İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

H.g canım aÇ ıyı olur bende gıttım ama o Çok konuŞuyo ılgılenıyo gıbı gÖrÜnÜyo ama herŞeıyı dıyo begenmedım benım bebgım Çok kansız mıŞ mesala baŞka doktora gıdıyorum

Canım ya çok özür dilerim geciktim.Kutusunu atmışız evde .Ama dediğim gibi fethiye cad.desindeki bebe mağzasından almıştık

Canım ben akşam evdekinin markasına bakıyım bi.Memnundum ben.Çok fazla oynamadı ama.Fethiye cad. alt kata iniyosun ya bebe dünyası mıydı orası ordan almıştım.

evet canım bebe dünyası baktım oraya ama yokmuş başka biyerede giremedik oğlumla gittiğimiz için soguktu hava gezmedik fazla özdilekte de varmış sanırım bide oraya bakıcam artık

Bu arada kızlar biri facebook izmitli anneler başlığı demiş çok iyi olur ama açtıktan sonra buraya linki kopyalasın

bebekle bakmak cok zor oluyor ( izmitte fazla alternatifde olmayınca) bende o yüzden internetten sipariş etmiştim fisher price ' cok da memnunum.

kızım 3 hafta sonra 1 yasında olacak.kitap almak istiyorum resimli oyuncaklı falan nerde bulabilirim bilgi verirseniz sevinirim..(nette baktım cok pahalı gb hemde iice inceleyemiyorsun)

merhabalaarrr...

ben de 18 aralıkta doğum yaptım...

akademi hastanesinde oldu doğumum ,, kızımın ilk kontrollerini hülya hnm yaptı ama ben bundan sonra hangi doktora götüreceğimi bilemiyorum..ilgi hastaesine mi götürsem diyorum ama orası hakkında da çok bilgim yok..bi de necati günaltay var kafamda ,,siz hngi doktorlardan memnunsunuz ??

herkeze merhaba kızlar aranıza yenı katıldım..4 aylık kızım var izmit yuvamda oturuyorum..buluşmamı var nezaman?bıde izmitli anneler diye facebooka grup acalımmı?yada varmı?

merhaba bende yuvamda oturuyorum canım sen nerde oturuyosun kaçıncı etap

kızım 3 hafta sonra 1 yasında olacak.kitap almak istiyorum resimli oyuncaklı falan nerde bulabilirim bilgi verirseniz sevinirim..(nette baktım cok pahalı gb hemde iice inceleyemiyorsun)

canım 1 yaş için ilk sözcüklerim diye kitap var realden almıştık biz okul öncesi eğitim olan raf var orda bulabilrisin çeşitleri
ayrıca dolfindeki sobede var ordanda almıştk

Canım ben Suat beye götürüyorum.Önceden umut tıp merkezindeydi ama şimdi kendi muaynehanesi var.Ama çok memnunum.İstediğin satte ara.İstediğin kadar soru sor.Ben sürekli soruyorum.Bıkmadan cevaplıyo sağolsun.Bide çocukla çok ilgileniyo.Mesela biz arıyoruz bişey sormak için ertesi gün nasıl oldu diye kendi arıyo.Bizim zaten doğumundan beri kendi doktoru olduğu için çocuğuda iyi tanıyor.Düşünürsen tavsiye ederim.

ben geçen gün nt magzasında baktım canım üst katında vardı birsürü hepsinin düğmesine bir bastım kitapların kenarında düğmeler var sesler çıkartıyor
içide çok guzel yumuşak renkli kitaplar
kimilerinde dişlerimi fırçalarım yüzümü yıkarım falan yazyordu çok dikkat etmedim benim kızım daha küçük oldugu için ama güzel şeyler vardı
sobeyede baktım ama orda çok çeşit yoktu malesef

buarada kızlar ben en son toyikiye gittiğimde hiç oyuncak yoktu
toyiki kapanacakmı acaba
yoksa öyle geçici bir süreçmiydi bilen varmı yakınlarda giden ??

buarada kızlar ben en son toyikiye gittiğimde hiç oyuncak yoktu
toyiki kapanacakmı acaba
yoksa öyle geçici bir süreçmiydi bilen varmı yakınlarda giden ??

walla ben her gittiğimde soruyorum mal gelecek onu bekliyoruz diyorlar ancak 2 ay oldu nerdeyse nerden geliyorsa bu mal gelemedi daha ....:roflol:

yürüyüş yolunda giderken sağda ulugazinin yanında canım kitap magazası
yanan tekelden az ilerde yeni açılan lcwnin sırasında dümdüz gidersende görebilirsim

Sağol canım bilmiyodum.Hemen alıyım oğluşuma o kitaplardan.Bu günlerde elinde bi dergi düşürmüyo sayfalarına bakıp bakıp oturuyoruz.

ayy maşalllah yaa ne güzel benm kısçemde olsa öyle keşke :)))

Sağol canım ya bende yeni farkettim.Ama dergiyi mi beğendi de yapıyo yoksa başka kitaplarada bakarmı deniycez işte şimdi.Ama hala dergi elinde.Ben ona bak ağaç , çocuk falan diye anlatıyorum resimleri göstererek.Oda parmağıyla gösteriyo çok ilginç bişeymiş gibi şaşkın şaşkın bakıyo öle.İnş devamı gelir.Ama müzikli kitap almasam mı diyorum.Hani dikkati müziğe gitmesin diye.
Bu arada herkese iyi yıllar kızlar.

oyy maşallah yaa öğrenmeye meraklı zeki bir bebişin var demekki canım çok hoş
aslında haklısın bu aşamalarda daha çok muzikli şeylri severler sürekli düğmesine basar çaldırır ama sanırım şu plastik gibi hafif pufuduk kitaplar oluyorya onlardan vardı orda diye anımsıyorum nt'nin üst katında çıkınca sağ taraftaydı bende masal kitabı bakarken görmüştüm
birde dahi bebek cdlerine bakıcaktım ama onlardan yoktu

buarada kızlar bebedunyasına araba koltugu baktım 9-25 9-18 kilo falan yoktu sadece 0-18 vardı ocagın ortasında ancak gelir heralde dedi kız doğru düzgün böyle şeyleri satan yerler lazım kocaeliye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…