İzmirliler birlikte toplanıp çoçuk esirgeme kurumu ya da huzurevi ziyaret edelim mi ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Güzel şehrimin güzel insanları birlikte toplanıp izmirde ki huzurevi ya da çoçuk esirgeme kurumu olabilir ziyaret edelim mi ?

Katılmak isteyen bana özel mesaj atabilir tarihini birlikte konuşup ortak bir gün belirleyelim ne dersiniz kızlar ?

keşke gelebilme imkanım olsaydı inan içim gidicek gelemediğim için!
izmirde yaşıyanlar kesinlikle katılmalı bu aktiviteye..çok güzel düşünmüşsün tebrik ederim livimalkisalkisalkis

Güzel şehrimin güzel insanları birlikte toplanıp izmirde ki huzurevi ya da çoçuk esirgeme kurumu olabilir ziyaret edelim mi ?

Katılmak isteyen bana özel mesaj atabilir tarihini birlikte konuşup ortak bir gün belirleyelim ne dersiniz kızlar ?

canım burdan hangi gün ve kesin nereye gidileceğini bildirseydin gelmek isteyenlerde tarihe göre hareket ederlerdi diye düşünüyorum. bu çok güzel bir ziyaret olacak katılmak isterim zaman uyarsa bana...

Çok güzel ve anlamlı bir düşünce.Hafta içi öğleden sonra veya hafta sonu bir aksilik çıkmadığı müddetçe seve seve katılırım.kaydirigubbakcemile5

tarih ve yer belirlenirse bende katılabilirim çok hoş düşünülmüş bir aktivite tebrikler opuyorumnanaktan

tarih, yer ve zaman belirtilse çok iyi olur kanısındayım. eğer durumum uyarsa neden olmasın.opuyorumnanaktan

liv artık bir tarih belirlede herkes ortak bir tarihte birleşsin.topiğini ihmal ediyormuşsun gibi geldi bana canım...

eee katılım yok sanırım, tarih belli olmadığına göre, cumaartesi 3 haftalığına mers,ne gidicem inşallah döndüğümde gideriz, katılamassam çok üzülürüm :gitme:

Kızlar ızmir karsıyaka cocuk esirgeme kurumuna 23 nisan haftasında gidelim diye dusundum gun olarak şu bugun diyemıyorum oncelikle benim gidip konusmam lazım orasıyla ziyaretler ne sekilde gerceklesiyor ogrenip size bilgi verecegim

Konu sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır...

Not:Ziyaret edilecek yerden detaylı bilgi alındıktan sonra
yer ve saat bildrilecekmiş.

Back