Kızlar ben hala anneli oyun grubu arıyorum .Nereye soracağımıda bilmiyorum.Hiç duyan bilen yokmu.
canım oyu grubu derken oyuncak türü bişiyden bahsediyosun dimi yanlış anlamadım umarım eğer öyleyse toyikiye bak derim hem iflas etmişler indirime girmiş mağaza
canım ben duymadım izmitte açıkçası bizim oturduğumuz yerde oğlumla akran çocuklar var haftada iki üç onalrla toplaşıyoz yakınsan katıl bşze yuvamda oturuyorum
maalesef canım kocaman mağaza ama aradıgın herşey yok bende dönence alayım dedim sordum yok bi iki ay içinde gelir dedi sanırım nisanda dükana mal alıcaklar böyle çok çeşitli mağazaların mal alımını belirli aylara yapması çok saçma ohaoldumsmile
tamam canım şimdi anladım ama bende hiç duymadım izmitte öyle bi yer oysa ne kadar güzel olurdu özellikle çalışan anneler için hafta sonları belirli saatlerde grup grup alınsa harikla olurmuşYok hayatım oyuncak gibi bişey değil.Annelerle çocuklarıyla beraber toplanıyo çocuklar için çeşitli oyunlar oynanıyo.Amaç çocukların eğlenmesi sosyalleşmesi yani. İstanbulda falan kreşlerde yapılıyomuş.Özellikle 0-3 yaş gurubuna.Çeşitli aktiviteler falan yapılıyomuş. Olsaydı ne iyi olurdu.
canım bu japon pazarından az geride ufak bir dükkan var bebek mobilyaları beşikler falan satıyor biz son umut orayada soralım dedik cumartesi sorduk adam dediki siz bana markayı katologtan söyleyin beğendiğinizi pazartesi istanbula gidicem getireyim dedi dönenceler falanda vardı orda bir bak istersen ben çok dikkatli bakmadım onlara ama gördüm öyle en azından birkaç ay sonraya gelin demiyor :)))
tamam canım şimdi anladım ama bende hiç duymadım izmitte öyle bi yer oysa ne kadar güzel olurdu özellikle çalışan anneler için hafta sonları belirli saatlerde grup grup alınsa harikla olurmuş
biz eşimin iş yoğunlugundan toyikiye gidemedik ama halası hediye almış oğluma sanırım senin anlattıgın yerden almış aynı yerden ablamın komşusuda almıştı çin malı ama napalım bunada şükür :1rolleyes:
bence kraft al.. sağlam. kaç yaşında oğlun.. belki hamamın sokağındaki bebe mağazasından alabilirsin çeşit var..kıslar oto koltuğu alıcam oğluma tavsiye edeceğiniz bir yer yada marka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?