İzmirliler kulübü

Herkese iyi akşamlar kızlar nezamandır konuşamıyoruz umarım hepinizde iyisinizdir.:1hug:Cennetcim,Çakılcım.Bitoşum,nasılsınız ne var ne yok?:1rolleyes:

herkeze merhabalar.ben ıyıyım canım sagol sen nasılsın evet ya konuşamıyoruz artık hiçmafoldumben

Bende iyiyim canım nolsun işte,gerçi bugün içim biraz buruk:çok üzgünüm: bizamanlar bende öğretmendim.Öğretmenlik çok kutsal ve çok güzel bir meslek özelliklede çocukları seven kişiler için.Eski günlerimi yadettim öğretmenler gününde...:çok üzgünüm:

Herkese iyi akşamlar kızlar nezamandır konuşamıyoruz umarım hepinizde iyisinizdir.:1hug:Cennetcim,Çakılcım.Bitoşum,nasılsınız ne var ne yok?:1rolleyes:

saol canım hastalıkla uğraşıyorum bende ama genel olarak iyiyim sen nasılsın

biraz gecikmeli olsada öğretmenler günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

saol canım hastalıkla uğraşıyorum bende ama genel olarak iyiyim sen nasılsın

biraz gecikmeli olsada öğretmenler günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

Sağol canım benim:1hug:a.s.Sana çok geçmiş olsun umarım çok ciddi bir durum yoktur,acil şifalar diliyorum. İnşallah şimdi daha iyisindir ,kendine çok iyi bak ve dikkat et,öpüyorum seniŞeniz

Sağol canım benim:1hug:a.s.Sana çok geçmiş olsun umarım çok ciddi bir durum yoktur,acil şifalar diliyorum. İnşallah şimdi daha iyisindir ,kendine çok iyi bak ve dikkat et,öpüyorum seniŞeniz

yok bugün daha iyiyim saol canım sende kendine çok iyi bak bende öpüyorum opuyorumnanaktan sen neler yapıon nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…