- Konu Sahibi aysepilasyon
Değerli üyeler ve misafirler,
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..
a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. Hepsi
f. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..
a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. Hepsi
f. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.