ızmırlı kızlarr gelın burda toplaşalımmm=)))

cimcime35

Bıldırcın Yumurtası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
127
1
Kızlarr bu sıcaklarda evde oturuyorum ve çok sıkılıyorummm :KK33: siz neler yapıyosunuz güzel izmirimdee??? konuşak tanışak kaynaşak geyik yapak :KK52: :KK52: :KK52:

ne güzel olur valla. bende izmirliyim falat okulum sebebiyle çanakkalede yaşıyorum :)

sende bendensin:) bende izmirliyim.karadeniz teknikte okuyorum canm.yazları full burdaym.kşında gidip geliyorum sürekli:)ne güzel bak hem senin daha yakınmış.benm çok uzak uçakla bile aktarmasız 2 saat:)

Yeni geldim İzmir'den... 1 hafta boyunca Alsancak ve Karşıyaka gezmediğim yer bırakmadım :) Daha çok kalmak istiyordum ama dönmem gerekti :KK43: :KK43: Seviyorum İzmir'i bambaşka bir şehir...

İzmir'in deli sıcakları başladı pişiyoruz artık..ama yine de hiçbir şehre değişmem :KK66:

kesinlikle canm zaten yaz dediğin sıcak olur kardeşim nolcak izmir için herşey çekilir:))))

İyi olmuş böyle bir topik açman canım.
benim de aklımdan geçmişti.
bende izmirliyim doğma büyüme.
29 yıldır izmirdeyim :)
şuan çeşmealtındayım. burdA bahçede üşüdüm şimdi.

İyi olmuş böyle bir topik açman canım.
benim de aklımdan geçmişti.
bende izmirliyim doğma büyüme.
29 yıldır izmirdeyim :)
şuan çeşmealtındayım. burdA bahçede üşüdüm şimdi.

bende adadaydım bi haftadır yeni geldim izmire orasıda sıcaktıı burasıda çok sıcak:KK43: hoşgeldin canm buarada :KK16:

aynen canm.tv,net,komşu kahve fal arasıra dışarı çıkmalar falan günler öyle geçiyo işte :KK6: çalışmıyosun sanırım okuyomusun :KK16:

aynen canm.tv,net,komşu kahve fal arasıra dışarı çıkmalar falan günler öyle geçiyo işte :KK6: çalışmıyosun sanırım okuyomusun :KK16:

çalışmıyorum canım. okulum biteli çok oldu. 2 yıl öncede yüksek lisans yaptım. şimdi nişanlıyım. beklemedeyim yani :)
sen okuyormusun canım?

oooooohhh darısı başıma :nazar: bende 9 eylülde 2 yıllk bitirdim.şimdide ktüde jeoloji müh. okuyorum canm trabzonda.buarada senin ve tüm hatunların kandili mübarek olsunn :82:

oooooohhh darısı başıma :nazar: bende 9 eylülde 2 yıllk bitirdim.şimdide ktüde jeoloji müh. okuyorum canm trabzonda.buarada senin ve tüm hatunların kandili mübarek olsunn :82:

Teşekkür ederin canım. Seninde kandilin mübarek olsun.
kaçıncı sınıftasın? memnunmusun hayatından?

Teşekkür ederin canım. Seninde kandilin mübarek olsun.
kaçıncı sınıftasın? memnunmusun hayatından?

2deyim canm.2yl önceden okudum 2 yılda kaybım var ömrüm okumakla geçiyo anlıcağın:)memnunum iş hayatı çok zor ve ciddi geliyo.şuan rahatım hayat daha güzel nasılsa önümde uzun seneler iş hayatı beni bekliyo:)

X