- 31 Mart 2022
- 2.035
- 1.634
-
- Konu Sahibi TheSweetWitch
Erkan beyi daha hamile bile kalmadan önce duymuştum. Ancak genelde riske girmediği, ufacık bir sorun bile görse sezeryan önerdiğini söyleyenler oldu. Benim durumumda gerçekten her ihtimali değerlendirebilecek bir doktor gerekiyor. Kafamı karıştıran nokta sadece buErkan Türkoz’ü çevremde çoğu arkadaşım öneriyor ve bizzat kendi doktorları
Sanırım içlerinde en çok Firdevs hanımla ilgili bu kadar güler yüzlü duyumunu aldımFirdevs hanım benim doktorum ve çooook memnunumçok güler yüzlü şen şakrak biridir, enerjisi eşiminde benimde çok hoşumuza gidiyor.
Gözüm kapalı tavsiye edebilirim
Ben direkt sezeryan isteyerek gittiğim için oda sağolsun bana saygı duydu. Ama doktorla kendin görüşmeden bilemezsin tabi kiSanırım içlerinde en çok Firdevs hanımla ilgili bu kadar güler yüzlü duyumunu aldım
Sezeryan konusunda yaklaşımı ne hiç bilmiyorum. Gerçekten her ihtimali değerlendiren ve normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum
Doğru tabi, herkesin beklentisi ve memnuniyeti farklı oluyorBen direkt sezeryan isteyerek gittiğim için oda sağolsun bana saygı duydu. Ama doktorla kendin görüşmeden bilemezsin tabi ki
Merhaba hangi doktora karar verdinizMerhaba hanımlar,
Şuana kadar tüm kontrollerim için devlete gittim. Ancak kendi sağlık sorunlarım sebebiyle özelde doğum yapmayı düşünüyorum. Yavaş yavaş takibimi yapacak ve doğumda tercih edeceğim bir doktor için arayışa başladım.
Öncelikle her ne şart altında olursa olsun normal doğum için tüm ihtimalleri değerlendiren, anne adayının isteklerine önem veren, güler yüzlü ve bilgilendirici bir doktor olması önemli.
İsmini duyduğum birkaç doktor var, bu doktorlardan birini tavsiye eder misiniz ya da bunlar dışında önerebileceğiniz bir doktor var mı?
• Konak Hastanesi /Firdevs Şekerci Baran
• Konak Hastanesi / Erkan Türköz
• Medical Park /Funda Salihoğlu
• Medical Park / Reyhan Arpacı
Merhaba hangi doktora karar verdiniz
Ben iki sene önce doğum yaptım orda ne kadar pahalılaşmışGüncelleme yapıyorum.
Medical Park - Ümit Aydın ile yola devam edeceğiz.
Merak edenler için şuanki fiyatlandırma ile muayene ücreti 715₺, muayene günü yapılan nstden ücret alınmıyor. Haftasonu dahil 10 gün içerisinde tekrar gittiğinizde ek ücret talep edilmiyor.
Hastahane doğum paketlerini kaldırmış. Tek bebek için normal de olsa sezaryen de olsa 10.500₺ , epidural ücreti 800₺.
Normal doğumda 1 gece sezaryen doğumda 2 gece hastanede kalıyorsunuz.
Bebeğin ertesi gün yapılacak işitme testi, topuk kanı, 25 gün sonraki kalça çıkıklığı kontrolü ücrete dahil.
Lohusa şerbeti ve 10 pozluk fotoğraf hediye ediyorlar.
Ben iki sene önce doğum yaptım orda ne kadar pahalılaşmış
Yani bunlari bilemem ama size umuttepeden bahsedebilirim ben hem hamileik hem tansiyon dan bebegiminde saglik sorunlari ama bebegim vefat etti o ayri bi konu bekleniliyordu boyle bisi zaten vardi yani o kadar ozel gezdik ki anlatamam hic mi ozel hastaneler kabul etmez beni aklim almiyor halada yani bi kolumdan tutup kovmadiklari kalmisti bizi en son umuttepe ye gittim orda 13 gun yatisim verildi her gun gunde 2 defa bebegin kontorulunden herseyinden tutun cok ilgiliydiler hemsire olsun konfor acisindan olsun ozele bin basar bence orayida gozden gecirin derim bi esiniz giremiyor yaniniza ben doguma kayinvalidemi koymustumMerhaba hanımlar,
Şuana kadar tüm kontrollerim için devlete gittim. Ancak kendi sağlık sorunlarım sebebiyle özelde doğum yapmayı düşünüyorum. Yavaş yavaş takibimi yapacak ve doğumda tercih edeceğim bir doktor için arayışa başladım.
Öncelikle her ne şart altında olursa olsun normal doğum için tüm ihtimalleri değerlendiren, anne adayının isteklerine önem veren, güler yüzlü ve bilgilendirici bir doktor olması önemli.
İsmini duyduğum birkaç doktor var, bu doktorlardan birini tavsiye eder misiniz ya da bunlar dışında önerebileceğiniz bir doktor var mı?
• Konak Hastanesi /Firdevs Şekerci Baran
• Konak Hastanesi / Erkan Türköz
• Medical Park /Funda Salihoğlu
• Medical Park / Reyhan Arpacı
Yani bunlari bilemem ama size umuttepeden bahsedebilirim ben hem hamileik hem tansiyon dan bebegiminde saglik sorunlari ama bebegim vefat etti o ayri bi konu bekleniliyordu boyle bisi zaten vardi yani o kadar ozel gezdik ki anlatamam hic mi ozel hastaneler kabul etmez beni aklim almiyor halada yani bi kolumdan tutup kovmadiklari kalmisti bizi en son umuttepe ye gittim orda 13 gun yatisim verildi her gun gunde 2 defa bebegin kontorulunden herseyinden tutun cok ilgiliydiler hemsire olsun konfor acisindan olsun ozele bin basar bence orayida gozden gecirin derim bi esiniz giremiyor yaniniza ben doguma kayinvalidemi koymustumcok israr ettigim icin almislardi
Sagolun Allah razı olsun herseyde vardir bi hayir bizimde boyleydi ya sizinde mecburiyetlik tabikide umarim saglikli hayirli bi sekilde kucaginiza alirsiniz Ailenizle de insaAllah barisirsiniz sizi yanliz birakmazlar aile sonucta siz kendinize vebeginize odaklanın hersey illa ki gecerÖncelikle başınız sağolsun.
Eşim dışında yanımda kalabilecek hiç kimse yok. O nedenle umuttepe otomatik olarak eleniyor bizim için
Normalde riskli gebelik sebebiyle doktorlar hep oraya yönlendirdi ama şartlar bizim için maalesef uygun değil. Kendi ailemle görüşmüyorum, ablam var fakat engelli çocuğu var, kayınvalidem falan çok yaşlı, ben zaten buraya yeni taşındığım için arkadaş çevrem falan da yok. Yani mecbur eşim kalacak yanımda
Sagolun Allah razı olsun herseyde vardir bi hayir bizimde boyleydi ya sizinde mecburiyetlik tabikide umarim saglikli hayirli bi sekilde kucaginiza alirsiniz Ailenizle de insaAllah barisirsiniz sizi yanliz birakmazlar aile sonucta siz kendinize vebeginize odaklanın hersey illa ki gecer
Muayene ücreti doktordan doktora değişiyor zaten sanırım. Ama doğum ücretine gerçekten şaşırdım. Ama ben doğumda çok rahat etmiştim orda hemşireler çok ilgiydi. Çocuk doktorumuzda orada Ali Kaya kendisinden çok memnunuz2 hafta önce 650₺ olan muayene ücreti bugün 715₺ olmuş. Maalesef sürekli artıyor fiyatlar
Umuttepe’de hangi doktora gitmiştiniz acaba beni de hiçbir hastane kabul etmiyor da bir de Umuttepe’de özel muayene olayı da var diğer eğitim araştırmalara göre avantajlı gibi özel oda tutma ihtimali falan var mıydı ?Yani bunlari bilemem ama size umuttepeden bahsedebilirim ben hem hamileik hem tansiyon dan bebegiminde saglik sorunlari ama bebegim vefat etti o ayri bi konu bekleniliyordu boyle bisi zaten vardi yani o kadar ozel gezdik ki anlatamam hic mi ozel hastaneler kabul etmez beni aklim almiyor halada yani bi kolumdan tutup kovmadiklari kalmisti bizi en son umuttepe ye gittim orda 13 gun yatisim verildi her gun gunde 2 defa bebegin kontorulunden herseyinden tutun cok ilgiliydiler hemsire olsun konfor acisindan olsun ozele bin basar bence orayida gozden gecirin derim bi esiniz giremiyor yaniniza ben doguma kayinvalidemi koymustumcok israr ettigim icin almislardi
Siz de medicalparktan memnun kaldınız anladığım kadarıyla beni özel hastaneler kabul etmiyor ama orda da bşr perinatolog var son olarak bi şansımızı denesek mi diyoruz muayene ücreti 900 falan sanırım Prof Sebiha Özdemir Özkan diye bir dr şu an için maddi boyutu hiç düşünemiyorum zaten güvenli olsun yeterliMuayene ücreti doktordan doktora değişiyor zaten sanırım. Ama doğum ücretine gerçekten şaşırdım. Ama ben doğumda çok rahat etmiştim orda hemşireler çok ilgiydi. Çocuk doktorumuzda orada Ali Kaya kendisinden çok memnunuz