• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmirli hanımlarımızın tercihi

aysepilasyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
549
4
118
59
İzmir
Değerli üyeler ve misafirler,
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..

a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. Hepsi
f. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.

bence sadece izmir için değil de genel olarak lazer epilasyon yapan yerlerin müthiş reklam çalışmaları nedeniyle artık herkes lazeri tercih ediyor sanırım
eh tabi bi de sabır meselesi var

Evet lazerin hem çok reklamı yapılıyor hem de vaatler biraz gerçek dışı. Koltukaltı ya da genital gibi kılların en sert olduğu bölgeler dışında ben avuç gibi tüysüz kalmayı lazerle başarmış birini duymadım henüz :) ığnelinin acısı ve leke ihtimali de caydırıyor ama insanları, keşke herkes işinin ehli olsa da iki taraflı mutlu olsak :)

Haklıyım galiba aradan yaklaşık beş gün geçmesine rağmen düşüncesini yazan sadece 2 dost.. Kendileride izmirli değil bu arada. Ama görüntüleme sayısı 50 ye yaklaşmış. Bunu da anlamak da zorlanıyorum doğrusu. Ya bu görüntüleme sayılarında doğru gitmeyen birşeyler var ya da bayanlarımız okumayı seviyor da yazmayı sevmiyor:)

Ben d şıkkı diyorum Ayşe hanım, çok fazla reklam ve kampanya var ama tamamen bitti diyen yok :( bekleyeceğiz ve göreceğiz, benim bütün arkadaşlarım lazere gidiyor memnun olduklarını söylüyorlar ama henüz tamamen bitti diyen olmadı.

ben maddi durumla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü iğneli epilasyonda ucuz bir yöntem değil seans araları daha sık olduğundan lazerle aynı parayı bulacağını düşünüyorum, lazer parasal olarak daha lüks değil yani..reklama gelince kesinlikle katılıyorum, çok iyi reklam yapıyorlar..arama motorunda ''balıkesir iğneli epilasyon'' yazıyosunuz ama karşınıza ne kadar lazer epilasyon yapan yer varsa çıkıyor da bi iğneli epilasyon yapan yer çıkmıyor malesef..bu işi yapan çoğu insanın web adresi bile yok ya onlar işlerini ciddiye almıyorlar reklamı önemsemiyorlar (sizi ayrı tutuyorum bu konuda :) ), yada külfetli geliyor..bilemiyorum ama bu durum benim çok canımı sıktı açıkçası iğneli epilasyon yapan yer bulana kadar canım çıktı..

özel msj gönderecektim ama msj sayım dolmadığından buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın :)
sizinle daha öncede irtibata geçmiştim belki hatırlarsınız ancak her seansa izmire gelmem beni maddi olarak baya zorlayacağı için edremitte bir yer bulup yaptırmak zorunda kaldım..size 1-2 bişi sormak istiyorum,bende ii bir güven telkin ettiniz çünkü,gönül size gelmek isterdi ama sebebini açıkladım..neyse ben bugün 7 seans lazerden sonra iğneliye başladım,1 saat sürdü iğneli epilasyonum, cihazın adı sorisa de5000 ,acısızmış..(gerçi siz cihazın önemli olmadığını söylüyorsunuz ama yinede belirteyim dedim ) ben korkarak başladım ama hiç acı duymadım yani duydum ama çok çok az sinek ısırığı gibi,bu anormal bişeymi acaba, iğneli epilasyon cihazlarındada her seferinde doz arttırma gibi birşey oluyor mu lazerdeki gibi..bundada param boşuna gitsin istemiyorum,yani acımadı diye az doz verilmiş olabilir mi? birde siz 10 parmağa dikkat etmem gerektiğini söylemiştiniz,bu bayanda 10 parmak çalışıyor ama kimi kılların çekildiğini hissttim daha doğrusu çekerken kırıldığını hissettim çıt çıt sesler geldi ve korktum biraz..gerçi bayana söyledim kimileri kırılıyo galiba hissediyorum dedim, o da evet kimileri çok ince ve çekerken kırılıyolar ama ben onlar için tekrar akım verip bırakıyorum yani kökünü yakıyorum,dökülürler uzadıkça dedi,böyle bişi mümkünmü?
inş yardımcı olursunuz bana,hıı birde unutmadan benm iğnemi bi küçük kutuya koymuşlardı ama eve gelince gördüm ki yanlışlıkla başka birinin iğnesinin olduğu kutuya koymuşlar, yani şuan bnm iğnem ve bilmediğim bi başkasının iğnesi aynı kutuda temaz halindeler,yeni iğne talep etmelimiyim sizce,herhangi bir risk olur mu temastan kaynaklanan..tekrar teşekkürler..

selam gamze yazdıkların dikkatimi çekti ilk önce makineyi söylim sorisa 5000 acısız bir makine değil o makineler çıkalı 10 yıldan fazla oldu şimdi ikinci elde bulursunuz onları ve gayat acılı bir makine o bayan size akımı düşük çalışıyor acıyı hissetmeyin diye o yüzden kıllar gelmiyor ve kırılıyor daha sonrada o kılara akım veriyor onların döküleceğini söylüyor ama o kıllar dökülmez bi dahaki seansta o kılara yine yapıyor iğne konusunda ise kesinlikle iğnenizi değiştirmenizi talep edin mikrop kapabilir hiçde hijyen değil şimdi iğneli epilasyonda son sistem makineler var ve gerçekten acıyı de5000 den daha az hissediyorsunuz saniyedeakım veriyor ve makine kendi kesiyor akımı hoşçakalın inşallah size yardımcı olmuşumdur.

işinin ehli uzmanlar o kadar azki buluncada bırakmamak lazım diyorum gerçekten işini severek yapan uzmanıda sonuna kadar destekliyorum

selam gamze yazdıkların dikkatimi çekti ilk önce makineyi söylim sorisa 5000 acısız bir makine değil o makineler çıkalı 10 yıldan fazla oldu şimdi ikinci elde bulursunuz onları ve gayat acılı bir makine o bayan size akımı düşük çalışıyor acıyı hissetmeyin diye o yüzden kıllar gelmiyor ve kırılıyor daha sonrada o kılara akım veriyor onların döküleceğini söylüyor ama o kıllar dökülmez bi dahaki seansta o kılara yine yapıyor iğne konusunda ise kesinlikle iğnenizi değiştirmenizi talep edin mikrop kapabilir hiçde hijyen değil şimdi iğneli epilasyonda son sistem makineler var ve gerçekten acıyı de5000 den daha az hissediyorsunuz saniyedeakım veriyor ve makine kendi kesiyor akımı hoşçakalın inşallah size yardımcı olmuşumdur.

teşekkür ederim cvbın için ya üzüldüm şimdi ben yaa :( boşunamı verdim o parayıda şimdi yani akım düşük die etkisini görmem ozaman ilk seansta..cihazı bilmiyorum 4 tane modu vardı,klasik, flash vs gibi..nettende bakmıştım ben acısız yazıyodu flash modu için bnmde içim rahatlamıştı,demekki cihazdan dolayı acı hissetmedim diye..iğnede kesinlikle değiştiricem,bnmde içime sinmez zaten bu saaten sonra..

Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..

d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. Hepsi
saygılarımla.

Arkadaşlar konu biraz dağıldı galiba bu yüzden müsade ederseniz tekrar konu başlığına dönelim diyorum ve özellikle İzmirli bayanlarımızı düşüncelereini ifade etmeye bekliyorum.

Kusura bakmayın aysel hanım size sorumu burdan sormamın sebebini açıklamıştım ve cevap yazacağınızı tahmin etmiştim..tekrar pardon konuyu daha fazla meşgul etmemeyim...

gamzecim keşke yardımcı olabilseydim ama yazdıklarım doğru maalesef kılın iğne girilip akım verdikten sonra alındığını hissetmemen gerek doğrusu bu

e. Hepsi
saygılarımla.

izmirli hanım arkadaşlar nerelere saklandınız allah aşkına hadii ama ilginizi bekliyorum.

ayse hanım yazdıklarınızı okudum iğnrli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum,ücretinizi öğrenebilir miyim?

İzmirdeki yerlerin çok etkili reklam kampanyası yürüttüklerini düşünüyorum ,kendi adıma bi tanıdığım vasıtasıyla bir yere başlamıştım o da reklam yoluyla bulmuş ama sonradan çok pişman oldum ,hala daha el ilanları vs. bir sürü insan kanıyor kendi adıma üzülüyorum

Canım özür dilerim ama bu konuda hiçbir fikrim yok iğneli epilasyonla lazer ne demektir nasıl olur bilmiyorum bile çünkü hiç ilgilenmedim.Bunlara biraz fazla para lazım.Ben ameliyat eldiveniyle alıyorum çokda rahat,temiz ve ucuz oluyor.

Back