• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İzmitte lazer için güvenilir bir yer ?

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Varmı bildiğiniz izmitte lazer için güvenilir bir yer kızlar ?
inşallah vardır :(

özel mesaj yerine buraya cevap yazsanız gittiğiniz yerleri sonuçta ben yardım almak için açtım bu konuyu..

mesaj sayım dolmadığı için özel olarak mesaj atamıyorum.burdan isim verebiliyorsam söylerim

kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremiyorum o yüzden cevap veremedim.ben epilazere gidiyorum.memnunum temiz ve güvenilir bir yer sıkıntı yaşamadı.

bende dün paket aldım izmit xxxxxxxxxxx giden arkadaşlar memnun kalmşlar ilk seansım pzt gunu tüm bölge icin.
moralini bozmak gibi olmasın pek iyi şeyler duymadım orası için.hangi cihazı kullandıklarını muhakkak sor derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
moralini bozmak gibi olmasın pek iyi şeyler duymadım orası için.hangi cihazı kullandıklarını muhakkak sor derim.

mrb arkadaşlar ben de s...ra merkezine başlamyı düşünüyorum.
bana fiyat olarak yarım bacak+yüz+genital 700 tl fiyat verdiler bitme garantili.

giden arkadaşlar tüy sorunlarından kurtulmuşlar mı acaba?

bana fiyat olarak yarım bacak+yüz+genital 700 tl fiyat verdiler bitme garantili.

giden arkadaşlar tüy sorunlarından kurtulmuşlar mı acaba?[/Qi
ilk seasımı yaptrdım bir sorunum yok şimdilk giden 3 arkadaşım var ve onların artık bitmek üzere 6.seanstalar

giden arkadaşlar tüy sorunlarından kurtulmuşlar mı acaba?[/Qi
ilk seasımı yaptrdım bir sorunum yok şimdilk giden 3 arkadaşım var ve onların artık bitmek üzere 6.seanstalar

evet artık btmek uzere olduğunu sylediler zaten 6-8 seans olyr genelde

hangi cihazları kullanıyorlar.bir de genital,koltuk altı ve yüz bölgesi ne kadar acaba bilgin var mı?

alex war,diode war ben şu nada alt bacak,koltuk altı na gididyorum ama bikiniyede başlıcam
alt bacak+bikini+koltuk altı 165 tl
bıyığada gidiyorum 15 tl

alex war,diode war ben şu nada alt bacak,koltuk altı na gididyorum ama bikiniyede başlıcam
bıyığada gidiyorum 15 tl

sevdacımm bana özelden gitttiğin yerin tam adresını yazarmısın bendee gıtmek ıstıyorumm da ?

bıyığada gidiyorum 15 tl

xxxxxxx hakkında hiçbir bilgim yok.ben başka bi yere gidiyorum ama orda diod kullanmıyorlar yüz için dioda gitmek istiyorum o yüzden güvenilir bir yer arıyorum.bir de kontrol seansı var mı benim gittiğim yerde her seanstan 2hafta sonra kontrol oluyor ücretsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back