Izmir'li hatunlar haydi sohbete

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: $1496700_10152342006554776_615811087_n.png :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Son düzenleme:
aaaaa kız niye bozusmuslar :KK23:

ne bileyim ya bu çarşıya çıkma olaylarında problem yaşanmıstı biraz eltimde gidecekti onlarla bende kendime elbise almaya gidicektim kemeraltına nyse görümcem arıyo yok gitmicez diyo snrada problem çözülüyor eltime gel diyor oda temzliğe başladm gelemem diyor birzda erkek kardeşi bişeyler söylemiş karışıkk ya ama eltimin yüzü gülmüyodu bende tersine gülüyorum konusuyorum herkezle bide güzel olmuştum gelinini begndik demiş herkes :KK52:

ne bileyim ya bu çarşıya çıkma olaylarında problem yaşanmıstı biraz eltimde gidecekti onlarla bende kendime elbise almaya gidicektim kemeraltına nyse görümcem arıyo yok gitmicez diyo snrada problem çözülüyor eltime gel diyor oda temzliğe başladm gelemem diyor birzda erkek kardeşi bişeyler söylemiş karışıkk ya ama eltimin yüzü gülmüyodu bende tersine gülüyorum konusuyorum herkezle bide güzel olmuştum gelinini begndik demiş herkes :KK52:

ayyyy ne sacma bu gibi şeylerden hiç surat asılırmı kız geliliğini begendikten sonra burda resmini koysana merak ettım eltinle işin var ozaman sana öle dediklerini duydumu :18:

ayyyy ne sacma bu gibi şeylerden hiç surat asılırmı kız geliliğini begendikten sonra burda resmini koysana merak ettım eltinle işin var ozaman sana öle dediklerini duydumu :18:

tmm canm koyarım resmini provada çekerim yarın :d vallahi görümcem o kadar destek oldu ki uğraştı ki eltimin nişanı düğünü için zeynp şimdi daha iyi anladm kimin dost olduğunu dedi..vallahi 2 gün nişanlımla pek konuşamadk bile hep görümcemin yanındaydım..doğum günümde onlarla çarsı alısverişindeydim nişanlım nerde kaldın gelin artk diyordu :d ama kaynanam da elbisemi aldı ödetmedi bana :21:

tmm canm koyarım resmini provada çekerim yarın :d vallahi görümcem o kadar destek oldu ki uğraştı ki eltimin nişanı düğünü için zeynp şimdi daha iyi anladm kimin dost olduğunu dedi..vallahi 2 gün nişanlımla pek konuşamadk bile hep görümcemin yanındaydım..doğum günümde onlarla çarsı alısverişindeydim nişanlım nerde kaldın gelin artk diyordu :d ama kaynanam da elbisemi aldı ödetmedi bana :21:

Allah mutlu etsin ne güzel :KK30:

Kiz masallah kaleyi sen icten fet hetmissin helal olsun ben senin kadar tatli dilli olamadimdan hemen alisamamistim
Senin dediğin o tüy dökücü her neyse o işte unuttm adını :KK51:

bitki derman canim gercekten ise yariyormus

niye ayrildin hic biseyde solemiyon hee anlat bakim

Benim sözlerimi dinlemiyor hep karşı öıkıyor bi kerede olsun tamam aşkım demiyor :KK25: tartışmaya başlayınca benim eski erkek arkadaşlarımı yüzüme vuruo bnde bunaldım artık benim kalbimi ne kdar kırdığını görmüyor varsa yoksa kndi sevgisi:KK25:

hos geldin tatlim aramiza valla bu konuda bal bocegi cok bilgili daha once bu alanda calismis direk ona sor derim ama kesin cozum yok diyolar ya anlamadim gitti

hoş bulduk tatlım tamam bakayım, ben bi yere gidiyorum 7. seans hala bitmedi of of başka bi yere gidip kesin bitirmek istiyorum ağustosta da düğün yandım yani..

X