sonra sonuç aldın bende orayı duydum ama gidemedim henüz.Uygulamayı Doktor mu yapıyor?Birde fiyatları öğrenebilir miyim?

İlk kolaltı ile başladım ilk seantan sonra güzel sonuçlar almaya başladım. Benim 5 te bitti. Uzman estetisyen ve estetisyenler var. Fiyatları istersen git bir görüş öle öğren. Kılının yoğunluğu, alan önemli.

Bugün brassiva diye bi yere başladım, yer mekan çok temiz ilgi şahane,
genitalle başladım seans ücreti 75 tl
koltukaltı 35 tl dediler ama henüz yaptırmadım
cihaz alex.

acı hissi hassas bölge olmasına rağmen öyle abartılcak bişey değil zaten ben saydım hissettiğim acılı atış sayısı 18 di :D
diğerlerini hiç hissetmedim.

korktuğum gibi değildi açıkcası, müstehcenlik konusunda da insanı gerçen bi ortam değilmiş onu anladım :) ben ağda için bile kuaföre gitmemiş insanımda :17:

Son düzenleme:
bıyık için izmitte lazer önerebileceğiniz bir yer varmı?
leke kalan oldumu yüzünüzde arkadaşlar,
bıyık bölgesinde olabiliyormuş

izmitte alex uygulayan onerebileceginiz iyi bir tip merkezi varmi. guzellik merkezlerine guvenmiyorum. ablam tahsin ozbek'e gidiyor cok memnun. ben alex le basladim memnun kaldim oyle devam etmek istiyorum. kocaeli tip merkezine gittim parami bosu bosuna harcamis oldum hem makineleri kotu hemde bastan savma yapiyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum. birtek acibadem kaliyor orasi diger yerlerin iki kati fiyatta.

Ütüleme de yapıyorlar ancak ben alexle yaptırıyorum. Koltuk altı fiyatı 40 tl, diğer bölgeleri bilmiyorum ama tüylerin durumuna bakarak fiyat veriyorlar. O yüzden gidip konuşmanızı tavsiye ederim.

Ya ben güzellik merkezlerinden korkuyorum Acıbadem'e filan mı gidip yaptırsam diyorum hastane sonuçta :44:

bıyık için izmitte lazer önerebileceğiniz bir yer varmı?
leke kalan oldumu yüzünüzde arkadaşlar,
bıyık bölgesinde olabiliyormuş

İlk önce tedavi için Tahsin Özbek i tavsiye edebilirim.
Ayrıca Bıyık ve Kolaltında kampanya yapmışlar.
Son teknolojik cihazla uygulamayı yapıyorlar. Diode Soprano XLı
Bilgi almanda fayda var derim :)

Ya ben güzellik merkezlerinden korkuyorum Acıbadem'e filan mı gidip yaptırsam diyorum hastane sonuçta :44:

Hastane ve Lazer Epilasyon tedavisinden bahsediyorsak kesinlikle Derince Tahsin Özbek le görüşmelisin. Derince deki hastanelerine de Epilasyon Bölümü açılmış.

bende brassivaya gidiyorum ve oldukça memnunum. çalışanlar ilgili ve güleryüzlü üstelik kampanya zamanında girmiştim ilk açıldığı sıralarda baya uyguna gelmişti bana. bacak tüylerim çok ince olduğu için lazer görmeyebilir dediler o yüzden tahsin özbeğe gidicem sanırım izmite geldiğimde şu yazı bi atlatalımda :)

Tüm yorumlari okudum kafamda tahsin özbek derince vardi
okudugum yorumlardan sonra bu fikrim iyice kesinlesmis oldu..

Ben derincedekini düsünüyorum,
fiyat konusunda ve genel izlenim olarak tecrübeleriniz var mi arkadaslar?

Ben Derince'de oturuyorum Tahsin Özbek iyiyse süper benim için hemen araştırmaya başlıycam teşekkürler kızlar.

Back