slm inaysa renkli kurabiye büyük pastaneler yapmıyormu acaba sordunmu hiç ayaz hoşgör vs
Kızlar bende oğlumun beşiğine dönence istiyorum nerden alabilirm Qutlette toyiki- toysaras varmış orda varmıdır acaba yada çarşı içinde nerden bulabilirm
aklıma bitek bebedünyası geliyo birde önerebileceğiniz dönence markası varmı
Canım ben akşam evdekinin markasına bakıyım bi.Memnundum ben.Çok fazla oynamadı ama.Fethiye cad. alt kata iniyosun ya bebe dünyası mıydı orası ordan almıştım.
slm inaysa renkli kurabiye büyük pastaneler yapmıyormu acaba sordunmu hiç ayaz hoşgör vs
Kızlar bende oğlumun beşiğine dönence istiyorum nerden alabilirm Qutlette toyiki- toysaras varmış orda varmıdır acaba yada çarşı içinde nerden bulabilirm
aklıma bitek bebedünyası geliyo birde önerebileceğiniz dönence markası varmı
herkeze merhaba kızlar aranıza yenı katıldım..4 aylık kızım var izmit yuvamda oturuyorum..buluşmamı var nezaman?bıde izmitli anneler diye facebooka grup acalımmı?yada varmı?
kızım 3 hafta sonra 1 yasında olacak.kitap almak istiyorum resimli oyuncaklı falan nerde bulabilirim bilgi verirseniz sevinirim..(nette baktım cok pahalı gb hemde iice inceleyemiyorsun)
merhabalaarrr...
ben de 18 aralıkta doğum yaptım...
akademi hastanesinde oldu doğumum ,, kızımın ilk kontrollerini hülya hnm yaptı ama ben bundan sonra hangi doktora götüreceğimi bilemiyorum..ilgi hastaesine mi götürsem diyorum ama orası hakkında da çok bilgim yok..bi de necati günaltay var kafamda ,,siz hngi doktorlardan memnunsunuz ??
kızım 3 hafta sonra 1 yasında olacak.kitap almak istiyorum resimli oyuncaklı falan nerde bulabilirim bilgi verirseniz sevinirim..(nette baktım cok pahalı gb hemde iice inceleyemiyorsun)
nt mağzası nerde kızlar
buarada kızlar ben en son toyikiye gittiğimde hiç oyuncak yoktu
toyiki kapanacakmı acaba
yoksa öyle geçici bir süreçmiydi bilen varmı yakınlarda giden ??
yürüyüş yolunda giderken sağda ulugazinin yanında canım kitap magazası
yanan tekelden az ilerde yeni açılan lcwnin sırasında dümdüz gidersende görebilirsim
Sağol canım bilmiyodum.Hemen alıyım oğluşuma o kitaplardan.Bu günlerde elinde bi dergi düşürmüyo sayfalarına bakıp bakıp oturuyoruz.
walla ben her gittiğimde soruyorum mal gelecek onu bekliyoruz diyorlar ancak 2 ay oldu nerdeyse nerden geliyorsa bu mal gelemedi daha ....:roflol:
ayy maşalllah yaa ne güzel benm kısçemde olsa öyle keşke :)))
Sağol canım ya bende yeni farkettim.Ama dergiyi mi beğendi de yapıyo yoksa başka kitaplarada bakarmı deniycez işte şimdi.Ama hala dergi elinde.Ben ona bak ağaç , çocuk falan diye anlatıyorum resimleri göstererek.Oda parmağıyla gösteriyo çok ilginç bişeymiş gibi şaşkın şaşkın bakıyo öle.İnş devamı gelir.Ama müzikli kitap almasam mı diyorum.Hani dikkati müziğe gitmesin diye.
Bu arada herkese iyi yıllar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?