Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim gittiğim bir merkez var memnunum sana da tavsiye edebilirim.
benim gittiğim bir merkez var memnunum sana da tavsiye edebilirim.
Merhaba ben monalisaya gidiyorum memnunum
kampanyasıda var..
Varmı bildiğiniz izmitte lazer için güvenilir bir yer kızlar ?
inşallah vardır
moralini bozmak gibi olmasın pek iyi şeyler duymadım orası için.hangi cihazı kullandıklarını muhakkak sor derim.bende dün paket aldım izmit xxxxxxxxxxx giden arkadaşlar memnun kalmşlar ilk seansım pzt gunu tüm bölge icin.
moralini bozmak gibi olmasın pek iyi şeyler duymadım orası için.hangi cihazı kullandıklarını muhakkak sor derim.
moralini bozmak gibi olmasın pek iyi şeyler duymadım orası için.hangi cihazı kullandıklarını muhakkak sor derim.
mrb arkadaşlar ben de s...ra merkezine başlamyı düşünüyorum.
bana fiyat olarak yarım bacak+yüz+genital 700 tl fiyat verdiler bitme garantili.
giden arkadaşlar tüy sorunlarından kurtulmuşlar mı acaba?[/Qi
ilk seasımı yaptrdım bir sorunum yok şimdilk giden 3 arkadaşım var ve onların artık bitmek üzere 6.seanstalar
mrb arkadaşlar ben de s...ra merkezine başlamyı düşünüyorum.
bana fiyat olarak yarım bacak+yüz+genital 700 tl fiyat verdiler bitme garantili.
giden arkadaşlar tüy sorunlarından kurtulmuşlar mı acaba?[/Qi
ilk seasımı yaptrdım bir sorunum yok şimdilk giden 3 arkadaşım var ve onların artık bitmek üzere 6.seanstalar
evet artık btmek uzere olduğunu sylediler zaten 6-8 seans olyr genelde
hangi cihazları kullanıyorlar.bir de genital,koltuk altı ve yüz bölgesi ne kadar acaba bilgin var mı?
alex war,diode war ben şu nada alt bacak,koltuk altı na gididyorum ama bikiniyede başlıcam
alt bacak+bikini+koltuk altı 165 tl
bıyığada gidiyorum 15 tl
alex war,diode war ben şu nada alt bacak,koltuk altı na gididyorum ama bikiniyede başlıcam
alt bacak+bikini+koltuk altı 165 tl
bıyığada gidiyorum 15 tl