İzmit de buluştu :))

ohh hemşolara bak yahu ne güzelsiniz öyle
bidahakine bi aksilik olmazsa bende aranıza olurum inşallah

cok hos cıkmıssınız kızlar hihoyyyt gelmeyi bende cok isterdim bu kezki bulusmayı tatilde oldugum icin kacırmısım :a015:insallah birdahaki bulusmaya bende gelebilirim:teytey:

cok hos cıkmıssınız kızlar hihoyyyt gelmeyi bende cok isterdim bu kezki bulusmayı tatilde oldugum icin kacırmısım :a015:insallah birdahaki bulusmaya bende gelebilirim:teytey:

ebrulicim opuyorumnanaktan senin lafın çok geçti
pembeperi tatilde olduğunu söyledi
seninle tanışmayı da çok isterim canım a.s.
bidahakine inşallah bekleriz kaydirigubbakcemile5

selamm izmitttttttttttt
herbiriniz çokk şekerr,dostlugunuz daim olsunn

selam sakarya :lepi: çok teşekkür ederiz a.s.

ayy ben fotoları yenı goruyorumm masallah cok şker çıkmıssınız ben aranızda bitek Çenebazı bılıyorum diğer fotolar vasıtasıyla ... bronz halini gormekte nasipmiş kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun kızlar a.s. a.s.

senağlamaçenebazım bizim adımıza teşekkür ettiğin sana kucak dolusu opuyorumnanaktanöpücükler.kaydirigubbakcemile5en kısa zamanda görüşmek umuduyla.

teşekkür ederiz.opuyorumnanaktanseni de aramızda görmek istrriz.kaydirigubbakcemile5

belli oluyomu bronzluğum kaydirigubbakcemile3 çenebaz serisi çıkarıcam yakında kaydirigubbakcemile3

senağlamaçenebazım bizim adımıza teşekkür ettiğin sana kucak dolusu opuyorumnanaktanöpücükler.kaydirigubbakcemile5en kısa zamanda görüşmek umuduyla.

ne demek ablacım opuyorumnanaktan inşallah en kısa zamanda tekrar toplanalım... hihoyyyt

2ay sonra gölcükte ikamet edicem ..kısmet olursa bir bulusmada görüşürüz insallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay harika opuyorumnanaktan gelmeden önce haber et canım, görüşelim kaydirigubbakcemile5

belli oluyomu bronzluğum kaydirigubbakcemile3 çenebaz serisi çıkarıcam yakında kaydirigubbakcemile3

ay harika opuyorumnanaktan gelmeden önce haber et canım, görüşelim kaydirigubbakcemile5
süper olmussun canım bronz ten sana ayrı bi hava katmıs opuyorumnanaktan
insallah tatlım yaa şu ev tasıma yerlestırme işlerım bitsin bidahakı bulusmaya bende gelecegım insallah :))

canlarım harikasınız ALLAH ım dostluğunuzu bozmasın inşallahopuyorumnanaktan

bu arada gözümden kaçmadıı ulugazinin oralarda bizim muhittee dolanmışsınızz:):)

evet canım oralarda da gezindik, parktan başladık, ncityde noktaladık kaydirigubbakcemile5

süper olmussun canım bronz ten sana ayrı bi hava katmıs opuyorumnanaktan
insallah tatlım yaa şu ev tasıma yerlestırme işlerım bitsin bidahakı bulusmaya bende gelecegım insallah :))

çok teşekkür ederim abbacım, kısa süreli bi misafir işte kaydirigubbakcemile3
bekliyoruz seni :teytey:

canlarım harikasınız ALLAH ım dostluğunuzu bozmasın inşallahopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan inşallah a.s.

wayyy adi çene hanı benide çağırcaktın la izmitee dahada gelmem çağırsanda küsenüyesimiliyisi:))))))))))))))))))))))

wayyy adi çene hanı benide çağırcaktın la izmitee dahada gelmem çağırsanda küsenüyesimiliyisi:))))))))))))))))))))))

oy benim küsen üyem :1hug: bebem dur nedenleri sıralayım

1. telefonumu kaybettim, hatlarımla birlikte hepsi gitti, yedek hattı aldım ama herkesin telefonları uçtu :sinifsinif:
2. izindeydin kkda da yoktun, nerden haber verseydim
3. biz daha çok buluşucaz, diğerlerine bekleriz kuzum :teytey: Şeniz

bundan sonra izmit buluşmalarında bende varım ona göre :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…