İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

slm kuzular yeşilovadan olan var mı bakalım bu arada benim bebişim daha 1 aylık.. konak hastanesinde ki ilker beye götürdüm... izmite istanbuldan geldiğim için pek bilmiyorum... tavsiye ettiğiniz hastane var mı doktor falan bi aksilikte gitmem için...kaydirigubbakcemile3

özdilektede tek renk yazlık yumuşacık çoraplar 1,5tl

kolsuz badi ve şortlu penye takımlar 13 tl kot şort ve kumaş yakalı penye tişört takımlar 19 tl bi çok şey indirime girmiş çok güzel seyler var

doktora gelince akademi hastanesi hülya göçük bizim doktorumuz ilk günden beri ona gidiyoruz çok memnunuz biz

kızlar gölcükten aldım ben bayağı şey.kısa kollu badiler falan özdellerden aldım gayette güzeller.özdilekte ucuz yok pek,hep pahalı.sonuçta giyeceği birkaç ay.

Kızlar oğlumu sünnet ettirdik aykut özdamar var çocuk hastanesinde.Çocuk cerrahı ona yaptırdık.Çocuk hastanesinin doktoru hastanede sıra çok vardı özel ilgide akşam yaptırdık bizde.Bugün 4. günümüz çok şükür geçiyo yavaş yavaş.Oğlunu sünnet ettireceklere bilgi olsun.Ama özel ilgiden çok memnun kalmadım.Neyseki doktor çok tecrübeli bi doktordu.Gene bişey sormak isteyene yardımcı olabilirim.

özel ilgi ile ilgili genel kanaat de olumsuz... Allah'ım İzmit'e hayırlısyla iyi bir çocuk doktoru ver..

bizde çocuk hastanesinde yaptırmıştık sünnetimizi aykut beye yaptırıcaktık pekönermediler cemile hanıma yaptırdık hiç sorun yaşamadık özel ilgidende hiç olumlu şey duymadım bugüne kadar biz akademide hülya hanımdan memnunuz

mrb arkadaşlar.gölcükte gözlemen tepe cıvarında oturuyorum..27 yasında ünversite mezunu 3 çocuk annesiyim.benım bu taraflarda oturup çocuğuna bi abla isteyen varsa bana ulaşabilirmi??sigara kullanmıyorum,şimdiden teşekkür ediyorum

merhaba ben doğumumu konakta yaptım tabi haliyle halil beye yönlendirildim.ama hiç memnun kalmadım kendi havasında kafasına göre hareket ediyo.daha bebeğim 5 günlüktü buz gibi odada mart ayında doğum yapmıştım kapı sonuna kadar açık komple çocuğu soydu öyle muyne etti birde bekletti içim acıdıçama ilgide poliklinikte öyle değil atletle bekletiliyor bakılıyor ben ismail beyden memnunum.ama hülya hanım da iyi fakat onunda sürekli filim çektirmeside hoş değil bişey olsun hemen filim istiyor buda yanlış bence neyse herkesin kendi canı ama ben bebişlere hiç kıyamıyorum onlar bizim tek servetimiz kendinize iyi bakın bu arada kızımın adı ceylin ve 17 aylık..

arkadaşlar bende gölcükte oturuyorum.Kızımın yaşgünü olacak ve pastayı nerde yaptıracağımı bilemedim.Bana yardımcı oluırsanız sevinirim.

bende halil beyden memnun kalmadım neden bilmiyorum içime sinmedi ilgiye götürdüm ordada bahriye hanı vardı ondan hele hiç memnun kalmadım deli etti beni. artık ilgidel hüseyin beye götürcem arkadaşım tavsiye etti

arkadaşlar bende gölcükte oturuyorum.Kızımın yaşgünü olacak ve pastayı nerde yaptıracağımı bilemedim.Bana yardımcı oluırsanız sevinirim.

bende gölcükte oturuyorum öncelikle mutlu yaslar bebişine biz pastamızı tadım pastanesinde yaptırmıstık tadıda güzeldi fiyatı da diğerlerine göre daha ii di.

fikir alışverişleri 2010 da kalmış nerdesiniz huuuuu

peki hanımlar izmitte önerebileceğiniz bir çocuk cerrahı varmı netten biraz baktım bir tek aykut bey hakkında yorum bulabildim

çocuk doktorları hakkında fikirleriniz nedir
necati günaltaya gittik bugün tecrübeli ,memnun kaldık

merhaba konakta doğum yaptım kızım var ben öğretmenim eylülde bakıcıya ihtiyacım olacak
otogar civarında oturuyorum tek arabayla buraya gelip yarım gün kızıma bakacak birilerini arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…