- 7 Ocak 2014
- 361
- 378
-
- Konu Sahibi TheSweetWitch
Evet ben memnun kaldım. Aslında benim hamileliğim riskli grupta değildi ama doğumda plasentanın etken ayrılması nedeniyle sezaryen olmak zorunda kaldım. Sebiha ismini hiç duymadım daha önce sanırım ben doğum yaptığımda orada değildi. Ama oda vs konusunda rahattık. E biraz daha temiz oluyor devlete göre. Duşu tuvaleti vs daha temiz. Refakatçi de rahat ediyor.Siz de medicalparktan memnun kaldınız anladığım kadarıyla beni özel hastaneler kabul etmiyor ama orda da bşr perinatolog var son olarak bi şansımızı denesek mi diyoruz muayene ücreti 900 falan sanırım Prof Sebiha Özdemir Özkan diye bir dr şu an için maddi boyutu hiç düşünemiyorum zaten güvenli olsun yeterli
Evet tabii o özen devletlerde olmuyor ama aşırı riskli durumlarda da kabul etmiyorlar işte yani benim şu an öyle bşr durum var daha kapsamlı yerler gerekiyorEvet ben memnun kaldım. Aslında benim hamileliğim riskli grupta değildi ama doğumda plasentanın etken ayrılması nedeniyle sezaryen olmak zorunda kaldım. Sebiha ismini hiç duymadım daha önce sanırım ben doğum yaptığımda orada değildi. Ama oda vs konusunda rahattık. E biraz daha temiz oluyor devlete göre. Duşu tuvaleti vs daha temiz. Refakatçi de rahat ediyor.
Ali kahyada kadın doğum hastanesi var oraya sordunuz mu?Evet tabii o özen devletlerde olmuyor ama aşırı riskli durumlarda da kabul etmiyorlar işte yani benim şu an öyle bşr durum var daha kapsamlı yerler gerekiyor
Yetişkin Hematoloji ,Çocuk Hematoloji gibi bölümlerin hepsinin olması gerekiyor doğum yapacağım hastanedeAli kahyada kadın doğum hastanesi var oraya sordunuz mu?
O zaman bilemiyorum orada var mıdır. Allah kolaylıklar versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Yetişkin Hematoloji ,Çocuk Hematoloji gibi bölümlerin hepsinin olması gerekiyor doğum yapacağım hastanede
İnşallah hayırlısı ileO zaman bilemiyorum orada var mıdır. Allah kolaylıklar versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Siz de medicalparktan memnun kaldınız anladığım kadarıyla beni özel hastaneler kabul etmiyor ama orda da bşr perinatolog var son olarak bi şansımızı denesek mi diyoruz muayene ücreti 900 falan sanırım Prof Sebiha Özdemir Özkan diye bir dr şu an için maddi boyutu hiç düşünemiyorum zaten güvenli olsun yeterli
Muayene ücreti doktordan doktora değişiyor zaten sanırım. Ama doğum ücretine gerçekten şaşırdım. Ama ben doğumda çok rahat etmiştim orda hemşireler çok ilgiydi. Çocuk doktorumuzda orada Ali Kaya kendisinden çok memnunuz
Telefonda danışıldığını bilmiyordum bize de tam öyle bir şey lazım çinkü hastane hastane dolaşıp her birine perinatologların biner TL ödeyip red cevabı almak da istemiyorum kendine güveniyorsa ben de güvenirim çünkü ama perinatolojide İzmit’te bir tek Sebiha hanım var diye biliyorum pzartwsi ben de deneyeyim şansımı en azından o ihtimali aklımdan çıkarmış olurum buradaki özelde gittiğim doktor her ne kadar devlet bünyesinde olman daha güvenilir dese de güvenemiyorumBenim de riskli gebelik sebebiyle hiçbir doktor takibi yapmak istemedi. En son konaktaki doktorlarla da görüşüp onlardan da olumsuz cevap alınca bütçemi zorlayarak medicalparka gittim. Telefondan doktora bağlanıp durumunuzu anlatıp kabul edip etmeyeceğini sorabiliyorsunuz medicalde. Ümit hanım kabul etti. Birde Gökhan bey var ama onun muayene ücreti çok daha fazla olduğu için Ümit Aydın'ı tercih ettim. Ekibime de hastahaneme de çok güveniyorum dedi. Aşırı anlayışlı, çok güzel dinliyor, her sorunuza tane tane açıklayıcı cevaplar veriyor. Aklınızda hiçbir soru işareti olmadan ayrılıyorsunuz odasından çok çok memnun kaldım muayenesinden. Doğum süreci nasıl olacak henüz bilmiyorum tabi ki
Telefonda danışıldığını bilmiyordum bize de tam öyle bir şey lazım çinkü hastane hastane dolaşıp her birine perinatologların biner TL ödeyip red cevabı almak da istemiyorum kendine güveniyorsa ben de güvenirim çünkü ama perinatolojide İzmit’te bir tek Sebiha hanım var diye biliyorum pzartwsi ben de deneyeyim şansımı en azından o ihtimali aklımdan çıkarmış olurum buradaki özelde gittiğim doktor her ne kadar devlet bünyesinde olman daha güvenilir dese de güvenemiyorumdoktorlar iyi olsa da asistanlar vs o an kimin gireceği belli olmuyo
Yaaa çok teşekkür ederim bilgiler için ben de perinatoloji için aynı şeyi deneyeyim O halde en azından içimde bir acaba kalmaz bana da herkes çok kapsamlı bir hastanede doğurmalısın devlet bünyesi olmalı vs diyor ama devlet bünyesini benim bünyem kaldırmıyor psikolojim alt üst oluyor 33 haftalık oldu hala bu belirsiz durum ,olumsuz konuşmalar ,artık özel odayı ve eşimi de geçtim zaten ilk bebeğimiz olmasına rağmen ama bir tane asistan var ki kadını görmem yetiyor doğum sonrası da psikolojimi bozar sütüm bile gelmez maazallahBeni de Umuttepe'ye yönlendirdi herkes. Ancak doğum katına erkekler giremiyor ve eşimden başka refakatçi kalacak kimse yok. O nedenle bizim için imkansız bir durum. Ben de mecbur telefonla şansımı denedim. Randevu alacağım ama özel bir durumum var başka hastahaneler kabul etmediği için kendisiyle görüşmek istiyorum, kabul edecekse öyle randevu alırım, dediğim için hiç sorun çıkarmadılar. Önce Ümit hanımın asistanı ile görüştüm durumu izah ettim not alıp kendisine iletmiş. Sonra Ümit hanım benimle iletişime geçip birkaç soru sordu ve randevu alabileceğimi söyledi. Muayeneye gittiğimde de detaylı bir şekilde konuştuk zaten. Tüm bilgilerimi alıp ben akşam iyice araştırıp gerekli arkadaşlarla değerlendirme yaparım diyerek rahatlattı. Hastahane doktorkarı anlamında kendine çok güveniyor zaten.
Yaaa çok teşekkür ederim bilgiler için ben de perinatoloji için aynı şeyi deneyeyim O halde en azından içimde bir acaba kalmaz bana da herkes çok kapsamlı bir hastanede doğurmalısın devlet bünyesi olmalı vs diyor ama devlet bünyesini benim bünyem kaldırmıyor psikolojim alt üst oluyor 33 haftalık oldu hala bu belirsiz durum ,olumsuz konuşmalar ,artık özel odayı ve eşimi de geçtim zaten ilk bebeğimiz olmasına rağmen ama bir tane asistan var ki kadını görmem yetiyor doğum sonrası da psikolojimi bozar sütüm bile gelmez maazallahSakarya’dan gideceğim eğer okursa medicalpark bakalım umarım bana da o güveni verirler
İnşallah tam olarak doğum yapmam gereken hastane kriterlerine uymasa da onlar kendine güvense ben de güveneceğim sanki o derece bıkkınlıkRica ederim, inşallah gönlünüze göre sonuçlanır.
Bende 32ye kadar tüm hastahanelerle konuştum en son cuma günü medicalde içimiz rahatladı, şükür. Sizin için de inşallah aynı şekilde sonuçlanır, bu stresten bir an önce kurtulursunuz
İnşallah tam olarak doğum yapmam gereken hastane kriterlerine uymasa da onlar kendine güvense ben de güveneceğim sanki o derece bıkkınlık
Çocuk Hematoloji de olsa iyi olur demişti hematoloğum bir tek o yok işte bakalım bi sorayım da birileri en azından kendine güvensin eğitim araştırma beni çok yoruyor sürekli korku iklimi salıyorlar asla sorumluluk kabul etmiyorlar ki öyle bi beklentim de yok ama sürekli sen bilirsin güveniyorsan burda doğur güvenmiyorsan git istediğin yere sevk edelim ben il il gezemem ki doğum bu yaniPekçok alanda uzmanları var muhtemelen çoğu kriteri sağlarlar. Gerçekten belirsizlik çok yıpratıyor
Çocuk Hematoloji de olsa iyi olur demişti hematoloğum bir tek o yok işte bakalım bi sorayım da birileri en azından kendine güvensin eğitim araştırma beni çok yoruyor sürekli korku iklimi salıyorlar asla sorumluluk kabul etmiyorlar ki öyle bi beklentim de yok ama sürekli sen bilirsin güveniyorsan burda doğur güvenmiyorsan git istediğin yere sevk edelim ben il il gezemem ki doğum bu yani
Öncesinde ilaç dozu vs ayarlaması lazım da genetik bir durum olduğu için bebekte olma ihtimaline karşı da çocuk Hematoloji olsun demişti eski hematoloğum o yokmuş bakalım bi şansımı deneyeceğim ,sonra İstanbul’da birkaç seçenek değerlendirip hiçbiri olmazsa mecburen Sakarya eğitim araştırmaya mahkum kalacağımBildiğim kadarıyla hematoloji uzmanı doğum esnasında bir işlem yapmıyor. Gerek görülürse normal muayeneleriniz dışında herhangi bir test falan yapılacaksa da yönlendirebilirler diye düşünüyorum. Gerçekten bu kabul etmeme durumu son dönemde sıkıntı. Çünkü ben de 25e gelene kadar sorun yoktu sonra her gittiğim doktor "eee ben risk alamam" demeye başladı
Öncesinde ilaç dozu vs ayarlaması lazım da genetik bir durum olduğu için bebekte olma ihtimaline karşı da çocuk Hematoloji olsun demişti eski hematoloğum o yokmuş bakalım bi şansımı deneyeceğim ,sonra İstanbul’da birkaç seçenek değerlendirip hiçbiri olmazsa mecburen Sakarya eğitim araştırmaya mahkum kalacağım
İnşallahİnşallah gerek kalmaz, güzel haberler alırsınız. Bir an önce bu stresten kurtulmak hem bebeğiniz hem sizin için çok önemli