- Konu Sahibi tuanamevsim
-
saolun kızlarrr
eee neler yapıyonuz nasıl geçiyorgününüzz
saolun kızlarrr
eee neler yapıyonuz nasıl geçiyorgününüzz
iyidir canım ben bir yandan topiği takip ediyorum bir yandan cimcimemle uğraşıyorum bir yandan fotoğraf makinesinin ayarlarınla meşgulümbir yandanda gülşahımla konuşuyorum ne becerikli hatunum senin günüm nasıl geçiyor canım
vallahi ben hem bu topiğe bakıyorum hemde kkdaki diğer konuları okuyorum aynı zamanda msndeki arkadaşlarıma laf yetiştiriyorum arada bir taraftanda simoşumla ve fısıtıgımla konuşuyorum canımsen ne yapıyorsun tatlım?
becerikli kardeşim benimbu gülşahı ben tanıyormuyum acaba
hihi tanıyorsun canım aynaya bak hehe çok becerekliyim valla
çok çok geçmiş olsun canım çok iyi bilirimmigreni bendede o dert var çok zor insanın günlük yaşantısını bile tamamen bozuyor.umarım bir çözümü bulunur.
kuzuuuuuuuuu ben bir adet günceli puding rica ediyorum kaldımı elinizde acaba
ah ah aynı dert bende de var evrekacım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
kızlar hoşgeldiniz ama gitmişsiniz
ah ah aynı dert bende de var evrekacım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
kızlar hoşgeldiniz ama gitmişsiniz
ay hemen gönderiyim canım vallahi en hızlısından bıcıbıcı yaptırdımsaçlarına kadar sürmüş hatta yüzüne resmen puding maskesi yapmış görmeniz lazımdı gülmekten
kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzzzmigerenden sorun yaşayan arkadaşlarrrr hepinize acil şifalarr aynısını ben 10 yıldır çekiyorumm en son doktor buyuşturucu verdii bir kaç tavsiyeye uydum eskisine göre çok daha iyiyimm hatta maşallahh diyi,m kendimeee çokk daha iyiyimm umarım hepiniz iyi olursunuz migrenn çoookkkk illett bişeyyyyy yaaaaa allah çekene sabır versin inşlhh
kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzzzmigerenden sorun yaşayan arkadaşlarrrr hepinize acil şifalarr aynısını ben 10 yıldır çekiyorumm en son doktor buyuşturucu verdii bir kaç tavsiyeye uydum eskisine göre çok daha iyiyimm hatta maşallahh diyi,m kendimeee çokk daha iyiyimm umarım hepiniz iyi olursunuz migrenn çoookkkk illett bişeyyyyy yaaaaa allah çekene sabır versin inşlhh
hoşgeldin canım ama yetişemedik sanırım sana çıkmışsınben iyiyim teşekkür ederim tatlım sen nasılsın?sanada çok geçmiş olsun
hoşgeldinnn canım biz gidiyoruz sen geliyorsun bir türlü denk gelemedik. amin canımmm. gerçekten illet birşey.. sanada maşallah diyelimmmm :nasıazar:
kızlar akşama ne yapcaksınız:44::44:
benim dünden biraz varr bezelyee yanınada birz pilav yaparımm yeterr heraldee
tuanacım evtt taa bir türlüü denk gelemiyoruzzsiz genelde sabahları giriyorsunuz ben o saatte uyuyoo oluyoomm inek gibi, yatarımda biraz ee nasılsınız bakalımm
tuanacım evtt taa bir türlüü denk gelemiyoruzzsiz genelde sabahları giriyorsunuz ben o saatte uyuyoo oluyoomm inek gibi, yatarımda biraz ee nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?