a canım hoş geldin bende darlanmıştım:) evet yapalım mutlaka kristal kadeh tokuştururuz.e ne yptın bugün var mı yeni atraksiyon
bugün vukuat yok masumum yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a canım hoş geldin bende darlanmıştım:) evet yapalım mutlaka kristal kadeh tokuştururuz.e ne yptın bugün var mı yeni atraksiyon
ben burdayım şekerim bi yandan forumda bakınıyorum bi yandanda kendime çay servisi yaptırıyorummagdurum ben magdurumm
kızlar dayanamaz gelirler mi birazdan ne dersin
![]()
geçen gün baktm ıyy camın önü toz olmuş 1 parmak. evin yan tarafında inşaat var malum kış burada ağır cam açılmıyor pek açsamda öteki tarafın açıyordum görmemişim bunu. dedm bi güzel su döküp yıkayayım silmekle baş olmaz:) neyse dökmeden baktım bi aşağı açık cam var mı diye 5. kattayım da10 litre kadar bi cama 10 litre kadar diğerine döktüm sonra aşağıdan bi ses:
Ay PARDOOOOON bakar mısınız yaaa. hiç bozuntuya vermeden baktım ya ben camları yeni silmiştim mahvoldu battı falan. bende dedim ki vallahi eğildim baktım bütü camların önü 2 parmak toz silinmiş gibi gözükmüyor diye döktüm yıkamadan mı sildin ne bileyim hiç düşünmedim dedim
birdaha sileceğim şimdi dedi bende pişkinlikle 5 dakika daha bekleyin de biraz daha su dökcem dedimkadın dumur oldu tamam dedi ama ben koptum gülmekten
allah senin eline düşürmesin kimseyi![]()
valla sorma oslew Allah düşürmesin. bu gacı ile
ters gidilmez ben söliyim
![]()
hoşgeldinn.bende sıkılıp darlanmıştım iyice.ee naptın mazlumu oynamaya devam mı? kızlar bi saat yapalım buluşalım hakikaten ya sıkılıyom ben![]()