Nişan İzmirliler nişanım için Yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

innocence_smyrna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
1
0
86
İzmir
Kızlar, mayısta nişanım var. boshayallersmile Ama biz nişan yapılacak yeri ve kuaförü bulamadık henüz. Nişan 70-80 kişilik olacak. uygun fiyatlı küçük bir yer arıyoruz. kuaför konusuna gelince benneyaptımki en büyük korkum makyajımın çirkin olması. kuaför bornova karşıyaka taraflarında olabilir. lütfen yardımcı olun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm oncelikle soylemeliyim ki bence gec kalmissiniz. kır düğünleri nişan için pahalı olur. düğün salonlarına gelince 70 80 kişilik bir nişan için gereksiz. ama illa ev dışında yapmak istiyorsan birkaç yer tavsiye edebilirim. çiğlide elite düğün salonunda salon 2, bayraklı yüzme havuzunu da övenler var ama ben gittim hiç beğenmedim :D bence bu hafta içinde hemen gidip konusun. kuaföre gelince, geçen yaz abimin düğünü oldu ve hayatımda ilk defa makyaj yaptırdım. cok memnun kaldım. çiğlide zümrüt kuaföre gittim ben. hem cok uygun hem de cok güzel oldu makyajım. Allah tamamını erdirsin. şimdiden tebrik ederim :1hug:

Mekan ismi veremeyecem ama öneri de bulunabilirim.
Evine yakın kafe gibi yerler varsa nişan için uygun olabilir. Canlı müzik istiyor musun bilemiyorum ama.

Benim nişanım da 50- 60 kişilik olmuştu evimizin terasında. Sandalye, masa kiraladık. Yemekli olmuştu.

Kuaför konusunda da ben mahallemizde köhne bir kuaföre yaptırdım saçımı. Beğendiğim modelin fotosunu götürdüm kuaför benzetmeye çalıştı. Hoşuma da gitti :9: Makyajım hafif olsun istedim basit bir şey yaptı. Saçım da makyajım da beğenildi. :8:

mekan bilmiyorum ama kuaför olarak ksk çarşı sonunda salon yasemin var, madalyalı kuaför:65:
facebook da grubu var salon yasemin diye bi bak ,fotoğraflara falan,iletişime geçersin beğenirsen canım..mutluluklarr:71:

Son düzenleme:
bende sana ızmır konagını onerırım...menu fıyatıları 50-55 tl arası.Lımıtlı yerlı ıckılı. Ustelık pasta da bu fıyata dahıl. Ben mart ayında Balcova Termal Otelde yapıcam.65 kısılık olucak benımde nısanım yemeklı.senınkı yaza denk gelecegı ıcın acık alanda yapacaksın sanırm. O yuzden Balcova termal otelın bahcesı sıze buyuk gelır. Nacı usta var orası da 50 tl cıvarı :) mavı yesıl de aynı fıyat :)) ben baya arasıtrma yaptım ordan bılıorum canım :) sac makyaj ıse cok krıtık bır ıs mutlaka onceden tanıdıgın bır kuafoıre gıt derım ben ve mumkunse nısan makyajını onceden bır kere prova ettır.

Back