xxxxxxx hakkında hiçbir bilgim yok.ben başka bi yere gidiyorum ama orda diod kullanmıyorlar yüz için dioda gitmek istiyorum o yüzden güvenilir bir yer arıyorum.bir de kontrol seansı var mı benim gittiğim yerde her seanstan 2hafta sonra kontrol oluyor ücretsiz.
xxxxx çok suratsız insan bir gittimi bidaha gidesi gelmiyor.
parayı alana kadar güleryüz canım cicim. zaten peşin alıyolar.
ondan sonra bi surat bi surat...
xxxx hakkında hiçbir bilgim yok.ben başka bi yere gidiyorum ama orda diod kullanmıyorlar yüz için dioda gitmek istiyorum o yüzden güvenilir bir yer arıyorum.bir de kontrol seansı var mı benim gittiğim yerde her seanstan 2hafta sonra kontrol oluyor ücretsiz.
personeller değişmiş ben ilk seansıma gittiğimde çok suratsızlardı ama şimdiki personeller yeni başlamışlar işe çok ilgililer. ben 2. seans çok daha güzldi.xxxx çok suratsız insan bir gittimi bidaha gidesi gelmiyor.
parayı alana kadar güleryüz canım cicim. zaten peşin alıyolar.
ondan sonra bi surat bi surat...
orayla da gidip yüz yüze konuşıyım bakalım.yüz yüze konuşmakta fayda varpersoneller değişmiş ben ilk seansıma gittiğimde çok suratsızlardı ama şimdiki personeller yeni başlamışlar işe çok ilgililer. ben 2. seans çok daha güzldi.
Merhaba arkadaşlar :)
Bana da yardımcı olursanız sevinirim :) Bizde 8-10 kişi izmitte lazere gitmek istiyoruz.Özel hastanelerden biri t...n ö...k ütüleme teknolojisi ile yapıyormuş.Soprano diye bir aletle.Özel bölge 2 ayda bir seansla 150 lira.Komple 500 liraymış.Daha hesaplı ama bu teknolojiyle gidebileceğimiz bir yer önerir misiniz?
yürüyüş yolundaki ltb mağzasnın üstünde bitane var ya habire broşür dağıtıyorlar ismini hatırlamıyorum, oraya gideniniz varmı hiç ?
selam kızlar bende kocaelili kıl tüy işlerinden canı sıkılan biri olarak aranıza katılıyorum.güvenilir biryer olması lazım deniliyor ki evet öyle olması lazım.fakat izmit merkezde olmadığım için ancak netten nerelerde yapıldığnı bulabildim.en kısa zamanda telefon açıp ücret öğrenmeyi düşünüyorum.tabi burda da bi sorun var telefonda ücret veriyorlar mı? hadii ücret aldık uygun geldi peki bu utangaçlığı nasıl atıcaz üstümüzden.off offff var mı bi çözümü :26:
Utanmana gerek yok, ki utandığın zaman karşı tarafın işini zorlaştırıp çalışmasını engelliyorsun :)) ilk zamanlar utansan da sonradan alışıyorsun zaten, bunu kafana takma bence :)))
tabiki haklısında inş. atarım üstümden şu utangaçlığı:).
kızlar fiyatlar nasıl peki? hem haftasonlarıda yapılıyor mu?
neyse ben bu hızla daha bi sürü soru sorucak gibiyim en iyisi bulduğum numaraları arayıp sorulara bu şekildde cevap bulayım:).
bu arada bi soru daha yaptıranlar nasıl bi sonuç aldılar?
acıdan bahsediliyor hani ağrısızdı sızısızdı bu lazer işi :S
Fiyatları kendin arayıp görüş bence, bir piyasa yoklaması yap :)
Düzenli bir şekilde seanslara devam edip bir de iyi bir yer bulabilirsen sonuçlardan memnun kalacağına eminim. Etrafımda epilasyonu icat edenlere dualar okuyup neredeyse yasin indirenler var(Farklı şehirlerdeler)
Acı konusuna gelecek olursak, ben de ilk seansta hazırlıksız yakalanıp acı duyunca, durumdan biraz şikayetçi olmuştum ne yalan söyleyeyim.Ama katlanılmayacak bir şey değil. Belki deneme seansı falan isteyip bir ön hazırlık yapabilirsin??
Ya bu kadar kafana takma, epilasyon candır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?