Sağol canım.Gece üstünü açıyo diyince ben oğluma tulum giydiriyorum.Bizimkide hiç örtmez üstünü.Ama daha soğuklar için ince kaçar .Nerden alsam diye bunu da sorsam çok olmam herhalde.Bildiğiniz yer var mı
güle güle kullansın canım kuzun montunu evet biz gittiğimizdede pek beden yoktu pançoda ama kalite olarak malları çok kaliteliler bilginiz olsun birde ceylanın efoşmanları çok kaliteliler benim oğlum geceleri çok üstünü açıyor o yğüzden eşofmanları ordan alıyorum sıcacık tutuyolar
parti süsleri içinde evet bakıcam artık carfura falan hafta sonu pastamızıda hoşgöre yaptırcaz 1 şeklinde cumaya sipariş vericem
doğum günü için aklnıza güzel fikirler geliyorsa yazın arkadaşlar şunuda yap güzel olur diyeceğiniz seyler varsa bekliyorum :))
ben yakınlarıma hatıra olsun diye kızımın resimlerinden olusan 2010 takvimi yaptırıp hediye edecegim belki bir fikir olur
arkadasım ben kızıma uyku tulumu aldım dolfinin içindeki sobeden cok da memnunum kalın ve de yıka yıka kullan hiçbirsey olmuyor fiyatıda 50 ytl idi galiba
bir yasında kızım var ve atkı eldiven bere takımı bakıyorum ama bulamıyorum hepsi cok büyük ...bilen duyan gören varsa yardımcı olursa sevinirim:)))
slm inaysa renkli kurabiye büyük pastaneler yapmıyormu acaba sordunmu hiç ayaz hoşgör vs
Kızlar bende oğlumun beşiğine dönence istiyorum nerden alabilirm Qutlette toyiki- toysaras varmış orda varmıdır acaba yada çarşı içinde nerden bulabilirm
aklıma bitek bebedünyası geliyo birde önerebileceğiniz dönence markası varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?