İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

a canım hoş geldin bende darlanmıştım:) evet yapalım mutlaka kristal kadeh tokuştururuz.:52: e ne yptın bugün var mı yeni atraksiyon

bugün vukuat yok masumum yani :nazar: magduru oynadım :1: hala oynuyorum şu an da bile:1: bugün bişey yok...ay sanki ne varsa yanıma gelip bakıyo ne yapıyorum diye..:1: bende o gelince kapatıyorum :1: ondan geç yazıyorum.. size tanıştıgımız ilk ayımızda onu nasıl işinden ettiğimide anlatayım bugün yemek yaparken aklıma geldi :1: ama bunu bilerek yapmadım tabi:1: şarja takayım pc yi birazdan döncem bebiş

ben anlatayım da nasılsa girince okuyacaksınız:1: biz tanıştıgımızda bunlar dayısıyla oto kiralama işi yapıyolardı...büroları büyük bir iş hanının altıncı katı yada sanırım daha mı yüksekti hatırlamıyorum..pencereden bakınca aşagıdan kaç kişinin geçtigini göremeyecegin kadar kalabalık bir cadde..beni aradı benimle birşey konuşmak istedigini söyledi.bende ögleden sonra ugrarım büroya dedim.gittim beni bekliyordu..oturduk tam konuşacaktık ki tlfn geldi.gitmem gerekiyor yerime idare edermisin dedi..tamam dedim:1: işte tlfnlara baktım kırk yıllık çalışanmış gibi araçları anlatıyorum..ücretini.adresi fln filan yarına randevuları yazdım...neyse tlfn sustu..çalmadı artık.bende sıkıldım..kanım kaynıyo napsam napsam diye...:1::1: kankam aradı o da yakındaymış gel dedim geldi hemen.biz tabi bir araya gelince pencereden aşagı bakıp geçenleri izlemeye başladık...:1: mini etekli hanımlar,takım elbiseli beyler:1: beyazlar içinde şık şıkıdım kızlar,bankacılar fln filan...hemen yanımızda su sebili vardı:1::1: 1 litrelik pet şişeye suyu doldurup doldurup aşagıya sallamaya başladık:60::60::60: tam yukarı baktıklarında geri çekiliyoduk:1:gülmekten kırılıyoduk ama:1: bayagı abarttık devam ettik deli cesaretiyle:1:sonra iş zıvanadan çıkmış ki büronun kapısı çaldı..bende buyrun dedim..iş hanının bekçisi:1::1::1: kısa boylu,yaşlı,başında yeşil örme papak,suratı kıpkırmızı olmuşşş...:60::60::60: onu görünce pıskırmaya başladık...adam iyice emin oldu tabi bizim oldugumuza...vayy bu ne terbiyesizlik şikayet ettilerde milleti yıkamışsınız da diye diye bagırmaya başladı...:60::60::60: şişe pencerenin kenarında ama ben hemen inkar moduna geçtim tabi...hemen çıkarmısınız ne munasebet nasıl böyle emin olmadan suçlayabiliyosunuz fln ayagına yatıp birde üste çıktım.adam yemedi tabi.neyse adam çekti gördügü küstahlık karşısında çekti gitti:60::60::60: sonra benimki geldi naptın fln filan diye sordu benim hemen eve çıkmam lazım böyle böyle oldu bekçi geldi ama anlamadım bişeyler söyleyip bagırdı gitti dedim:1::1::1: sonra ertesi gün dayısına çıkmış adam anlatmış dün böle böle oldu diye:1::1::1: adam bozulmuş tabi dayısı...hemen bunu çagırmış burda iki kız böyle böyle yapmış rezil olduk fln demiş kızmış:1::1::1: tartışmışlar benimkide anahtarı masaya fırlatıp işten ayrılmış...:60::60::60: birdahada dönmedi o işe:60::60::60::60: dayısıylada kötü oldu:60::60::60::60::60:

şimdi eşime de hatırlattım beraber yerlere yattık gülmekten :1::1::1: nette iş varmış çıkıyorum yine gelicem siz yazın ben okurum bebişler :1:

canım ya ne güzel içinde sürekli muzip bi çocuk var.benimde kanım kaynar yapmak isterim hep ama frenliyorum.senin su işine benzemiyor ama bende birşey yaşadım dur anlatayım ama banagıcık olmak yok:52:

geçen gün baktm ıyy camın önü toz olmuş 1 parmak. evin yan tarafında inşaat var malum kış burada ağır cam açılmıyor pek açsamda öteki tarafın açıyordum görmemişim bunu. dedm bi güzel su döküp yıkayayım silmekle baş olmaz:) neyse dökmeden baktım bi aşağı açık cam var mı diye 5. kattayım da:52: 10 litre kadar bi cama 10 litre kadar diğerine döktüm sonra aşağıdan bi ses:
Ay PARDOOOOON bakar mısınız yaaa. hiç bozuntuya vermeden baktım ya ben camları yeni silmiştim mahvoldu battı falan. bende dedim ki vallahi eğildim baktım bütü camların önü 2 parmak toz silinmiş gibi gözükmüyor diye döktüm yıkamadan mı sildin ne bileyim hiç düşünmedim dedim:36:
birdaha sileceğim şimdi dedi bende pişkinlikle 5 dakika daha bekleyin de biraz daha su dökcem dedim:53: kadın dumur oldu tamam dedi ama ben koptum gülmekten

geçen gün baktm ıyy camın önü toz olmuş 1 parmak. evin yan tarafında inşaat var malum kış burada ağır cam açılmıyor pek açsamda öteki tarafın açıyordum görmemişim bunu. dedm bi güzel su döküp yıkayayım silmekle baş olmaz:) neyse dökmeden baktım bi aşağı açık cam var mı diye 5. kattayım da:52: 10 litre kadar bi cama 10 litre kadar diğerine döktüm sonra aşağıdan bi ses:
Ay PARDOOOOON bakar mısınız yaaa. hiç bozuntuya vermeden baktım ya ben camları yeni silmiştim mahvoldu battı falan. bende dedim ki vallahi eğildim baktım bütü camların önü 2 parmak toz silinmiş gibi gözükmüyor diye döktüm yıkamadan mı sildin ne bileyim hiç düşünmedim dedim:36:
birdaha sileceğim şimdi dedi bende pişkinlikle 5 dakika daha bekleyin de biraz daha su dökcem dedim:53: kadın dumur oldu tamam dedi ama ben koptum gülmekten

ahahah bu da iyimiş ay ne kadar basit bi hayatım varmış hiç atraksiyon yok :66::66::52::52:

ay vallhi buraya geliim hiç yorgunluk falan kalmıyo :) gülüyom deli deli :66::66:

siz toplaşın konuşun ben sabah okurum yatmam lazım :) hadi bakalıımm iyi geceler hepicinize :71:

hoşgeldinn.bende sıkılıp darlanmıştım iyice.ee naptın mazlumu oynamaya devam mı? kızlar bi saat yapalım buluşalım hakikaten ya sıkılıyom ben:51:

1.saat 1.5 saattir burdayım ulaaaaaa nerdesiniz :D:52::52::52::52::52:

:66::66::66::66:

eşim o kadar pcyi istiyor sabahtan beri bi 15 20 dk zor verdim ona sürekli çekiştiriyordum hadi ver bugün buluşmam var . ilkgünden söz verip caymak olmaz delikanlı kadına yakışmaz diye :D
:82::82::82::82::82:

Son düzenleme:
hoşgeldinn.bende sıkılıp darlanmıştım iyice.ee naptın mazlumu oynamaya devam mı? kızlar bi saat yapalım buluşalım hakikaten ya sıkılıyom ben:51:

hoşbuldummm yok canım rol bitti:1: tırnaklarımı göstermeye başladım :1: yarın doktora gidicemde agda fln yaptım kendime :1: saat nasıl olcak cnm böle daha ii süpriz oluyo herkes kafasına göre girip çıkıo işteee:1::1:

Back
X