• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

saolun kızlarrr :16::16::16::16:

eee neler yapıyonuz nasıl geçiyorgününüzz:12::12::12:

iyidir canım ben bir yandan topiği takip ediyorum bir yandan cimcimemle uğraşıyorum bir yandan fotoğraf makinesinin ayarlarınla meşgulüm :1::1::1::1::1::1: bir yandanda gülşahımla konuşuyorum :32::32::32: ne becerikli hatunum :52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32::32: senin günüm nasıl geçiyor canım

saolun kızlarrr :16::16::16::16:
eee neler yapıyonuz nasıl geçiyorgününüzz:12::12::12:

vallahi ben hem bu topiğe bakıyorum hemde kkdaki diğer konuları okuyorum aynı zamanda msndeki arkadaşlarıma laf yetiştiriyorum arada bir taraftanda simoşumla ve fısıtıgımla konuşuyorum canım :9::9::9: sen ne yapıyorsun tatlım?

iyidir canım ben bir yandan topiği takip ediyorum bir yandan cimcimemle uğraşıyorum bir yandan fotoğraf makinesinin ayarlarınla meşgulüm :1::1::1::1::1::1: bir yandanda gülşahımla konuşuyorum :32::32::32: ne becerikli hatunum :52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32::32: senin günüm nasıl geçiyor canım

becerikli kardeşim benim:38::38::38::38: bu gülşahı ben tanıyormuyum acaba :33::33::33::33:

vallahi ben hem bu topiğe bakıyorum hemde kkdaki diğer konuları okuyorum aynı zamanda msndeki arkadaşlarıma laf yetiştiriyorum arada bir taraftanda simoşumla ve fısıtıgımla konuşuyorum canım :9::9::9: sen ne yapıyorsun tatlım?

becerikli kardeşim benim:38::38::38::38: bu gülşahı ben tanıyormuyum acaba :33::33::33::33:

hihi tanıyorsun canım aynaya bak hehe çok becerekliyim valla :52::52::52::52:

çok çok geçmiş olsun canım çok iyi bilirim :43: migreni bendede o dert var çok zor :53: insanın günlük yaşantısını bile tamamen bozuyor.umarım bir çözümü bulunur.

ah ah aynı dert bende de var evrekacım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
kızlar hoşgeldiniz ama gitmişsiniz:25:

ah ah aynı dert bende de var evrekacım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
kızlar hoşgeldiniz ama gitmişsiniz:25:

burdayız tatlım ama benim cıkmam lazım yine gelirim öptüm sizi:38:

ay hemen gönderiyim canım vallahi en hızlısından bıcıbıcı yaptırdım :52::52::52::52: saçlarına kadar sürmüş hatta yüzüne resmen puding maskesi yapmış görmeniz lazımdı gülmekten :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

gönder vallahi kuzum yaa bayıla bayıla yerim ben onu.iyi yapmış :9: benimlede ilgilen biraz anne diyor cadı aklınca:9::9:

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzzz :52::52: migerenden sorun yaşayan arkadaşlarrrr hepinize acil şifalarr aynısını ben 10 yıldır çekiyorumm en son doktor buyuşturucu verdii :53: bir kaç tavsiyeye uydum eskisine göre çok daha iyiyimm hatta maşallahh diyi,m kendimeee çokk daha iyiyimm umarım hepiniz iyi olursunuz migrenn çoookkkk illett bişeyyyyy yaaaaa allah çekene sabır versin inşlhh:43:

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzzz :52::52: migerenden sorun yaşayan arkadaşlarrrr hepinize acil şifalarr aynısını ben 10 yıldır çekiyorumm en son doktor buyuşturucu verdii :53: bir kaç tavsiyeye uydum eskisine göre çok daha iyiyimm hatta maşallahh diyi,m kendimeee çokk daha iyiyimm umarım hepiniz iyi olursunuz migrenn çoookkkk illett bişeyyyyy yaaaaa allah çekene sabır versin inşlhh:43:

hoşgeldinnn canım biz gidiyoruz sen geliyorsun bir türlü denk gelemedik. amin canımmm. gerçekten illet birşey.. sanada maşallah diyelimmmm :nazar:

hoşgeldin canım ama yetişemedik sanırım sana çıkmışsın :5:ben iyiyim teşekkür ederim tatlım sen nasılsın?sanada çok geçmiş olsun

hoşgeldinnn canım biz gidiyoruz sen geliyorsun bir türlü denk gelemedik. amin canımmm. gerçekten illet birşey.. sanada maşallah diyelimmmm :nasıazar:

tuanacım evtt taa bir türlüü denk gelemiyoruzz :52: siz genelde sabahları giriyorsunuz ben o saatte uyuyoo oluyoomm inek gibi, yatarımda biraz :52::52: ee nasılsınız bakalımm:51:

tuanacım evtt taa bir türlüü denk gelemiyoruzz :52: siz genelde sabahları giriyorsunuz ben o saatte uyuyoo oluyoomm inek gibi, yatarımda biraz :52::52: ee nasılsınız bakalımm:51:

iyiyiz canım sen nasılsın :32::32: mesaj attım ben sana gelmedi mii?ay keşke bende öyle uyuyabilsem :31:benim kızdan uyumak mümkün değil :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyiyiz canım sen nasılsın :32::32: mesaj attım ben sana gelmedi mii?ay keşke bende öyle uyuyabilsem :31:benim kızdan uyumak mümkün değil :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back