İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

bizde yeğenmin doğum günü için salonu ve yeğenimin odasını süslemiştik çok güzel olmuştu balonlar kedi merdivenleri akordiyonlar filan ama nerden aldılar bilmiyorum

yılbaşı yaklaştıgı için real, garrefour özdilek bu tip büyük alışveriş merkezlerin market bölümlerinde mutlaka yılbaşı süsleri vardır onlarlada süsleyebilirsin

Kızlar nerelerdesiniz.Dün oğluma kaban aldım .Lcwaikikden.Panço ve kanz da model ve beden kalmamış.Bücürüğe baktım.Ordada aynı.Bide kabanların kol kısmında bileklere lastik koyuyolar ya bazıları çok sıkı.Kaban olsada elini geçiremiyorum çocuğun.Peynirci babanın ordaki lcw.de buldum 50 lira üstelik.Buarada lcwaikikide 12 liraya kalın üstler vardı çocuklar için 2 yaş kalmamış ama 3 ve 3 yaş üstü vardı.Haberiniz olsun almak isteyenler için söylüyorum.Hadi ama kızlar nerdesiniz.

güle güle kullansın canım kuzun montunu evet biz gittiğimizdede pek beden yoktu pançoda ama kalite olarak malları çok kaliteliler bilginiz olsun birde ceylanın efoşmanları çok kaliteliler benim oğlum geceleri çok üstünü açıyor o yğüzden eşofmanları ordan alıyorum sıcacık tutuyolar
parti süsleri içinde evet bakıcam artık carfura falan hafta sonu pastamızıda hoşgöre yaptırcaz 1 şeklinde cumaya sipariş vericem
doğum günü için aklnıza güzel fikirler geliyorsa yazın arkadaşlar şunuda yap güzel olur diyeceğiniz seyler varsa bekliyorum :))

buarada ben yuvam akarcada oturuyorum bu civarda oturan birileri varmı 2 . etaptayım

Sağol canım.Gece üstünü açıyo diyince ben oğluma tulum giydiriyorum.Bizimkide hiç örtmez üstünü.Ama daha soğuklar için ince kaçar .Nerden alsam diye bunu da sorsam çok olmam herhalde.Bildiğiniz yer var mı

arkadasım ben kızıma uyku tulumu aldım dolfinin içindeki sobeden cok da memnunum kalın ve de yıka yıka kullan hiçbirsey olmuyor fiyatıda 50 ytl idi galiba

arkadaslar doğum günü için kıyafet arıyorum kızıma fikir verirseniz sevinirim bir de idil bebenin kıyafetlerini cok begendim netten baktım simdi izmitte nerde var biliyormusunuz?

ben yakınlarıma hatıra olsun diye kızımın resimlerinden olusan 2010 takvimi yaptırıp hediye edecegim belki bir fikir olur

arkadasım ben kızıma uyku tulumu aldım dolfinin içindeki sobeden cok da memnunum kalın ve de yıka yıka kullan hiçbirsey olmuyor fiyatıda 50 ytl idi galiba

Canım sağolasın haftaya bakıyım hemen alıyım bende havalar soğudu.Bu arada buluşma varmış .Ne güzel ama bu hafta sonu misafirim var.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 2 yıldır gebze darıcada oturuyorum ama zaman zaman çok sık olmasada izmite alışverişe geliyoruz kızımda 2.5 yaşında paylaşımlarınızın devamını dilerim opuyorumnanaktan

bir yasında kızım var ve atkı eldiven bere takımı bakıyorum ama bulamıyorum hepsi cok büyük ...bilen duyan gören varsa yardımcı olursa sevinirim:)))

özdilektede var canım deneyerek alabilirsin lcw de var bize hediye gelmişti geçen yıl onları takıyoz ama bende alıcam özdilekte görmüştüm buarada kıslar idil bebe ürünleride özdilekte satılıyor soran biri vardı sanırsam
bana acele renkli kurabiye yapıp satan bir yer lazım varmı bilen

slm inaysa renkli kurabiye büyük pastaneler yapmıyormu acaba sordunmu hiç ayaz hoşgör vs

Kızlar bende oğlumun beşiğine dönence istiyorum nerden alabilirm Qutlette toyiki- toysaras varmış orda varmıdır acaba yada çarşı içinde nerden bulabilirm
aklıma bitek bebedünyası geliyo birde önerebileceğiniz dönence markası varmı

Canım ben akşam evdekinin markasına bakıyım bi.Memnundum ben.Çok fazla oynamadı ama.Fethiye cad. alt kata iniyosun ya bebe dünyası mıydı orası ordan almıştım.

herkeze merhaba kızlar aranıza yenı katıldım..4 aylık kızım var izmit yuvamda oturuyorum..buluşmamı var nezaman?bıde izmitli anneler diye facebooka grup acalımmı?yada varmı?

konakta erkan beyde dogum yaptım..özel ilgiye ismail pehlivana gidiyoruz coookkk memnunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…