İzmit de buluştu :))

Hanımlar,hepinizin maşallahı var:nazar:Süpersiniz.Dostluğunuz hiç bozulmaz inşallah.

çok teşekkür ederiz lavendercim opuyorumnanaktan biz artık hep görüşücez inşallah zemuszemus

kızlarr çok güzelsiniz...
Allah dostluğunuzu daim etsin...
çenebazım artık kk nın en tanıdık simasısın bence....
seni tanımayan yoktur heralde.....seni tekrar görmek çok güzel canım......:))))

canım çok sağol kaydirigubbakcemile3
yakında biri çevirip sen kkdansın demi diyecek sanırım :kedi: :roflol:

vay komşu hemşolarım buluşmuş..vallasüpersiniz yaf..belkim ilerde bigün bende aranıza katılırım.yerimseniben

Kırkayak çene :roflol:
Yok anacım sen bu gidişle leyleği havada görmüş deyimini değiştirip sözlüklere yeni bir deyim ekleteceksin:Leyleği havada kapmış,sırtına binmişsin.. :dance:

Kırkayak çene :roflol:
Yok anacım sen bu gidişle leyleği havada görmüş deyimini değiştirip sözlüklere yeni bir deyim ekleteceksin:Leyleği havada kapmış,sırtına binmişsin.. :dance:

:roflol: napim leyleklere zaafım var :1rolleyes:
ama ama bıktınız benden demi :çok üzgünüm:

ay eliscim sen de buralımıydın opuyorumnanaktan inşallah en yakın zamanda kavuşursun canım
kavuştuğun zaman bize haber etmeyi de unutma sakın, buraların hepsinde beraber de gezelim olur mu :1hug:
[/QUOTE]

tabi yaaa bende dogma buyume,Izmitliyimturkbayragi

bi kavusayim vatanima,haber ederim sizeyerimseniben

Maşallah maşallah hepiniz ayrı tatlı,ayrı güzelsiniz,Allah dostluğunuzu daim etsin...:kedi::nazar:
Bide söylemeden geçemiycem Çenebaz canım bilmiyorum benzeten varmı ama ben seni müthiş derecede Kirsten Dunst (örümcek adamdaki M.J) benzetiyorum..:kedi:
Çok beğenirim Krsten Dunst ı ayrıca...
opuyorumnanaktan

Maşallah maşallah hepiniz ayrı tatlı,ayrı güzelsiniz,Allah dostluğunuzu daim etsin...:kedi::nazar:
Bide söylemeden geçemiycem Çenebaz canım bilmiyorum benzeten varmı ama ben seni müthiş derecede Kirsten Dunst (örümcek adamdaki M.J) benzetiyorum..:kedi:
Çok beğenirim Krsten Dunst ı ayrıca...
opuyorumnanaktan

sahi mi kaydirigubbakcemile3 hiç benzeten olmamıştı ama pek bi şımardım doğrusu :kedi:
oy o güzel bakan gözlerine kubban, çok sağol a.s.

bende burdan böleee kedi gibi bakacammı yaaa,öfff bee öfffff.,

neyse bidaha bakıyım sizlere az daha..:delphin: :delphin:

a.s.aman çok şirin ve güzel oldunuzu söylemiceeeemm işteee...:1hug::nazar:.

bende burdan böleee kedi gibi bakacammı yaaa,öfff bee öfffff.,

neyse bidaha bakıyım sizlere az daha..:delphin: :delphin:

a.s.aman çok şirin ve güzel oldunuzu söylemiceeeemm işteee...:1hug::nazar:.

kaydirigubbakcemile3 ooy kıyamam irna ablacım, keşke yakın yerlerde oturuyor olsaydık da görüşebilseydik :çok üzgünüm:
güzel yürekli ablacım, gerçekten kkda tanışmak istediğim ablalarımdan birisin
inşallah birgün kısmet olu :1rolleyes:
söylemediğin düşüncelerin için de çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan a.s.

bende çenemin her yere yetişmesine bayılıyorum..çene bir dahaki durak nere olum..

Back