- Konu Sahibi tuanamevsim
-
buluşmaya az kaldı kızlar gelen yok mu kalkıyor kalkıyor 1 21 2 kalkıyor küçükparka otobüs kalkıyor gelmeyen kalmasın
hemen geliyorum ben zuzummmmmmm
iyi pazarlarrrr kk nin güzel alımlı neşeli biricik hanımları
Sanada iyi pazarlar canım kardeşim
benım ıcın uygun kızlarrr herzamannn ozaman cumartesi günü saat 14:00da küçük parkta buluşalımm
günaydın evrekam öncelikle o zaman anlaştık senin içinde o saatler uygunmuş madem benim içinde uygundur o zaman netleşti demektirr küçük park girişi düş bahçesi cafe saat 14:00 te oradayız geliyor olmana çok sevindim ayrıca çok teşekkür ederim
kızlarr bu cafe nerde tam olarakk..ve kimlerr gelioo tamm olarak
canım ben ve evreka35 tam olarak geleceği belli olan birde sen geleceksin sanırım eski vergi dairesinin ordan girdiğinde kahve diyarının hemen yanındaki cafe
canım bende bilmiyorum orayı kahve diyarını biliyomda iki tane var soner aç tasarıma gelmeden olanmı yoksa diğerimi
canım şöyle yapalım mı hepimiz için bilindik bir yerde buluşsak o şekilde cafeye gitsek sanırım daha iyi olacak gibi hem kimse aramak zorunda kalmaz ne dersiniz
bence güzel olur canım ozaman o buluşcağımız yeri kesinleştirelim
tamam tatlım benim aklıma ilk oraya en yakın izsu geldi senin aklına gelen bir yer var mı
küçükparkta üniversite börekçisi varyaa ordada buluşabiliriz canım
tamam canım daha iyi olur hem yakın hemde tam küçükparkın göbeği herkes bulabilir sanırım o zaman uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?