merhaba yürümeye başlayan oğluma rahat bir ayakkabı alıcam nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar alanlar nerden aldılar
ben kızıma krafttan aldık cok begendim ama sende bir bak istersen indirimdeydide:)) birde sert tabanlı ve bilekli olması lazımmış bileği burkulmasın diye
saol canım kraftın ayakkabısı nede varki kanzmı demek istedin acaba
valla bende bu konuda çok şikayetçiyim izmitte çok az bebek eşyası satan yer var aradığım çoğu şeyi bulamıyorum netten sipariş etmek enimde hoşuma gitmiyor ama mesela toyikinin soobeenin internet sitelerine bakıyorum örneğin orda varsa aradığım ürün burdaki mağazalarda olmasa bile onlara sipariş ettiriyorum ama dediğiniz gii yinede imkanlar çok kısıtlı burda
kızlar siz izmiti beğenmiyorsunuz bide bizim burada darıca veye gebzede olsanız hiç bir aradığımızı bulamıyoruz herşey için ya izmit ya istanbula gitmek zorunda kalıyoruz onada her zaman imkan olmuo tabii izmitin gözünü seveyim yaaa senağlama
merhaba yürümeye başlayan oğluma rahat bir ayakkabı alıcam nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar alanlar nerden aldılar
inaysa yuvamda 3.etaptayım sen nerdesın..3gundur yoktumda sımdı gordum mesajını
Canım ben etken dersanesinin karşısındaki ayakkabıcıdan alıyorum genelde.Hem satıyım diye bi kaygısı yok kadının .Hemde alırken yol gösteriyo.Bi kere nuh beybiden almıştım izmit lisesinin sırasında olan.Ama satıcıları beğenmedim.Göz göre göre nerdeyse 2 numara büyük ayakkabı satacaklardı.Hatta ilk ayakkabımızdı.Nuh beybi bide işlerini iyi yapar diye gitmiştim.Aldıkta sonra annemler bu şekild eolmaz dedi.Gittik değiştirdik.Bide nekadara satabilirlerse orda mesela ben 40 a almıştım değiştirmeye gittiğimizde biri geldi ayakkabıları sordu 35 dedi.Haberiniz olsun.Bilginize.
Bide eğer söyleyen yanlış söylemediyse bizim aldığımız ayakkabılar hep anatomikmiş.Ortopedik için dükkana özel bi belge veriyolarmış.
ayın 18 inde kızımın doğum günü var ve ben hala pastaya karar veremedim tecrübeli anneler pastanızı nerde ve kaca yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim:)))
ayın 18 inde kızımın doğum günü var ve ben hala pastaya karar veremedim tecrübeli anneler pastanızı nerde ve kaca yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim:)))
nice yaşlara canım bizimki geçti ben ilkini hoşgörden yaptırdım 55 lira 15 kişilik ayı resimli zaten orda katalog var istersen nettede hogörün sitesinden bakabilirsin ikincisiniz yakınımzıdaki bir pastane olan ayköşeden yaptıdım oda 15 kişilik iki katlı bir şeklinde pasta idi onunda fiyatı o civardaydı benim salonum küçük olduğundan bir gece birde gündüğz iki ayrı kutlama yaptım arkadaşlarımı ikiye böldüm tabi ikisinede ayrı ayrı menü hazırlamak zor oldu ama doğum günümüz çok güzledi :))
evet ya malesef durum böyle okadar gezdim baktım koskoca bebe dünyasında oto koltugu olmazmı ocak ortası sonu gelir diyor kız nekadar komik
internetten sipariş etmek gerçekten hiç işime gelmiyor çünkü görerek almıyoruz
ama bugn tekrar baktım neredeyse tum bebek sitelerinde kraft omega 9-25 oto koltugu 195 tl kampanyada sanırım böyle almak zorunda kalıcam :S:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?