oooooo copsuz uzum sekerimmm eee kac senelik evlisiniz
2010 da evlendım cnım 3,5 yıl bıtttı siz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooo copsuz uzum sekerimmm eee kac senelik evlisiniz
evet ankara gittimde daha iyi anladim izmir bir baska hoss geldinn sekerim
es
erimizin ozaman hakki odenmez tatlim yaaa
akli basina gelcenden eminim
gelcekte gec olcak ozman da ben olmucam
İş işten geçtikten sonra zaten bir anlamı kalmıyor ki ıns hayırlısı olurda hakkınızda mutlu ve huzurlu olursun tatlım
Geçmiş olsun tatlım yaaa neyi var
Bende hamile kalmak. İstiyorum y bakalım bir dusukten sonra Allah nasip etcekmı
Benim yengem burun acmak icin serum yapiyo oda olmazsa doktor tuzlu su yap ver demis ayyy gecmis olsun canim ya benim yigenimde ayni durumdaBurunları tıkalı canımcım bide agladıgında katılıyo korkutuyo bizi şimdi iyi biraz acilde actılar bende solusyonlaacıyorum surekli
Bizim temmuzda tam 2 sene olucak tatlim benim bende istiyorum artik ama duzensiz adt oldugumdan dolayi biraz zor sanirimHmmm nekadar oldu evleneli
İzmir'i görünce yazmadan edemedim. Merhaba herkese
hossss geldin tatlim aramiza sendeeee merhabaaa izmirin neresinden tatlim
Merhaba kızlar :) İzmir'e taşınalı 3.5 ay olmuş bi İstanbullu olarak bu konuyu görünce zipladım hemen :)
Hoş buldum canım, Karabağlar'danım ben
Borvadan bende tatlimm nasinsin anlat bakalim evlimisin bekrmisin
​Bekarım canım. 1 seneye yaklaşan bir ilişkim var erkek arkadaşım da askerde şimdi onu bekliyorum. Bir yandan da okula falan devam ediyorum işte, üniversitedeyim. Sende durumlar nasıl ?
selam bende izmir yenigirneden herkese selamlarr :) havalarda güzell içim kıpır kıpırrr
​Bekarım canım. 1 seneye yaklaşan bir ilişkim var erkek arkadaşım da askerde şimdi onu bekliyorum. Bir yandan da okula falan devam ediyorum işte, üniversitedeyim. Sende durumlar nasıl ?