• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmitte (Kocaeli) ben aldırmak istiyorum

Merve2753

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
4
0
6
Kocaeli
Kızlar lütfen yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim 3 tane doktora gittim 3'de başından savdı..Hele son doktorum diyorum ben genede herşeye rağmen aldırmak istiyorum dedim kadın o zaman başka doktora git dedi!!! Kocaeli derince eğitim ve araştırma hastanesinde ismini vermiyorum ama tek bayan plastik cerrahı o zaten :D kesinlikle başka gitmek isteyen olursa gitmesin.... Şimdi acaba aldırabileceğim doktor bilen var mı izmitte ama yanlız özele para vermek istemiyorumm :(

Son düzenleme:
Valla sağlık çalışanıyım daha plastik cerrahların elden para almadan ben bile aldığını görmedim duymadım. O kadar poliklinikte hasta bakarlar hiç ameliyathaneye girdiklerini gören olmaz. Olursa da iyi para alıp girerler. Genel cerrahlar ameledir genel cerraha gidin onlar alır

ya benim teyzem aldırmıştı plastik cerrahda ama doktoru Ali kılıçtı şimdi o doktorda yok nerde aldırcam bilmiyorum.genel cerraha gitmeyede korkuyorum açıkcası çünkü yüzümden aldırıcam ve çok belirgin yerdeler 3 tane biri çenemde biri sağ yanağım tam burnumun yanı biride yanak ortası yüz olduğu için iyi bi doktora gitmek istiyorum.Bende internetten okuduğum kadarı ile en iyi plastik cerrah yapıyormuş

Back
X