Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben gebze de bir yer arıyorum ama o konu kapanmış. burdan bana yardımcı olurmusunuz kızlar. öpüyorum hepinizi
ben yüzyıl hastanesine gittim. ve memnun kaldım..fiyatları da cok uygundu. gecen yıl genıtal 40 tl ıdı mesela.hem de arkaları bıle alıyor...bıyık 10 ya da 15 tl idi..
Hangi bölge icin gittin acaba?
Ve kac seans gittin?
Kesin sonuc elde edildimi?
Bende fiyat sordum.
Bikini ve özel bölgesi icin toplam 100TL ama seans basi.
Biri 40TL biri 60TL diye cevap geldi.
Alexandria miydi neydi kullandiklari lazerin ismi galiba.
Saglik acisindan ne gibi tehlikeleri var bende emin degilim aslinda.bende arkadaşımdan yüzyılın iyi olduğunu duydum..
düşünüyorum ama cesaret edemiyorumm
tüm bacak, genital, koltuk altı ve bıyık a gittim. en başarısız kısım bıyık, en başarılı kısım genital ve alt bacak oldu. ancak genital de yuzde yuz bıtme olmuyor. tuyler cok kalın bır halden ayva tuyu halıne donuyor. ve cok azalıyor(2-3 sene sonra) yanı bıtmese de ben memnun kaldım. alt bacak ta ıse erkek gıbı bır gorunumden sonra su an sadece 2-3 tuy kalmıs olması ve hıc epılasyon ıhtıyacı hıssetmıyor olmam(3 yıldır aldırmıyor olmama ragmen) muthıs rahat. o 2-3 tuy ıcın bıle ugrasmıyor jıletle alıyorum. onlar bıle kalınlasmıyor. nasıl bıseyse..bıyık sersen tuyler cok ınce oldugundan o tuylerde alexander dısında baska bı tuyle calısma yapmak gerektıgınden basarı elde edılmedi..onda da ipe devam edıyorum:) sonucta önemli kısımşlar beni rahatlattı ise kucuk bolgeler cok onemlı olmuyor.Hangi bölge icin gittin acaba?
Ve kac seans gittin?
Kesin sonuc elde edildimi?
Bende fiyat sordum.
Bikini ve özel bölgesi icin toplam 100TL ama seans basi.
Biri 40TL biri 60TL diye cevap geldi.
Alexandria miydi neydi kullandiklari lazerin ismi galiba.
tüm bacak, genital, koltuk altı ve bıyık a gittim. en başarısız kısım bıyık, en başarılı kısım genital ve alt bacak oldu. ancak genital de yuzde yuz bıtme olmuyor. tuyler cok kalın bır halden ayva tuyu halıne donuyor. ve cok azalıyor(2-3 sene sonra) yanı bıtmese de ben memnun kaldım. alt bacak ta ıse erkek gıbı bır gorunumden sonra su an sadece 2-3 tuy kalmıs olması ve hıc epılasyon ıhtıyacı hıssetmıyor olmam(3 yıldır aldırmıyor olmama ragmen) muthıs rahat. o 2-3 tuy ıcın bıle ugrasmıyor jıletle alıyorum. onlar bıle kalınlasmıyor. nasıl bıseyse..bıyık sersen tuyler cok ınce oldugundan o tuylerde alexander dısında baska bı tuyle calısma yapmak gerektıgınden basarı elde edılmedi..onda da ipe devam edıyorum:) sonucta önemli kısımşlar beni rahatlattı ise kucuk bolgeler cok onemlı olmuyor.
fiyatlar uzuuun zaman değişmemişti.2008-2010 arası..değişmiş demek ki. o zaman genital tek fiyattı.ön arka her yeri alıyordu. cihazın adı alexander evet..yalnız bikini denen kısım sanırım bacakların yanlarına gelen kısım sanırım. orası belki 60 tl olabilri. genital belki hala 40 tır.sorman gerek..
Kızlar, ya genital bölge için lazer güvenli mi sizce ben de yaptırmak istiyorum ya da bikini bölgesi sadece yaptırmak istiyorum ama iç organlara zarar gelir mi düşüncesinden dolayı bir türlü cesaret edemedim.Onlar zarar gelmez diyor ama neticede para kazanmaları gerek zararlı demezler.Bir bilginiz var mI??:26:
moralini bozmak gibi olmasın pek iyi şeyler duymadım orası için.hangi cihazı kullandıklarını muhakkak sor derim.
ben çok araştırdım izmitte senin dediğin yerle de konuştum fiyat bana da çok pahalı geldi.son teknoloji diodmuş onların kullandığ.onların kullandığı cihaz başka nerde var bilmiyorum ama diod kullanan yer çok var.ben başka bir yere gidiyorum aleksandre kullanıyorlar memnunum fiyat da uygun genitali 50tlye alıyorlar bikini de 20.temiz ver güvenilir bir yer tavsiye edebilirim ama dediğim gibi aleks kullanıyolar.
ödeme şekilleri nasıl canım bilgi verirmisin orayı düşünüyorumda
Tam bacak 250, özel bölge 90, koltuk altı 40 fiyatlarda bu kadarını biliyorum.. İsterseniz deneme atışı da yapıyorlar... Ve çok temiz bir yer..
Merhaba,bu fiyatlar hangi lazer türü için diod?alex?birde makinanın markası nedir?
Alex için zaten dğerlerine hiç girmedim.. Ama malesef cihazın markasını bilmiyorum...:44: Ama telefonla bilgi verirler diye düşünüyorum...
İzmit merkezde Belsa Plaza'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi var. Oraya gittim ve bilgi aldım. Kişiler güleryüzlü ve cana yakındı. Alanında çok iyi oldukları konuşmalarından belliydi. Sistemi, cihazı anlattılar. İnternetten de araştırmam oldu. Cihaz İzmit'te Tek ve son çıkan cihaz. Ağrı Acı yok. Kalıcı çözüm sunuyor ve Tıp Merkezi'nde yapılıyor - Merkezde Cildiye Uzmanı da var. Hemen başladım. Ve sonuç mükemmmeeeeelll. Sonuç aldığımı görünce arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Adapazarı Düzce den arkadaşlarım bu şahane cihazdan yararlanabilmek için geliyor. Eğer düşünüyorsanız başlayın. Çünkü bir Sağlık Kuruluşu olarak İzmit'te son cihaz orada, ağrı ve acı hissettirmiyor, kalıcı sonuç veriyor ve sizi mutlu ediyor benden size tavsiye :)