Lazer Epilasyon İzmitte lazer için güvenilir bir yer ?

xxxxxxx çok suratsız insan bir gittimi bidaha gidesi gelmiyor.
parayı alana kadar güleryüz canım cicim. zaten peşin alıyolar.
ondan sonra bi surat bi surat...

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxx çok suratsız insan bir gittimi bidaha gidesi gelmiyor.

peşin vermek istemiyorum açıkçası parayı ya memnun kalmazsam.ben gittiğim yerden memnunum aslında ama diod kullanmıyorlar o yüzden yüz için diod yapan güvenilir bir yer arıyorum

ilk seanstan sonra kontrol seansına gittim ama 2. seanstan sonra kontrol seansına çağarmadılar.

xxxx çok suratsız insan bir gittimi bidaha gidesi gelmiyor.
personeller değişmiş ben ilk seansıma gittiğimde çok suratsızlardı ama şimdiki personeller yeni başlamışlar işe çok ilgililer. ben 2. seans çok daha güzldi.

Merhaba arkadaşlar :)
Bana da yardımcı olursanız sevinirim :) Bizde 8-10 kişi izmitte lazere gitmek istiyoruz.Özel hastanelerden biri t...n ö...k ütüleme teknolojisi ile yapıyormuş.Soprano diye bir aletle.Özel bölge 2 ayda bir seansla 150 lira.Komple 500 liraymış.Daha hesaplı ama bu teknolojiyle gidebileceğimiz bir yer önerir misiniz?

ben çok araştırdım izmitte senin dediğin yerle de konuştum fiyat bana da çok pahalı geldi.son teknoloji diodmuş onların kullandığ.onların kullandığı cihaz başka nerde var bilmiyorum ama diod kullanan yer çok var.ben başka bir yere gidiyorum aleksandre kullanıyorlar memnunum fiyat da uygun genitali 50tlye alıyorlar bikini de 20.temiz ver güvenilir bir yer tavsiye edebilirim ama dediğim gibi aleks kullanıyolar.

yürüyüş yolundaki ltb mağzasnın üstünde bitane var ya habire broşür dağıtıyorlar ismini hatırlamıyorum, oraya gideniniz varmı hiç ?

yürüyüş yolundaki ltb mağzasnın üstünde bitane var ya habire broşür dağıtıyorlar ismini hatırlamıyorum, oraya gideniniz varmı hiç ?

Oraya gtmedim ama iki seanstır gttiğim bir yer var.. özel bölge için ilk seansıma sakaryada gittim daha sonra iki seans buraya gittim ve çok memnunum doktorum da çok güler yüzlü yalnız tek bir sıkıntı var o da ilk seanstan sonra kontrol yapmıyorlar.. ama ben arayıp kontrol yağtırmak istiyorum dediğimde hemen kabul ettiler zaten 10 dk bile sürmüyor.. daha 4. seansıma bile gitmediğim halde çok memnun kaldım hatta tüyler daha tam çıkmadığı için 4. seansımı 2 hafta ileri attılar... kompedanın ilersinde daha fethiye caddesine gitmeden postanenin orada bir yer... hatta karşısında dönerci var... özel msj atamıyorum şimdilik anlatabileceklerim bu kadar.. gidin deneme atışı yaptırın beğenmezseniz gitmezsiniz...

Merhaba,
Bende İzmit'te Kızılay iş merkezinin karşısında,eski postanenin yanında bir yere gitmeye başladım.Oldukça temiz,güleryüzlü insanlar.Ayrıca poliklinik.Şimdilik ilk seansa gittim.

Merhabalar, ben sitede yeniyim ve keşke bunları daha önce okusaymışım diyorum.
Ben de İzmitte yaşıyorum. 3 yıl önce İstanbul'da iyi ve kaliteli olduğu iddia edilen ''C... L...'' adlı güzellik merkezinden 2.500 tl ye bitene kadar garantili 5 taksitle komple paket aldım. Tabi bu taksitleri tamamlayana kadar gayet kibar ilgili olan kurumdan taksitlerim bitince doğru düzgün randevu alamaz oldum. Bir randevu alabilmek için neredeyse tüm gün telefonla uğraşıp sinir krizleri yaşıyordum. Zorla randevu alıp gittiğimdeyse ''AAAA sizin bugün randevunuz yok ki yanlış gelmişsiniz hanfendieaaa'' diyip beni geri yolluyorlardı. Üstelik öğrenciydim ve imkanlarımı olduka zorluyordum. En beteriyse boynumdaki 3 tüy için hiç acımadan boyunumun tamamına jilet kullanmışlardı ve bu 3 tüy 300 tüy olarak geri dönmüştü( Hem paramı kaptırmış hem randevu alamıyot hem de eskisinden daha beter bir haldeyde geziniyordum. Tüm bunlardan sonra lanet edip bir daha bu işlere bulaşmamaya karar vermiştim.
Ama boynumdaki tüylerden çok rahatsız olduğum için İzmitte ''D....u'' adlı bir merkeze korka korka gittim. Hiç ümidim olmamasına rağmen 5-6 seanstan sonra şikayetimden kurtuldum neyseki
Demem odur ki benim gibi paranızı kimselere kaptırıp mağdur olmayın iyi araştırın derim ben, herkese iyi günler...

selam kızlar bende kocaelili kıl tüy işlerinden canı sıkılan biri olarak aranıza katılıyorum.güvenilir biryer olması lazım deniliyor ki evet öyle olması lazım.fakat izmit merkezde olmadığım için ancak netten nerelerde yapıldığnı bulabildim.en kısa zamanda telefon açıp ücret öğrenmeyi düşünüyorum.tabi burda da bi sorun var telefonda ücret veriyorlar mı? hadii ücret aldık uygun geldi peki bu utangaçlığı nasıl atıcaz üstümüzden .off offff var mı bi çözümü :26:

Utanmana gerek yok, ki utandığın zaman karşı tarafın işini zorlaştırıp çalışmasını engelliyorsun :)) ilk zamanlar utansan da sonradan alışıyorsun zaten, bunu kafana takma bence :)))

Son düzenleme:
Utanmana gerek yok, ki utandığın zaman karşı tarafın işini zorlaştırıp çalışmasını engelliyorsun :)) ilk zamanlar utansan da sonradan alışıyorsun zaten, bunu kafana takma bence :)))

tabiki haklısında inş. atarım üstümden şu utangaçlığı:).

kızlar fiyatlar nasıl peki? hem haftasonlarıda yapılıyor mu?
neyse ben bu hızla daha bi sürü soru sorucak gibiyim en iyisi bulduğum numaraları arayıp sorulara bu şekildde cevap bulayım:).
bu arada bi soru daha yaptıranlar nasıl bi sonuç aldılar?
acıdan bahsediliyor hani ağrısızdı sızısızdı bu lazer işi :S

Fiyatları kendin arayıp görüş bence, bir piyasa yoklaması yap :)
Düzenli bir şekilde seanslara devam edip bir de iyi bir yer bulabilirsen sonuçlardan memnun kalacağına eminim. Etrafımda epilasyonu icat edenlere dualar okuyup neredeyse yasin indirenler var (Farklı şehirlerdeler)
Acı konusuna gelecek olursak, ben de ilk seansta hazırlıksız yakalanıp acı duyunca, durumdan biraz şikayetçi olmuştum ne yalan söyleyeyim.Ama katlanılmayacak bir şey değil. Belki deneme seansı falan isteyip bir ön hazırlık yapabilirsin??
Ya bu kadar kafana takma, epilasyon candır :)))

Son düzenleme:

aynen aynen gidip soruşturucam yoksa böyle olmıycak:)
bende de iyi sonuç verirse bende onlardan biri olucam kesin yani .
artık dayanıcaz napalım kısız tüysüz bi hayat bekliyosa sonunda katlanmak en doğru çözüm:).
kendimi hazırladım takmıyorum artık kafama .
sen nereye gidiyosun ? tarifle söyliyiver isim vermemek gerekiyor ya :)
bu arada sağol yorumların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…