- 19 Ekim 2017
- 98
- 280
- Konu Sahibi 35pisipisi
Izmirde yasayanlar . Kendime yeni arkadaslar ariyorum muhabbet edelim biraz . Sohpet kulubu asarsa benim evde kahve iceriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim iyimiş yalniz hehe bende şirinyerKarşıyaka da oturuyorum :)
Resim iyimiş yalniz hehe bende şirinyer
Yaş kaç evlimsin :) konuyu açan burda yok heralde zateb kimsede girmemis burayaOoo çok iyidir ya
Yaş kaç evlimsin :) konuyu açan burda yok heralde zateb kimsede girmemis buraya
24 yasindayim evliyim 1 yildir :) ben burda dogup buyudumde anne izmir baba angarali eheh :)26 yaşındayım evliyim evet ama aslen tokatliyim :) Sen ?
24 yasindayim evliyim 1 yildir :) ben burda dogup buyudumde anne izmir baba angarali eheh :)
Hahaha Hayir suan issizler grubundayimmm maaalesefff seeen :)Memnun oldum çalışıyor musun ? Angaralı
Hahaha Hayir suan issizler grubundayimmm maaalesefff seeen :)
Sohbet acilmis ama yazam yokkiii :) hosgeldin memleketimize :) nerden geldin :)Kızlarrrrrr bende izmirrr yeni taşındığım için bende kimseyi tanımıyorum :)) İyi olmuş böyle bi sohbet açmanız
Canım ben mersindeydim eşimin işi nedeniyle taşındık :) sen İzmir’in neresiSohbet acilmis ama yazam yokkiii :) hosgeldin memleketimize :) nerden geldin :)
Buca sirinyerde oturuyoruz bizde :) siz ne tarafa tasindiniz :)Canım ben mersindeydim eşimin işi nedeniyle taşındık :) sen İzmir’in neresi
Ben çiğli’deyim canım :)) biraz mesafe varmış ama olsun yaş kaçBuca sirinyerde oturuyoruz bizde :) siz ne tarafa tasindiniz :)
24 senin :)Ben çiğli’deyim canım :)) biraz mesafe varmış ama olsun yaş kaç
Bende 24 aslen izmirli misin çocuk falan var mı :) çalışıyor musun24 senin :)