- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
:13: afferimm kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:13: afferimm kız
Allah yardımcınız olsun canm ya ama yinede sakin olmaya çalış eşinin de suçu yok..üzmeyin birbirinizi tatlımm sen dök içini bizee
senin düğün aşamalarıı nasıl gidiyor bakim
güzel gidiyor tatlım sükür gelinlik provam var yarın biranda karar verdm gelinliğe :d dünde görümcemi nişanladık eltimlede bozuşmuşlar kaynanam diyo iyi ki varsın zeynepcim
aaaaa kız niye bozusmuslar
ne bileyim ya bu çarşıya çıkma olaylarında problem yaşanmıstı biraz eltimde gidecekti onlarla bende kendime elbise almaya gidicektim kemeraltına nyse görümcem arıyo yok gitmicez diyo snrada problem çözülüyor eltime gel diyor oda temzliğe başladm gelemem diyor birzda erkek kardeşi bişeyler söylemiş karışıkk ya ama eltimin yüzü gülmüyodu bende tersine gülüyorum konusuyorum herkezle bide güzel olmuştum gelinini begndik demiş herkes
ayyyy ne sacma bu gibi şeylerden hiç surat asılırmı kız geliliğini begendikten sonra burda resmini koysana merak ettım eltinle işin var ozaman sana öle dediklerini duydumu :18:
ney nasil bir seymis kiz anlamadim
tmm canm koyarım resmini provada çekerim yarın :d vallahi görümcem o kadar destek oldu ki uğraştı ki eltimin nişanı düğünü için zeynp şimdi daha iyi anladm kimin dost olduğunu dedi..vallahi 2 gün nişanlımla pek konuşamadk bile hep görümcemin yanındaydım..doğum günümde onlarla çarsı alısverişindeydim nişanlım nerde kaldın gelin artk diyordu :d ama kaynanam da elbisemi aldı ödetmedi bana
Allah mutlu etsin ne güzel
Ahhh ahhh aminn
kız sen neden dertlisin böyle
Kiz masallah kaleyi sen icten fet hetmissin helal olsun ben senin kadar tatli dilli olamadimdan hemen alisamamistimtmm canm koyarım resmini provada çekerim yarın :d vallahi görümcem o kadar destek oldu ki uğraştı ki eltimin nişanı düğünü için zeynp şimdi daha iyi anladm kimin dost olduğunu dedi..vallahi 2 gün nişanlımla pek konuşamadk bile hep görümcemin yanındaydım..doğum günümde onlarla çarsı alısverişindeydim nişanlım nerde kaldın gelin artk diyordu :d ama kaynanam da elbisemi aldı ödetmedi bana
Senin dediğin o tüy dökücü her neyse o işte unuttm adını
Bende sevdiğimden ayrıldm mayısta sözümüz vardı kalbimi kırdı ondan ahladım
kızlar selam izmirde düzgün bir lazer epilsyoncu var mı?
çok dertlim bu konuda
niye ayrildin hic biseyde solemiyon hee anlat bakim
hos geldin tatlim aramiza valla bu konuda bal bocegi cok bilgili daha once bu alanda calismis direk ona sor derim ama kesin cozum yok diyolar ya anlamadim gitti