Canım kadın hormonları değişken olduğu için %100 bitme diye bişey yok . %70 gibi bir sonuç alınıyor ve geri dönüşümü var kesin çözüm yok hiç birşeyde özelliklede alex etkili kalın siyah tüylerde ama sahte cihaz çok güvenilir yer olması çok önemli ama öyleş yerlerde de fiyatları çok yüksek. Ben alsancakta reklam olmasın diye isim vermeyim çalıştım lazer yapan yerde o yüzden orlara paralar dökmek istemiyorum . Bu makina çok hoşuma gitti elinin altında can yakıcı değil kullanımı da uzun bu fiyata ve çıkartmıyor batık yapmıyor. Bir kaç sene sonra ömrü bitince yine çıkıyor ama diğer lazerde de zaten bu böyle ki . iki tam bacak fiyatı 800 tl zaten bunu 1.200 tl ye alsan istediğin yere bir kaç yıl kullanıp kaymak kaymak olucan bitince yine al taksitle . ayda 20tl kuaför yerine 50tl taksidine vermek bana çok makul gözüktü . Evet jiletle almak mecbur yoksa cihazlar hemen dökmüyor görmüyor çnkü kalın ve sert koyu çıkması için jiletle yapın diyorlar bi kaç yıl sonrda hamile vs. kaldın hormonların değişti jiletle aldığın yerlerden de pürtlüyor. :44: