seans ücreti ne kadar ?
canım igneli epilasyon var mı peki?tahsin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seans ücreti ne kadar ?
İzmit merkezde Belsa Plaza'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi var. Oraya gittim ve bilgi aldım. Kişiler güleryüzlü ve cana yakındı. Alanında çok iyi oldukları konuşmalarından belliydi. Sistemi, cihazı anlattılar. İnternetten de araştırmam oldu. Cihaz İzmit'te Tek ve son çıkan cihaz. Ağrı Acı yok. Kalıcı çözüm sunuyor ve Tıp Merkezi'nde yapılıyor - Merkezde Cildiye Uzmanı da var. Hemen başladım. Ve sonuç mükemmmeeeeelll. Sonuç aldığımı görünce arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Adapazarı Düzce den arkadaşlarım bu şahane cihazdan yararlanabilmek için geliyor. Eğer düşünüyorsanız başlayın. Çünkü bir Sağlık Kuruluşu olarak İzmit'te son cihaz orada, ağrı ve acı hissettirmiyor, kalıcı sonuç veriyor ve sizi mutlu ediyor benden size tavsiye :)
İzmit merkezde Belsa Plaza'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi var. Oraya gittim ve bilgi aldım. Kişiler güleryüzlü ve cana yakındı. Alanında çok iyi oldukları konuşmalarından belliydi. Sistemi, cihazı anlattılar. İnternetten de araştırmam oldu. Cihaz İzmit'te Tek ve son çıkan cihaz. Ağrı Acı yok. Kalıcı çözüm sunuyor ve Tıp Merkezi'nde yapılıyor - Merkezde Cildiye Uzmanı da var. Hemen başladım. Ve sonuç mükemmmeeeeelll. Sonuç aldığımı görünce arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Adapazarı Düzce den arkadaşlarım bu şahane cihazdan yararlanabilmek için geliyor. Eğer düşünüyorsanız başlayın. Çünkü bir Sağlık Kuruluşu olarak İzmit'te son cihaz orada, ağrı ve acı hissettirmiyor, kalıcı sonuç veriyor ve sizi mutlu ediyor benden size tavsiye :)
Çok güzel ve kılsız geçen bir tatilin ardından sorunu yanıtlayayım RİSUS. Seans ücretleri ilgilendiğin bölgeye göre değişiyor tabii. Vücut için 8 haftada bir geliyorsun. Ben ilk kolaltı ile başladım. 5 seansta bitti, baktım çok memnun kaldım diğer bölgelerde devam ediyorum çok memnunum tatilimi de çok rahat geçirdim valla :)seans ücreti ne kadar ?
canım fiyatı ne kadar mesela koltuk altı? bide gercekten acımıyor dimi ya
Cnm kaç seanstan sonra sonuç aldın bende orayı duydum ama gidemedim henüz.Uygulamayı Doktor mu yapıyor?Birde fiyatları öğrenebilir miyim?
ben acıya dayanmıyorum işte koltuk altında bile zor dayandım
bıyık için izmitte lazer önerebileceğiniz bir yer varmı?
leke kalan oldumu yüzünüzde arkadaşlar,
bıyık bölgesinde olabiliyormuş
Ya ben güzellik merkezlerinden korkuyorum Acıbadem'e filan mı gidip yaptırsam diyorum hastane sonuçta :44: