İzmirliler kulübü

ACıLLLLL !!!! 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bir bebek için O Rh (-) NEGATıF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. ırt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... Duvarınızda paylaşabilir misiniz? Ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı... KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN BASKA YORUMLARA LÜTFEN COOK ACıL

biraz önce burda bi konuda denk geldim arkadaşlar bi bakın

canım nerden buldun bunu bizlerde paylaşalım belkı bır faydamız olur

sende sagol tatlımopuyorumnanaktan

mrb kızlar nasılsınız allah acil şifa versin yavruya kızlar yarın benim doğum günüm ve de kızımında doğum günü hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum ıYı YILLAR

Şimdiden yeni yılınızı kutlamak istedim izmirimin güzel bayanları...
Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun...:1hug:Şeniz

slm lar herkese bayadır girmedim malum ders vs..herkese mutluluk ve sağlık getirsin inşallahh..ve tüm izmire izmirlilere neşe bana da atamaaaa çıksın inşalllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…