• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

ben o zaman kadar oraya gelirim:10::10:

msjı yazdıktan bi gün sonra Ankara'ya dönmüştüm, maalesef gidemedim :26:
iki gündür Ankara da felaket sıcak, hele 4 derece daha artmış ya, akşama kadar hatta geceye kadar kendime gelemiyorum, İzmir nasıldır acep, bi annemi babamı arayayım da kontrol edeyim, iyiler mi? oturdukları yerden terliyorlardır

merhaba arkadaşlar nasılsınız

artık Ankara'dan merhabalar, İzmir'den döndüm de, iyiki dönmüşüm :7: hiç çekilmiyordur, gerçi İzmirimiz bi başkadır. her şeye rağmen ayrıdır, severiz, az görmeyince özleriz....:31:

artık Ankara'dan merhabalar, İzmir'den döndüm de, iyiki dönmüşüm :7: hiç çekilmiyordur, gerçi İzmirimiz bi başkadır. her şeye rağmen ayrıdır, severiz, az görmeyince özleriz....:31:

evet baya bi sıcak ama gülü sevince dikeni pek sorun olmuyor :)

İzmir'i çok seviyorum.Çok farklı ve Türkiyenin en güzel şehri benim için.İnsanları da canayakın,sevecen.İzmir de can sıkıntısı çekmezsin,mutlaka yapacak birşey ve gidecek bir yerler vardır.Alışveriş yapacak yer bol,hergün bir yerde sosyete pazarı ki birşey almasam bile gidip dolaşmak keyfimi yerine getirir ki birşey almadan çıkmak imkansız heralde :)
Yazın bin arabaya at kendini Çeşme Ilıcaya ki ben en çok Ilıca plajını severim.
Eşim de çok sever İzmir'i...ee O 9 Yılını geçirmiş orada ben 7 yılımı.
Ama itiraf edeyim evli biri olarak İzmir de yaşamak istemiyorum.Kızlarının çok güzel olduğu için değil,çok açık giyindiği için.Ve bana kızacaklar mutlaka olacak ama çok tanık olduğum bir durum var İzmir de evli erkekler daha bir cazip geliyor kızlarına.Ayrılmak isterlerse başlarına bela olmazlar diye heralde.
Her neyse sırf mutlu giden evliliğim de,eşimin nefis savaşı vermesini istemediğim için İzmir'de yaşamak istemiyorum.Eşine güvenmiyorsun diyenler olacak eşime güveniyorum ama insan ilerde başına ne gelip gelmeyeceğinden emin olabilir mi ?Hoş yapan erkek heryerde yapar.Ama bir niyeti bozmak var,bir de niyeti bozduranların bol olması...
Her neyse İzmir şehir olarak benim en sevdiğim şehir...

Bütün izmirli bayanlar toplanmışken size birşey sormak istiyorum cilt bakımı yaptırmak istiyorum izmirde önerebileceğiniz bir merkez veya salon varmı ? forumda ilgili başlığın altınada yazdım sorumu ama tam cevap veren olmadı izmirde bu tür yerleri hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olabilimisiniz cildim çok kötü oldu beze içinde temizletmem lazım önerilerinizi bekliyorum bayanlar şimdiden teşekkürler :)

bayram geldi İzmir yolları göründü, ee vakti de gelmişti, bir ayı geçirmeyeceksin, hemen özleme çanları çalmaya başlıyor :16::16::16:

kizlarr izmir adnan menderes havalimanindan metro Aliaga ya gidiyor mu ?
giden varmi yada bilen her saat varmi acaba? birde kac para?
bir arkadasim icin soruyorum....

Back