canım benim Şeniz ben bütün gün burdayım nasılsa kaydirigubbakcemile3
konuklarımızla ilgileniyorum, hizmette kusur etmemeye çalışıyorum :kedi:
ben de öpüyorum fıstıım minim Şeniz
saol bebişimmmmmnaniknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim Şeniz ben bütün gün burdayım nasılsa kaydirigubbakcemile3
konuklarımızla ilgileniyorum, hizmette kusur etmemeye çalışıyorum :kedi:
ben de öpüyorum fıstıım minim Şeniz
ohh hemşolara bak yahu ne güzelsiniz öyle
bidahakine bi aksilik olmazsa bende aranıza olurum inşallah
cok hos cıkmıssınız kızlar hihoyyyt gelmeyi bende cok isterdim bu kezki bulusmayı tatilde oldugum icin kacırmısım :a015:insallah birdahaki bulusmaya bende gelebilirim:teytey:
selamm izmitttttttttttt
herbiriniz çokk şekerr,dostlugunuz daim olsunn
ayy ben fotoları yenı goruyorumm masallah cok şker çıkmıssınız ben aranızda bitek Çenebazı bılıyorum diğer fotolar vasıtasıyla ... bronz halini gormekte nasipmiş kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun kızlar a.s. a.s.
2ay sonra gölcükte ikamet edicem ..kısmet olursa bir bulusmada görüşürüz insallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanteşekkür ederiz.opuyorumnanaktanseni de aramızda görmek istrriz.kaydirigubbakcemile5
ayy ben fotoları yenı goruyorumm masallah cok şker çıkmıssınız ben aranızda bitek Çenebazı bılıyorum diğer fotolar vasıtasıyla ... bronz halini gormekte nasipmiş kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun kızlar a.s. a.s.
senağlamaçenebazım bizim adımıza teşekkür ettiğin sana kucak dolusu opuyorumnanaktanöpücükler.kaydirigubbakcemile5en kısa zamanda görüşmek umuduyla.
2ay sonra gölcükte ikamet edicem ..kısmet olursa bir bulusmada görüşürüz insallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süper olmussun canım bronz ten sana ayrı bi hava katmıs opuyorumnanaktanbelli oluyomu bronzluğum kaydirigubbakcemile3 çenebaz serisi çıkarıcam yakında kaydirigubbakcemile3
ay harika opuyorumnanaktan gelmeden önce haber et canım, görüşelim kaydirigubbakcemile5
bu arada gözümden kaçmadıı ulugazinin oralarda bizim muhittee dolanmışsınızz:):)
süper olmussun canım bronz ten sana ayrı bi hava katmıs opuyorumnanaktan
insallah tatlım yaa şu ev tasıma yerlestırme işlerım bitsin bidahakı bulusmaya bende gelecegım insallah :))
canlarım harikasınız ALLAH ım dostluğunuzu bozmasın inşallahopuyorumnanaktan
wayyy adi çene hanı benide çağırcaktın la izmitee dahada gelmem çağırsanda küsenüyesimiliyisi:))))))))))))))))))))))