İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

merhaba yürümeye başlayan oğluma rahat bir ayakkabı alıcam nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar alanlar nerden aldılar

merhaba yürümeye başlayan oğluma rahat bir ayakkabı alıcam nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar alanlar nerden aldılar

ben kızıma krafttan aldık cok begendim ama sende bir bak istersen indirimdeydide:)) birde sert tabanlı ve bilekli olması lazımmış bileği burkulmasın diye

ben kızıma krafttan aldık cok begendim ama sende bir bak istersen indirimdeydide:)) birde sert tabanlı ve bilekli olması lazımmış bileği burkulmasın diye

saol canım kraftın ayakkabısı nede varki kanzmı demek istedin acaba

kızlar oto koltugunda sıkıntı yaşamaya devam ediyorum
kocaelinde nerde bakıyorsam 0-18 ya da sadece taşıma koltukları var
gölcükteki kraft bayisi özdellere gittim baktım dün
kraft omega oto koltugu 240küsür bişey dedi
internette bakıyorum fiyatlarını aynı koltuklar kampanyaya girmiş 195tl
kraftın kendi sitesinde 229 tl kafam çok karışık ama snir oldugum şey kocaeli gibi bir yerde adam gibi bebek magzası yok bir oto koltugu bulunamazmı :S

bu arada kızlar bilmiyorum sizin içinizde benim gibi erkenden sütü kesilen varmı ama
uzunca zamandır keçi sütü arıyordum anne sütüne en yakın olan o biliyorsunuz
pastorize halde dün kipada buldum yeni gelmişti daha önce reale falanda bakmıştım ama nihayet buldum içinizde almayı düşünen varsa aklınızda bulunsun

valla bende bu konuda çok şikayetçiyim izmitte çok az bebek eşyası satan yer var aradığım çoğu şeyi bulamıyorum netten sipariş etmek enimde hoşuma gitmiyor ama mesela toyikinin soobeenin internet sitelerine bakıyorum örneğin orda varsa aradığım ürün burdaki mağazalarda olmasa bile onlara sipariş ettiriyorum ama dediğiniz gii yinede imkanlar çok kısıtlı burda

evet ya malesef durum böyle okadar gezdim baktım koskoca bebe dünyasında oto koltugu olmazmı ocak ortası sonu gelir diyor kız nekadar komik
internetten sipariş etmek gerçekten hiç işime gelmiyor çünkü görerek almıyoruz
ama bugn tekrar baktım neredeyse tum bebek sitelerinde kraft omega 9-25 oto koltugu 195 tl kampanyada sanırım böyle almak zorunda kalıcam :S:1no2:

kızlar siz izmiti beğenmiyorsunuz bide bizim burada darıca veye gebzede olsanız hiç bir aradığımızı bulamıyoruz herşey için ya izmit ya istanbula gitmek zorunda kalıyoruz onada her zaman imkan olmuo tabii izmitin gözünü seveyim yaaa senağlama

o konuda haklısın arkadaşım kandırada gebzede oturan arkdşlarım var onlarda aynı dertten muzdaripler
ama gerçekten adam akıllı bir bebek magzası yok bir bebe dunyası buyuk güzel bu konuda iyi gibi ama ooto koltugu bile bulamazken insan haliyle zorlanıyor
kocaeli gibi bi yerde yaşıyoruz ama oto koltugunu netten görmeden sipariş etmek zorunda kalıcam buda hiç içime sinmiyor

inaysa yuvamda 3.etaptayım sen nerdesın..3gundur yoktumda sımdı gordum mesajını

Canım ben etken dersanesinin karşısındaki ayakkabıcıdan alıyorum genelde.Hem satıyım diye bi kaygısı yok kadının .Hemde alırken yol gösteriyo.Bi kere nuh beybiden almıştım izmit lisesinin sırasında olan.Ama satıcıları beğenmedim.Göz göre göre nerdeyse 2 numara büyük ayakkabı satacaklardı.Hatta ilk ayakkabımızdı.Nuh beybi bide işlerini iyi yapar diye gitmiştim.Aldıkta sonra annemler bu şekild eolmaz dedi.Gittik değiştirdik.Bide nekadara satabilirlerse orda mesela ben 40 a almıştım değiştirmeye gittiğimizde biri geldi ayakkabıları sordu 35 dedi.Haberiniz olsun.Bilginize.
Bide eğer söyleyen yanlış söylemediyse bizim aldığımız ayakkabılar hep anatomikmiş.Ortopedik için dükkana özel bi belge veriyolarmış.

teşekkür ederim canım aklımda bulunsun dün gece aldık soobeden ilk adım botu diye geçiyor evet dediğin gibi anotomik oluyorlR ortopedik rahatsızlığı olanlar için zaten gerekli

ayın 18 inde kızımın doğum günü var ve ben hala pastaya karar veremedim tecrübeli anneler pastanızı nerde ve kaca yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim:)))

ayın 18 inde kızımın doğum günü var ve ben hala pastaya karar veremedim tecrübeli anneler pastanızı nerde ve kaca yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim:)))

Nice mutlu yıllara inşallah canım umarım çok güzel geçer doğum gününüz
bu konuda tavsiye veremiycem ama konu gündemden kaçmasın istedim
çünkü bende daha şimdiden çok düşünüyorum pasta konusunu :)

nice yaşlara canım bizimki geçti ben ilkini hoşgörden yaptırdım 55 lira 15 kişilik ayı resimli zaten orda katalog var istersen nettede hogörün sitesinden bakabilirsin ikincisiniz yakınımzıdaki bir pastane olan ayköşeden yaptıdım oda 15 kişilik iki katlı bir şeklinde pasta idi onunda fiyatı o civardaydı benim salonum küçük olduğundan bir gece birde gündüğz iki ayrı kutlama yaptım arkadaşlarımı ikiye böldüm tabi ikisinede ayrı ayrı menü hazırlamak zor oldu ama doğum günümüz çok güzledi :))

nice saglıklı mutlu yaslara önerilerin için cok tesekkür ederim benim davetim o kadar büyük olamıyacak benim pek cevrem yok burda arkadaslarımın hepsi izmirde kaldı malesef(( buraya gelin geldimde... sadece aile arası ufak bişey hosgöre bakacagım ama tesekkür ederim.:lepi:

Kızlar benim oğlum 15 aylık olacak.Ya babane bakıyor ya anane.Ben çalışıyorum Bi çocuk gördüğünde çıldıracak gibi oluyor.Nereye götürebilirm.Şöyle oyun gurupları falan varmı bildiğiniz.Enazından hafta sonu alıyım götüreyim.Açılsın biraz çocuk.

maalesef canım kocaman mağaza ama aradıgın herşey yok bende dönence alayım dedim sordum yok bi iki ay içinde gelir dedi sanırım nisanda dükana mal alıcaklar böyle çok çeşitli mağazaların mal alımını belirli aylara yapması çok saçma ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…